.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 102
    Цитирай Първоначално написано от _donna_
    Тоя шофьор е бил доста хладнокръвен,
    щом още си жив ..

А мойте простотии са толкова много,
    че не мога да се сетя за някоя конкретна.
    Все пак най-лошото,което може да се случи е
    да оповръщаш нещо или да си хванеш някого
    и да му вкарваш психарии,а после тоя някой те пита ..
    "ти помниш ли кво говореше?" ..
    МН ГРЕ6И6, най ло6ото което може ти се случи от препиване е (както един мои фр. да се събуди6 зад ре6етките! (за6тото ти се е сторило сме6но да спука6 гума на патрулка докато в нея е имало 2ма ушеви)!
    No, we can't go back. Your old life's dead - and if they catch us, there's a fair chance that your new life won't last much longer. They'll probably have silver this time.

Guest
    Ми тва е най-лошото,което може да ти се случи на теб.
    Мен не ме избива на вандализъм.Плюс тва винаги съм достатъчно
    трезва,за да знам,че ушевите не са работа.А ако не съм достатъчно трезва,за да разбирам ПОНЕ това,то тогава лежа някъде и спя .. Много пъти като се напия ми е до скачане от високо
    ама съм страхливо копеле да се еба..

Аз почти не се напивам ... нз защо така се получава - сигурно не пия достатъчно много, или по-скоро не ме хваща ... както и да е - идеята е, че само гледам сеир на другите, а аз съм си добре - хем пия хем се заливам от смях на простотиите на другите.
    Та по темата - само една изцепка по-грандиозна имам. Значи на дискотека с приятели. И пия си всичко нормално. Едно от момчетата видя гаджето си, с която искаше да късат. И то момичето дойде при нас. При което той почти не и обърна внимание и се занимаваше с мен. И по едно време ми казва "Искам те" ... Понеже беше шумно си помислих че не съм го разбрала и го питам какво е казал .. и той го повтаря... и това пред аверката му. Не знаех какво да правя и изпих голяма водка на екс. Супер ме хвана. Помня само, че с този приятел се натискахме пред гаджето му ... и тя ни гледаше злобно (Напълно нормално ако бях на нейно място щях да оскубя косата и на двамата.)
    В крайна сметка след случая с момчето ходехме 1 месец. Това бяха "последиците" от напиването ми.

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Ne se napivam ochte,taka che...Ama kato gi cheta tuka vachite istorii,i ne iskam da go pravia...

Цитирай Първоначално написано от malko mace
    Ne se napivam ochte,taka che...Ama kato gi cheta tuka vachite istorii,i ne iskam da go pravia...
    ти да не си на 12-13?
    2, 11 и 8 точка системно - бан

Guest
    Звучи невероятно,но съм на 16 и през живота си съм изпил най-много 1 бира!

Голям фен Аватара на malko mace
    Град
    edin izmislen sviat...
    Цитирай Първоначално написано от NiKOLAN
    Цитирай Първоначално написано от malko mace
    ти да не си на 12-13?
    Ama prosto neveroiatno,kak pozna?! E,pone sam izpila dostaaa poveche ot edna bira,ne kato onzi gost...Prosto alkohola me hvachta trudno,a i ne prekaliavam!Obache poniakoga se napivam s naturalen sok i togava...

Голям фен
    Град
    сега тук,после там
    как драйфам и си спя в повръщаното
    не,по-точно се събудих в него
    мм
    секси

а иначе обичайните простотий

Супер фен
    Град
    София/Казанлък
    Тва лято често проявявах склонност по спане на пейка.
    In your dreams
    The pain is so real
    Before the dead
    You'll have to kneel
    Hear your future screams
    See your epitaph
    As you scream
    The dead they laugh

Супер фен
    Цитирай Първоначално написано от forrzi
    [b]как драйфам и си спя в повръщаното
    не,по-точно се събудих в него
    Радвай се, че въобще се сабуди...
    Знам за един, който така се задуши и почина

ми аз в пияно състояние сам си рязала вените надръгата сътрин ацки ме болеше главата приятеля ми доиде и ми видя раката пита ме какво сам правила и аз нишо не отговорих ... тои ме превурза пак и излязохме

аз почти винаги пия когат сам зле когат ми се плаче или когат нз как да оправя проблемите си алкохола ми помага )
    Маслинка, лед, мартини- наздраве, за много години. Весел, здрав, засмян и цяла година пиян, но не от домашна ракия, а от любовна магия!!{{}}

Супер фен Аватара на Sarabi
    Ами на мен последното напиване беше преди месец някъде,когато имаше Бирфест...ама е било простооооо... .Започнахме от сутринта-пияни още в 10 часа и аз от там не помня нищо,целия ден до късно през ноща ми се губи.Разказват ми,че сме обарвали някакви бабички по задниците,врещяли сме из Борисовата като закални прасета,нещо сме се джвакали в някаква локва,в която преди това сме повръщали,през около час сме ходили за ново пиене,целували сме се във всякакви възможни комбинации(слава Богу,че е имало кой да ни усмирява,че сме били навити и на много повече),хванахме Бирфеста и си разкашихме мозъка от тръскане на глави,викали сме на някакви куки,че са много секси и някакви такива простотии,после сме замеряли патрулката с кестени(бахти късмета,че тия не са ни хванали-явно и пияни пак сме тичали бързо).Ходили сме известно време без панталони...и това ми разказаха...ама поне бяхма много говеда и не са се смяли на вссеки поотделно а на всички,че иначе ебати срама
    Та още в началото на новата учебна в новото даскло ме разбраха като бахти пияднурника...
    -Пол - казах аз,-можеш да пускаш лигите си по всеки килим в тази къща,ако искаш. Имаш позволението ми.
    -Бих предпочел да ги пускам върху теб-заяви Пол с екстравагантна широка усмивка.
    -Мръсен старец.
    (Джоан Харис - Петте четвъртини на портокала)

