.
Отговор в тема
Страница 2 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 102
    Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    ами на последния купон много се наквасих пак.и се сбихме с един за няква глупост ма то и двамата пияни и след 2 минути сядаме да си допиваме,че да не хабиме бирата.след това си тръгнах за към нас и се прибрах!на сутринта даже с учудване кат се събудих видях че даже кат съм се прибрал съм се събул,сънлякъл,взел съм си одеяло и на всичкото отгоре съм си пуснал и печка и съм си легнал в леглото.В предвид тогавъшното ми състояние това се равнява сигурно на целодневно копане на картофи.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Re: КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ...

Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    ...която сте правили в пияно състояние? (Която си спомняте. )
    Еми не се сещам нешо което дас и спомня но се сещам че един път приятелите ми разказаха ко праих -
    ОТишъл съм до кенефа и съм седнал уж да сера и пикая на килима после пък съм ебал две момичета те си спомнят аз само се сетих че сам ебал едната само (Цецито) \/ \/ \/ Но един съвет - НЕ СЕ НАПИВАЙТЕ ХОРА!
    I'm just a sexy boy!I'm not your toy,girl!

Голям фен
    Град
    sofia
    gore dolo si spomnqm 4e bqh na more bqh murtvo piqna i re6il da se popeka v moreto na du6eka sami4ka i taka az sum bila zaspala na du6aka na slunce 1 4as vuv vodata i dobre 4e edin priqtel me e nameril za6oto ina4e na dali 6tqh da sum jiva a i mi razkazaha 4e vednuj predi vrema kato sum hodila na disko i sum bila piqna sum s ka4ena na dansinga i edva ne sum padnala ot kul4ena s koeto principno se spravqm dosta dobre no qvno ne mi se otdava kato sum na gradus i posla sum pqla v reisa i sum ti4ala po ulicata abe v ob6i lini mizerii
    nai hubavoto neshto koeto moje da ti se sluchi e tova da si s tozi kogoto poiskash togava i tam kudeto pojelaesh!!!

ре

ами по принцип рядко се напивам и като се напия не правя проститии но това за повръшането е нормално не е кой знае каква простотия ... най голямата ... е и никога няма да я забравя че като се напих изневерих на приателката си която много обичах и от тогава всичко се промени ... а и двамата се обичахме много и всичко беше ок ... но ... просто ... от глупуст провалих най-красивото чувство ...което съм изпитал ... и така де много се отклонх ... понякога не е хубаво да пиеш
    Мечтите са всичко! Мечтай за да имаш към какво да се стремиш , а когато oсъществиш мечтите си....мечтай!!!

В напълно пияно състояние...
    Порвисване на отворена врата на лифт...
    Качване и скачане от покрива на двуетажна къща..ама не беше много високо...
    Събличане по прашки и сутиен на балкона и викам на футболистчетата отдолу който ритат "Ей сладурчета ще ви изпапкам", при което те се качват и се присъединяват към купона...
    ...Има още доста, но те не са за пред хора
    Научих..., че ако възнамеряваш да си оправиш сметките с някого, само ще му позволиш да продължи да те наранява.

Голям фен
    Ami edna sabota v Amor minalata godina bqx tolkova piqna 4e se sablqkox na pilona .Sega kato se setq me xva6ta sram.Ama to natrqskan moje6 li da misli6???
    ...Φταίει η καρδιά μου που σου λέει σ' αγαπώ (h)

Guest
    Amiiii kato se zamislq be6e golqma prostotiq da otida piqna na u4ili6te.Drug slu4ai natiskala sym se s nai-dobrata mi priqtelka abe tva ob6to vzeto.

ми доколкото помня пук и ми го разказаха после съм плюла в очите на хората кои кво ми е бил дал за ядене или пиене

Живей на ръба, в противен случай заемаш твърде много място.

Аз съм се напивала само веднъж и не съм правила кой знае какво, гушках всички хора около мен и им разправях колко са красиви.

Фен
    Град
    anywhere but here
    Цитирай Първоначално написано от rosenceto
    Ami poprincip sa baq,priqtelkite mi gi stepenuvat i kazvat 4e 1 kato sam bila piqna sam spala s 2 mom4eta navednaj,a az po4ti ni6to ne pomnq!
    momiche tova si e iznasilvane, te sa se vazpolzvali super brutalno ot tebe i ti ne amo che nishto ne pomnish, ami i kato che li ne te interesuva osobeno postupkata ti. pomisli malko
    "Любовта е по-мъдра от философията, при все,че философията е мъдра, и по-могъща от властта, при все, че властта е могъща" - Оскар Уайлд

piandeto_f
    Guest

off yjass

ami mene dori mie lo6o kato si spomnq za neq ami te pone mi kazaha za neq az ne si q spomnqm ami zna4i sablakla sam se i sam ti4ala navan i sam pregra6tala vsi4ki nared sled tova cqloto daskalao razbra i da ne kazvam kakvo stana sega mi vikat piqnde ama te na 6ega xe-xe ama sega kato si spomnq za taq istroq i mi stava mn ama mn mn mn mn mn mn mn sme6no

Голям фен
    Ami moje bi sex za 1 vecher

be mai sym neal nekfi izpylneniq...prosto kat se piiva trqbva da sy zpazva nekyf etiket

-полях каруца с спирт за горене (естествено с компания) и я запалихме ..

