- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ...
na edna Nova Godina,oshte kato bqhme malki taka se bqhme natreskali s edna priqtelka,az povrashtam po poda a tq tar4i s edin legen okolo men i go sabira,beshe bati komediqta![]()
edno ot skoroshnite piqnstva,predi nqkolko dni- bqhme na edna vila,taka po 2ki s gajetata i nashte pi4ove se napiha i aide v baseina i nie aide iurush sled tqh s drehi sas si4ko,a beshe dosta studeno,ama pukalo mu na nqkoi![]()
![]()
Vednuj bqxme na plener s daskaloto ii se napixme 5-6 choveka pri koeto prez noshtta otidox i vlqzox v staqta na u4itelkite i kazax na edna 4e shte q ubiq ako ne mi napishe 6 po bg sled tfa se ka4ix na pokriva i po4nax da pravq striptiz i ostanax samo po sutien i prashki a si4ki me gledaxa i shtqxa se napikaqt ot smqx do kato ne po4nax da draifam mnoy jestoko podxluznax se i padnax s4upix si kraka i rakata no pak se xilix i draifax...a puk vednuj na edin kupon se napix mnoy jestoko i slojix v mentata mlqko smetana kiselo mlqko jokolad sladko ot qgodi maslini i nekfa kaima ii si4ki q probfaxa osven men...ii si4ki sled tfa udraifaxa celiq apartament pri polojenie 4e kilimite ne bqxa ot bg i bqxa super skupi i ne mojexa da se iz4istqt...ina4e imashe i mnoy dr piklu4eniq ama ne si gi spomnqm tolkoz dybre...![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар!
ami vednuj se skaraxme s na6te kazaxami nqma da izliza6 nakazanasi az im vkam,6te izlqza nqma da me sprete i te vikat takali ,az vikam da zexa mi klu4a.taka..........
emi razbesnqx se i sko4ix ot 3tiq etaj kolkoto i da vi zvu4i neveroqtno.
![]()
e verno 4e si s4upix krakut no vse pak izlqzox dokazax im 4e mene nikoi ne moje da me spre.
![]()
![]()
Мноогоо са ... ама адски много ... не мога да се сетя ... щото съм бил на граду с яко ...![]()
Повтарям - спри да викаш.
honey91 AMORA e v PAZARDJIK NALI?kak znam.....![]()
Ами... аз по принцип не правя много простотии,ама последния път...неможах да отлепя от терасата драйфах след това отивам да лягам...при мене са минали 4 момичета пияни , аз обаче спа...и съм казал на едната да ми завие краката ( вън е 28 градуса )
Абе много се изложих тогава...ама к'во да се прай не е хубу да се смесва Джин , Бита , Водка Горски Плод и Ром![]()
Бог е създал съвокуплението, а човекът е измислил любовта.
Пияна ли си била, ако не, какво общо има с темата?Първоначално написано от az_slunceto
ami tova mi e edna ot nai-golemite prostotii![]()
Е ти нищо не си пред мен.Първоначално написано от az_slunceto
Аз като се скарах с наще.
Те искат да излизам, аз не! Че викам : "Така ли?"
Кат скочих от терасата към съседната зграда.. Която е на 100м разтояние.
Ае ко да ти разправяяяям. Кат спайдърмен.
Понеже беше заключено, се прибрах по същата процедура.
Та нали се сещате?
П.С. Верно май нямаше нищо общо с темата.
Аллл имаш лошо пиянство.Първоначално написано от exploitedteen
Еми от това което си спомням...
В девненска дискотека. No comment. Ужас! Аз не знам как съм денсала, ама после някак ме гледаха странно хората.
П.С. Като отида в трезво състояние денсам от до. Това прави 5-6часа.
Като съм била пияна ... Все пак отново съм имала желание предполагам, но добре, че останалата част от компанията беше по-пияна от мен.
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Поради прости причини не мога споделя с вас всичките-не си ги спомням ама тези ги помня:
1.Веднъж като се напихме с едни френдове ми дойде гениялната идея да се воза на кофа за болклук.....и какво мислите воза си се аз по главната улица седнал върху кофата като някъв каубой те си ме блъскат аз си се кефа и по едно време кой да вида.......еми чичко полицай кой може и той вика Абе вие какво правите бе и аз като най-трезвен и като водач на превозното средство викам Па те возим се, нещо проблем .... е имаше проблем изглежда
![]()
2.Бех се нафиркал здраво един път и минивам покрай на една моя даскалка къщата и си казвам е са ти .... майката Взех си едно хубаво "камъче" и вече колата и нямаше предно стъкло .А пък аз беш да ме няма щото иначе...
