- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- БРЪСНЕНЕТО НА ИНТИМНИТЕ ЧАСТИ
pri men problema e 4e mnogo si li4i kudeto sum se brusnala,i daje lqtoto me e sram po banski ,kakvo da pravq? Laughing
пусни си още веднъж мнението![]()
Cruel Intentions
Не се бръсете че съм чувал че много сърбяло след това .....![]()
Пробвай кола маска....![]()
ami da vi kaja nikakuv epilator ne si go i pomislqite nikoga nqma da sa mahnat pupkite s nego stava mn po zle daje 6tto se polu4ava podkojno izrastvane kolata maska e nai polezna za kojata i nai efektivna ama da ti kaja nezn dali 20 lv 6ti stignat ama durji mesec posle puk brusna4kata..... na men po mi qko s krem depilator efekta e kaji re4i su6tiq............
"Пон Мар 06, 2006" е пусната темата...![]()
еми какво да се правиПървоначално написано от CryForMe
Някой е вдигна тая тема
![]()
е и?? поне ще си спамим на воляПървоначално написано от CryForMe
![]()
Cruel Intentions
Трябва да се научат хората че след бръснето можело да ги сърби цял денПървоначално написано от mysterious93
Предполагам е доста кофти
![]()
kofti si e..ama malko ili mn..tiq kosmi kat rastat surbi a te vse nqkoga ponikvat pakПървоначално написано от Jesus
![]()
Cruel Intentions
Бръсненето е кофти,най-добре си е с кола маска![]()
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
Тва ми се струва твърде болезненоПървоначално написано от billytalent
![]()
Така си е,но се изискват жертвиПървоначално написано от Jesus
Шофирай Разумно, Спаси Живот!!!
ми кам 6 7 лв
аз също със самобрасначка чувала ъм че когато е с кола маска се получават подкожни пъчици затова не смятам да пробвам нищо не ми коства като се къпя да се провя интимните части за 2 мин![]()
http://ilove.milka.bg/?act=poster_preview&user_id=5662 - МОЛЯ ПОСЕТЕТЕ ГО ЗА ДА ИЗНЕНАДАМ МОЯ ЛЮБИМ
Първоначално написано от galu6a
Това не са точно пъпчици, а косъмчета, които не могат да пробият кожата и да излязата за да не става така просто преди епилация се прави пилинг
"Don’t go,” he said, and his eyes, those shining gems, shut and I could feel the shallow breath of sleep from him."
Ами виж сега... моето мнение е че е хубаво навсякъде да се обезкосмяваш... не само триъгълника... иначе за начините повечето използват бръзначки... кремчетата също са добър вариант ноо първо трябва да видиш дали няма да предизвика раздразнение... а за кола маската... трябва да отидеш на козметик... но да те предупредя че боли и то не малк овсе пак там е чувствителна зона... а за епилатора трябва да си пълния мазохист според мен...Първоначално написано от Анонимко
Айде дано съм помогнала!!!
![]()
Изгубиш ли ме, губиш всичко!! ;]
Priceless .. <3
Аз ходя на кола маска,с епилатора не издържам навсякъде.А според мен бръсначката не е добра идея,защото космите стават по-твърди ...![]()
Ходела си и си направила грешката да се докоснеш до ходенетоПървоначално написано от varnen4e
![]()
Браво, но най-лесният начин зада неви боли от кола маската е да неходитепък ако се бръснете може да се порежете
за това най-добре си ходете с bush
![]()
П.С: нямам фетиш към косми![]()