- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- От какво се възбуждат момичетата?
Като момче се интересувам от какво се възбуждате момичетата ,но не по време на секс а просто ежедневието,какво ви кара да мечтаете или да желете нещо (вербални и невербални фактори)?![]()
celuvka,dokosvane,dumi...zavisi koe kak pravi6
ами обикновено аз съм от хората които говорят убедително и увлекателно,но какво да направя когато някъкъв тъпанар започне да "обарва" момичето което ухажвам - в буквалния смисъл на думата "си ибало майката" концентрацията на разговора изчезва и вниманието и вече е изместено.Така че бих желал някой друг "жокер" за да мога да се справя по лесно.![]()
e kak stava toq nomer vie si prikazvate i nqkoi minava i q fa6ta za gyzami ako na praktika tak se polu4ava 6te q spe4eli6 ako q za6titi6 6otot ne vqrvam da i e mn priqtno da q obarvat nalqvo i nadqsno
pyk ako e samo do tova da spi6 s neq de da znam celuvki na pravilnoto mqsto po vratleto nai ve4e
ama to tova sa iztyrkani raboti to vsqko momi4e si e smao za sebe si
ama uspeh s momi4enceto kvito i da sa ti namereniqta
![]()
DoN't WoRRy, Be HaPPy
Вие в тоя сайт всичките да не сте побъркани нещо бе :вие само за секс ли мислите тука?pyk ako e samo do tova da spi6 s neq de da znam celuvki na pravilnoto mqsto po vratleto nai ve4e
[off]e f "sex" ti za kfo iskash da mislqt... za tfa kak da si pishat domashnite li?[/off]Първоначално написано от akademika
No,wanna sell your soul,with your stylish yellow touch
No,forget smile again,we just want to dance forever.
Yeah,chasing after,chasing after,the white wind
ot kosmati myje
От почти същите неща от които се възбуждаш и ти
Аз се възбуждам от пускане на езице по вретлето,от бързи целувки по ушите и врата,от страстни целувки с език, по пускане на ръчички по дупето, гърдите и корема...също по бедрата и ако в този момент момчето ми говори мръсни думички но казани по нежен начин...не псувни направо политам! това стига ли ти, АКАДЕМИК?
Аз съм БЪЛГАРЧЕ написа:
От почти същите неща от които се възбуждаш и ти
братле значи са лезбийки...
аз като видя хубаво момиче и започват да ми минават разни мислия..
МИ И НИЕ КАТО ВИДИМ НЯКОЕ ЯКО МОМЧЕ НИ МИНАВАТ РАЗНИ МИСЛИ...ТВА НЕ ЗНАЧИ ЧЕ СМЕ ЛЕЗБИ БЕ ПИЧ...![]()
![]()
![]()
edin suvet pomisli kakvo bi te vuzbudilo teb i 6te razbere6 kakvo da pravi6! ima6 vuobrajenie nali???
black cat or white cat,that is the question!!!
az se vajbujdam ot leko kosmati kurove
Доста често - от китарни сола. От отделни песни, които ми действат адски еротично. От брутална музика. Зависи. Възбуждам се, когато мъжът си пусне косата...
Abe nqkoe momiche vuzbujda li se ot analen sex ??![]()
От мисълта за него - да, изглежда ми ааааааадски перверзно.
Лично аз обичам аналния секс.Незнам дали някое друго момиче ще ме подкрепи(може да има такива,които не са го правилиПървоначално написано от dest
![]()
![]()
)
kat pusna na nekoe momi4e ezi4e po vrata poludqvat![]()
Iska6 bitka ..... obqvqvam ti voina , vodq Lulinskata armiq i ti pruskam kuhata glava !!!
mi ako pita6 men (ne sym momi4e), no spored men momi4etata se vyzbujdat ot vsqkakyv vid nejnost, koqto im pokazva6. vsqko leko dokosvane po vrata ili tqloto pri4inqva lek gydel koito gi kara da se pobyrkvat, a nai-slaboto im mqsto e vratyt garantiram ti
на мен лично възбуждащо ми действа докосването по вътрешната страна на бедрата,по гръбчето,езиче по вратлето,зад ушенцето,и палавите ръчички-те също са много възбуждащи![]()
достатъчно ми е само да ме погали така съвсееем леко с върха на пръстчетата. по корема, бедрата ...или сладичка целувка по врата, ушите ама така че да мога да усетя топлия му дъх........
![]()
алелуя.
mi az mnogo se vuzbujadam kogato s gajeto mi ne sme na same kato po4ne da me celuva po vrata i da mi govori "razni" ne6ta....
a kato sme na same;mnogo obi4am da me celuva po gurba i na 'drugi" mesta...![]()
=D>Първоначално написано от Анонимко
i na men mnogo mi haresva taka
![]()