-опитах се да карам колело счупих си крака и бях в токсикология с счупен крак ..

другото са се мизерии като пикаене по коли , хора повръщане.. и такива ..

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    ами... понеже на село се сабираме на гробищата веднъж бях заспала в един гроб... явно съм паднала. но... като се събудих, за има няма десет секунди се озовах в нас. ебати шока преживях. и още да ме е държало, и махмурлук да съм имала всичко изчезна за секунди. друго... ами... танцувала съм по масите в местната кръчма, но това и в трезво състояние го правя... и това е май... иначе имам още много пиянски пътила, но те не са за малки деца
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Фен
    Град
    Около София :))
    Ееее беше много гадно и хич не не гордея с това което направих,даже ужасно много съжалявам за това с две думи повръщах в кошчето за боклук няколко пъти щото неможах да се добера до банята.Бях на 14 тогава и от тогава не съм близнал твърд алкохол максимум бира две не повече.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Cool_Boy
    Ееее беше много гадно и хич не не гордея с това което направих,даже ужасно много съжалявам за това с две думи повръщах в кошчето за боклук няколко пъти щото неможах да се добера до банята.Бях на 14 тогава и от тогава не съм близнал твърд алкохол максимум бира две не повече.
    душко, да ти имам проблемите... ако говорим за повръщане, сега като се връщах от морето преди около една седмица, едно от момчетата от компанията ми (нии бяхме петима - аз и четири момчета) оповръща цялото купе. влака ни пристигаше в София в 6 часа сутринта, а той направи тази мизерия в 2 през нощта... беше... хм... доста интересно преживяване.

Голям фен
    Град
    Русия, Москва
    П.П. това горе съм аз. тая с гнусната историика за влака)
    момичета, запомнете - само свирката спира времето!
    МОМИЧЕ СЪМ, ПО ДЯВОЛИТЕ!
    Член на клуба на пенсионерите!
    !!!пише се ПРЕДВИД, а не В ПДЕДВИД!!!

Голям фен
    Град
    Тялом в София,Духом някъде по морето :)))
    eiiii na4i,tva da se napie6 kato govedo e goliama prostotia,kamo li ako si momi4e...ne 4e kato biah po-malka sam mislila taka,no vse pak...Vednaj sam se napivala kato biah sigurno na 14 i mi razpraviaha 4e sam lejala na zemiata v NDK i sam si govorila s mravkite... mdaa,predstavete si kva grozna gledka sam bila .ZA tva deca,piite umereno,ne e goliamo geroistvo da se napie6 kato jivotno i posle da opovra6ta6 polovin Sf

Guest
    хмм аз наистина не съм за голямото напиване ! ...въпреки че съм виждала хора които са били супер зле (smokerka как си е nigga )
    но иначе ....аз съм била прилично зле ...тоест спя в един кенеф (беше отдавна) ...... повращах там дето не тря ....друго ня споменаам че ме хваща мно срам

Супер фен
    Град
    HeLL ..
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    хмм аз наистина не съм за голямото напиване ! ...въпреки че съм виждала хора които са били супер зле (smokerka как си е nigga )
    но иначе ....аз съм била прилично зле ...тоест спя в един кенеф (беше отдавна) ...... повращах там дето не тря ....друго ня споменаам че ме хваща мно срам
    hmm zabraih da se regna mno sam tapa ! smokerka q se pohvali da se posmeem malko

Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....

Град
    do iztrezvitelnoto :)
    Няма тя лъже не и вярваите
    Добре де ся секи е имал такива хмм прейивявания пове4ето не ги помня.Иначе тва беше преди година са ме носили едни момчета по улицата минавали са патрулки а аз сам викала помощ изнасилват ме аве мноо простоти но не сам спала в кенефи

Град
    do iztrezvitelnoto :)
    [Виж дори ме и обърка тц тц тц.... \/

Ми...една вечер след много ром и вино се завърта перверзно шише.Падаме се аз и едно момиче и аз трябва да и направя с****а.
    Обаче се оказва че майка ми е дошла в същата къща на гости и в тоя момент влиза в стаята и....да... \/

• • • LiVe FaS† Die NeVeR • • •

Guest
    1. Исках да се целувам с език с 4 момичета след като се напих на един рожден ден Те бяха по малки с 1 - 2 години от мен и не бяха се целували или поне така казаха , но им хареса и вече знаят как. поне да се похваля

2. преди няколко години потроших една кола пежо . на някво село бяхме се събрали 4 човека и излязохме пияни да обикаляме и ни хареса тая кола. Май беше на някъв мангал. Извадихме кормилото , седалките , с камъни свалихме стъклата и разбихме всичко аз си взех стрелките на километража и скоростния лост тогава много луд бях.

3. бяхме поръсили една госпожа с кихащ прах докато пишеше отсъствията , после не спря да киха цял ден а тя си мисли че има алергия . хах нали аз бях дежурен и на мен се падна честа

обаче тва лято нямам големи простотии , укротих се.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си