- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- КОЯ Е НАЙ-ГОЛЯМАТА ПРОСТОТИЯ...
МН ГРЕ6И6, най ло6ото което може ти се случи от препиване е (както един мои фр. да се събуди6 зад ре6етките! (за6тото ти се е сторило сме6но да спука6 гума на патрулка докато в нея е имало 2ма ушеви)!Първоначално написано от _donna_
No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.
Ми тва е най-лошото,което може да ти се случи на теб.
Мен не ме избива на вандализъм.Плюс тва винаги съм достатъчно
трезва,за да знам,че ушевите не са работа.А ако не съм достатъчно трезва,за да разбирам ПОНЕ това,то тогава лежа някъде и спя ..Много пъти като се напия ми е до скачане от високо
ама съм страхливо копеле да се еба..![]()
Аз почти не се напивам ... нз защо така се получава - сигурно не пия достатъчно много, или по-скоро не ме хваща ... както и да е - идеята е, че само гледам сеир на другите, а аз съм си добре - хем пия хем се заливам от смях на простотиите на другите.
Та по темата - само една изцепка по-грандиозна имам. Значи на дискотека с приятели. И пия си всичко нормално. Едно от момчетата видя гаджето си, с която искаше да късат. И то момичето дойде при нас. При което той почти не и обърна внимание и се занимаваше с мен. И по едно време ми казва "Искам те" ... Понеже беше шумно си помислих че не съм го разбрала и го питам какво е казал .. и той го повтаря... и това пред аверката му. Не знаех какво да правя и изпих голяма водка на екс. Супер ме хвана. Помня само, че с този приятел се натискахме пред гаджето му ... и тя ни гледаше злобно (Напълно нормално ако бях на нейно място щях да оскубя косата и на двамата.)
В крайна сметка след случая с момчето ходехме 1 месец. Това бяха "последиците" от напиването ми.
ти да не си на 12-13?Първоначално написано от malko mace
![]()
2, 11 и 8 точка системно - бан
Звучи невероятно,но съм на 16 и през живота си съм изпил най-много 1 бира!![]()
как драйфам и си спя в повръщаното![]()
не,по-точно се събудих в него
мм
секси
а иначе обичайните простотий
Тва лято често проявявах склонност по спане на пейка.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Радвай се, че въобще се сабуди...Първоначално написано от forrzi
Знам за един, който така се задуши и почина![]()
ми аз в пияно състояние сам си рязала вените надръгата сътрин ацки ме болеше главата приятеля ми доиде и ми видя раката пита ме какво сам правила и аз нишо не отговорих ... тои ме превурза пак и излязохме
аз почти винаги пия когат сам зле когат ми се плаче или когат нз как да оправя проблемите си алкохола ми помага)
Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}
Ами на мен последното напиване беше преди месец някъде,когато имаше Бирфест...ама е било простооооо....Започнахме от сутринта-пияни още в 10 часа и аз от там не помня нищо,целия ден до късно през ноща ми се губи.Разказват ми,че сме обарвали някакви бабички по задниците,врещяли сме из Борисовата като закални прасета,нещо сме се джвакали в някаква локва,в която преди това сме повръщали,през около час сме ходили за ново пиене,целували сме се във всякакви възможни комбинации(слава Богу,че е имало кой да ни усмирява,че сме били навити и на много повече),хванахме Бирфеста и си разкашихме мозъка от тръскане на глави,викали сме на някакви куки,че са много секси и някакви такива простотии,после сме замеряли патрулката с кестени(бахти късмета,че тия не са ни хванали-явно и пияни пак сме тичали бързо).Ходили сме известно време без панталони...и това ми разказаха...ама поне бяхма много говеда и не са се смяли на вссеки поотделно а на всички,че иначе ебати срама
Та още в началото на новата учебна в новото даскло ме разбраха като бахти пияднурника...![]()
-Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
-Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
-Мръсен старец.
(Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)
Az se se6tam za edna.no to ne e mnoo prostotiq-napih se mnoo qko i stignah do sistemi v bolnicata sa6tata ve4er![]()
абе аз попринцип съм некаф дебил и съм си ф нормално състояние кат накозен...предстаете си къф съм кат комбинирам тфа състояние с "малко" алкохолец![]()
![]()
![]()
Еми аз съм отишла в центъра на София и съм почнала да се събличам пред сички хора които са минавали![]()
![]()
а после
съм се сваляла на сички момчета на улицата хахахаха аз съм мнооо злееееее
![]()
![]()
![]()
![]()
После драйфах в кенефа като ненормална и ме болеше адски много главата![]()
![]()
![]()
Секс,
пози,
дози,
алкохол,
дим от цирари,
това е девиза на
всички гъзари
ami az ne pomnq,no nqkolko priqteli razpravqt,che sum se bila s babichka,a az se chudeh,zashto kato se svestih se vozeh v patrulka
All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.
Tva be6e laf!!!!HahahahahaПървоначално написано от p4elata_brumze
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами беше на морето. От многото алкохол ми стана лошо. Излязох от заведението за да подишам малко чист ваздух. Отидох на плажа( и аз не знам защо?) подпрях се на една кола с двама влюбени и... почнах да повръщам. След това влязох в морето и се удавих.
П.П за справка никога не сам пила повече толкова много![]()
![]()
![]()
Ми една кратка историйка - Един ден най-добрата ми приятелка ме покани в гаджето и той беше излязъл , и ние двечките с нея решихме да поровичкаме в тях и намерихме едно шише с текила и едно шампанско....толкова много се напихме с тях....и отивам аз да пишкам в тоалетната и падам върху нея целият кенеф се разтроши на две части
.. аз си спуках малко главата
после почнах да викам като луда се едно ме колят ...после продължихме да пием ...когато се събудих гардероба беше саборен..незнам какво толкова съм лудувала
...но приятелят и като разбра послее майчицееее как ли не съм се оправдавала
.Това е една от най-големите ми простотиииики а иначе сме ходили 2,3 часа през ноща по пижами и домашни чехли без пари и сме крадяли от магазините
![]()
... пикали сме в торбички и сме ги хвърляли върху хората и още много много лудорииии ..
Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.
зна4и аз см на 13 г . и така да по4вм с историята .. преди 2-3 седмици с 1 фр си бяхме зели 4 6и6ета с некво иуна6ко вино или там кфо е
и си пием в наз.пояснявам 4е бе6е следобяд и на6те бяха на село.
така и пием.Изпихме 1 то 6и6е тва добре аз звъннах на о6те 1 да дойде да помогне ...ама тоя смотаняк доведе с него 1 и треа6е 3 бутилки на 4 4овека..така след като ги изпихме аз станах уж да ида да пикая и както ставам от стола падам на земята се едно см полу4ил удар. а другите трима се смеят и един им казла да ми свалат га6тите и да ме изкарат на улицата.Добре изкараха ме аз повърнах пред вратата на съседката и ги препсувах след коеот се насо4их към кенефа.после см заспал и помня само как се събудих ве4ерта с глава в кенефа..![]()
така има6е и една слу4ка в даскалото
някви моми4ета от на6ия клас беха зели 2 6и6ета с бира по 2 кила и половина.ние тръгнахме да пием и след като изпихме 1 тото 6и6е влезе директорката и след това 6тяха да ни изклиу4ат целия класама добре 4е бяхме края на годината
Веднъж помня как се бях напила и с приятелките ми бяхме навън някъде и си говорехме простотии. Та по едно време видях един симпатичен младеж и му казах може ли да те целуна, че загубих един бас и той вместо да ме погледне учудено както си мислех, ми каза "еми добре"... Та даже сега като си помисля ме хваща срама, тц![]()
веднъж умрях, а по-интересното е че след 5 мин умрях втори път![]()
зех че се натрясках преди даскало и се раздрайфах мн яко...добре че една пр ме заведе у тях и така изпуснахме даскалото и дветенаспах се
и се прибрах вкъщи...като се сетя че тва го напраих за момче ми иде да се тръшна някаде
ма както и да е...
Xaxa...MnoGo sa...Am v PiqNo sustoQnie..EdiN pAt v diskoTeka "PlanEta PaynEr" v soFia TaNcuvAh OtgOre Na PoDiumAa...eDinsTVena Bqh na 15Godinki... i Spe4eliH 1 buTilka 6aMpansKoo...ne E koi znae Kakvo Am DrugiTe slu4Ki sa proSto Tragi4nI1![]()
Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!
да оповращам леглото на рожденникаи да се натискам с едно момче и после да не си спомням..
( за портокола др път не повращам тфа ми е единственото изпълнение..
![]()