3.През града минава едно подобие на река и значи пак съм кокал с едни приятели и минаваме по моста на реката и единия вика айде сега да ме провесите от моста надолу като ме държите за ръцете.И ние -еми хубаво хванахме го за ръцете ама той нещо се оказа тежък и го изпуснахме само се чу едно яко пляс и ние леле дай да го вадиме тоя ще се удави та и ние скачаме да го вадиме(бтв реката е дълбока 1 метър)-такива идиоти нема
4.Един друг път пък като се прибирах беше изгоряла лампата в блока и във входа беше пълен мрак.И значи прибирам си се аз порядъчно така съм се насвинил към 5 сутринта и тръгвам да си отключа а не мога пробввах няколко пъти и накрая си викам еми нема начин ще ги буда тия нашите.Звънкам и след 5 минути ми отвара съседа от горния етаж леле само как ме гледаше само му казах опа сори и си тръгнах
5.Веднъж в една дискотека се натисках с класната на гаджето на един мой приятел (Изобщо не съм си и помислил че може да е на повече от 18 19 ,е в последствие се оказа на 26 де![]()
има и още но нещо не ми се пише повече
The Fallen Shall Rise In A River Of Blood
Като бях на екскурзия миналата година и се натряскахме яко няколко човека...Та така де спомням си че някой ми беше казал че от лампата може да се запали(некви глупости) и аз стоях на леглото половин час горе на лампата и чакам да си запаля цигаратаНакрая се отказах и казах аз отивам да спА и влязах в шкафа...Там ми свършват спомените ама се сабудих на земята \
/
Еми кво - натискане с гаджето на приятелката ми![]()
Простотии всякви: трошене на бутилки до РПУто в Стара Загора, падане в изкоп до същата всяваща респект сграда, прибиране до вкъщи и осъзнаване че т'ва определено не е вкъщи, спане на покрив (след по малко от час се събудих напааааааааално изтрезнял и вкочанен), пукане на гуми на скапания съсед дет крещеше да намалим музиката (той пък се оказа бивша кука дъртака смотан)... Имаше и 1 път когато заспах доволно в София и се събудих в Ихтиман (приятели просто бяха решили да се поразходят с колата, в която спях до Пазарджик ма след известно време забелязали моя милост на пода отзад)... за тия се сещам засега
Има ли желание, има и начини!
emi otivame na kafe 1 pat pieme pieme qkoo.. cela masa s tekili behme naredili posle po nekoq vodka udarihme.. posle otivame v edna diskote ka! i tam 1 vodka na eXS i natam neznam kakvo e stanalo no sutrinta se sabudih premraznal v diskotekata .. i o6te edin pat pih mnogo uiski i pat deto se izminava za 1 minuta az 3 4asa sam lazil po nego XaXaXa!
machoka
Администратор
провери си в собствения гащник.![]()
има такава тема ще пеистна от нея довечера![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
emi vseki den e ne6to vurxovno dneska na vsiaka duma na gospojata vikax CICI xa xa ina4e se kefa na babite po tranporta ve4e te mi stavat 6toto ina4e se xvurliam v tiax ska4am pred tramvaia i pia 6VEPS![]()
Дъ бест аватар от галерията
a i edin put zamerix ot terasata edna BABI4KA s DOMAT![]()
Дъ бест аватар от галерията
Mi bqh na kupon...okazah se zad blokai se otvarqh na nqkaf s pistolet..ta toi mi se razvika az se stresnah i bla
Posle se vyrnah v apartamenta deto be6e bloka i mi skimna ne6to da izlezna na vunkai nali takmo na ygyla na bloka ima nqkfi stalbi na dolu i az padnahhhh i mnou qko si preebah kraka...mnoy rani mnoy ne6to
Posle se 4ydeh kfo da kaam na na6te.
Na moreto kato bqhhhh se sbih s edna v diskoteka...posle na spirkata 4akahme avtobus za hotela iii az legnah na trotoaraabeee prostotii golemi
ЦЕНЗУРА!!!
т. 11
.: machoka :.
много съм ТЪП, то това е темата...Първоначално написано от NiKOLAN
2, 11 и 8 точка системно - бан
ми един път се връщах от ена кръчма "казва се Рибката" и на4и бех с 2 френда, нз то4но кво стана, ама се събудих в контейнер, събудих се от удар по главата с плик пълен с боклук! като излезох имах обелки от домати по ушите, смърдях на кво ли не! - мани мани!! тогава бех на 14!
Веднъж си спомням (смътно) 4е заспах в такси! и се събудих от руцете на 6офиора! (бех повърнал в/у задната седалка!
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Тоя шофьор е бил доста хладнокръвен,
щом още си жив ..
А мойте простотии са толкова много,
че не мога да се сетя за някоя конкретна.
Все пак най-лошото,което може да се случи е
да оповръщаш нещо или да си хванеш някого
и да му вкарваш психарии,а после тоя някой те пита ..
"ти помниш ли кво говореше?" ..