Голям фен
    Град
    V kluba na Bros fenovete
    Az se se6tam za edna.no to ne e mnoo prostotiq-napih se mnoo qko i stignah do sistemi v bolnicata sa6tata ve4er

абе аз попринцип съм некаф дебил и съм си ф нормално състояние кат накозен...предстаете си къф съм кат комбинирам тфа състояние с "малко" алкохолец

Фен
    Град
    софия
    Еми аз съм отишла в центъра на София и съм почнала да се събличам пред сички хора които са минавали а после съм се сваляла на сички момчета на улицата хахахаха аз съм мнооо злееееее
    После драйфах в кенефа като ненормална и ме болеше адски много главата
    Секс,
    пози,
    дози,
    алкохол,
    дим от цирари,
    това е девиза на
    всички гъзари

Голям фен
    Град
    София
    ami az ne pomnq,no nqkolko priqteli razpravqt,che sum se bila s babichka,a az se chudeh,zashto kato se svestih se vozeh v patrulka
    All the love that history knows,is said to be in every rose.Yet all that could be found in two,is less than what I feel for you.

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Цитирай Първоначално написано от p4elata_brumze
    Цитирай Първоначално написано от magesnik
    пиках в час по история на пода,а веднъж понеже в даскало имаме басейн и плуваме пак се бяхме напили и се прибрах по халат,джапанки и отгоре черно кожено яке и на главата плувната шапка.
    Хахахах , това изби рибата!
    Tva be6e laf!!!!Hahahahaha

fifi_friend
    Guest
    ами беше на морето. От многото алкохол ми стана лошо. Излязох от заведението за да подишам малко чист ваздух. Отидох на плажа( и аз не знам защо?) подпрях се на една кола с двама влюбени и... почнах да повръщам. След това влязох в морето и се удавих.

П.П за справка никога не сам пила повече толкова много

Ми една кратка историйка - Един ден най-добрата ми приятелка ме покани в гаджето и той беше излязъл , и ние двечките с нея решихме да поровичкаме в тях и намерихме едно шише с текила и едно шампанско....толкова много се напихме с тях ....и отивам аз да пишкам в тоалетната и падам върху нея целият кенеф се разтроши на две части .. аз си спуках малко главата после почнах да викам като луда се едно ме колят ...после продължихме да пием ...когато се събудих гардероба беше саборен..незнам какво толкова съм лудувала ...но приятелят и като разбра послее майчицееее как ли не съм се оправдавала .Това е една от най-големите ми простотиииики а иначе сме ходили 2,3 часа през ноща по пижами и домашни чехли без пари и сме крадяли от магазините ... пикали сме в торбички и сме ги хвърляли върху хората и още много много лудорииии ..
    Винаги ще има хора, които ще те нараняват, но, за всеки случай, трябва да продължиш да вярваш в хората.

Guest
    зна4и аз см на 13 г . и така да по4вм с историята .. преди 2-3 седмици с 1 фр си бяхме зели 4 6и6ета с некво иуна6ко вино или там кфо е
    и си пием в наз.пояснявам 4е бе6е следобяд и на6те бяха на село.
    така и пием.Изпихме 1 то 6и6е тва добре аз звъннах на о6те 1 да дойде да помогне ...ама тоя смотаняк доведе с него 1 и треа6е 3 бутилки на 4 4овека..така след като ги изпихме аз станах уж да ида да пикая и както ставам от стола падам на земята се едно см полу4ил удар. а другите трима се смеят и един им казла да ми свалат га6тите и да ме изкарат на улицата.Добре изкараха ме аз повърнах пред вратата на съседката и ги препсувах след коеот се насо4их към кенефа.после см заспал и помня само как се събудих ве4ерта с глава в кенефа..

така има6е и една слу4ка в даскалото
    някви моми4ета от на6ия клас беха зели 2 6и6ета с бира по 2 кила и половина.ние тръгнахме да пием и след като изпихме 1 тото 6и6е влезе директорката и след това 6тяха да ни изклиу4ат целия клас ама добре 4е бяхме края на годината

Супер фен Аватара на KiLLeR_InSTiNkT
    Град
    На седмото небе...
    Веднъж помня как се бях напила и с приятелките ми бяхме навън някъде и си говорехме простотии. Та по едно време видях един симпатичен младеж и му казах може ли да те целуна, че загубих един бас и той вместо да ме погледне учудено както си мислех, ми каза "еми добре"... Та даже сега като си помисля ме хваща срама, тц
    Човек се дави не защото е скочил, а защото е останал под водата...

Кликни тук

Супер фен
    веднъж умрях, а по-интересното е че след 5 мин умрях втори път

зех че се натрясках преди даскало и се раздрайфах мн яко...добре че една пр ме заведе у тях и така изпуснахме даскалото и двете наспах се и се прибрах вкъщи...като се сетя че тва го напраих за момче ми иде да се тръшна някаде ма както и да е...

Xaxa...MnoGo sa...Am v PiqNo sustoQnie..EdiN pAt v diskoTeka "PlanEta PaynEr" v soFia TaNcuvAh OtgOre Na PoDiumAa...eDinsTVena Bqh na 15Godinki... i Spe4eliH 1 buTilka 6aMpansKoo...ne E koi znae Kakvo Am DrugiTe slu4Ki sa proSto Tragi4nI1
    Животът не се мери с броя вдишвания, които правим, а с моментите, които спират дъха ни!!!

Голям фен
    Град
    Бургас
    да оповращам леглото на рожденника и да се натискам с едно момче и после да не си спомням.. ( за портокола др път не повращам тфа ми е единственото изпълнение..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си