целта на темата не е да се убиждаме а да споделим някоя весела история ами аз се зарибявам с баскет бол и много обичам да играя понякога играем за пари и удряме по някоя линия и направи ги трошим ония направо не знаят ко става закво го казах тва и аз незнам ама този случеи които ще ви разкажа няма да го забравя никога начи излизаме с приятели на дискотека ще ходим(до сутрината) и отиваме да пием много съм се отрязал и направо нз ко съм правил ама накрая се събуждам в някво легло супер дезориентиран къде съм кво съм правил. Гледам до мене някво момиче гледам отстрани едно огледало извадих си малко анфет ударих го поебах се с нея и изведнъх почва да се звъни на вратата и тя вика мале татко се връща от нощна смяна аз като ракета си слагам убувките гащите тениската(тогава беше лято) и си викам ми ся ко ще правя баща и ще ме смели от бои тя ми вика скачаи през прозореца бързо аз викам кво ти луда ли си?!?как ша скоча през прозореца?(викам си на акъла мале ква е тая лудата тука да ме кара да скачам през прозореца)тя ми вика пак скачаи ве аре по бързо че треа да отварям на татко!!отивам аз до прозореца гледам тя на 1-вия етаж направо камък ми падна от сърцето и така се измъкнах тва е според мен бая брутална историика или поне така ми се стори защото бая нажмулен.пък после скачам си аз и ся пиша към нас аз живея в бая далечен квартал пък нямам никви пари и си викам ся ко да правя ко да правя вари си с тая мисъл 10-15 минс и тогава гледам няква жена и първото ми нещо което ми минава през главата да и зема чантата обаче си викам на акъла маико колко сум брутален и се отказах пък и ми стана някак си съвестно за жената се пак ако аз съм на неиното място никак няма да ми е приятно обаче точно тя е на един 3-4 метра от мене и ми вика-"ко ме зяпаш наркоманче малко" мале нз ко ми стана ама ми кипна направо откачих засилих се към нея тя па зе че извади някъв спреи да ме пръска нз пияна ли беше ква беше ама нещо не успя пък и се предпазих с ръка от струята после я съборих на земята и си натърках хубаво ръката в лицето тя беше направо мокра от тва нещо и почна да ме сърби ужасно много после зех сичките и пари от портммонето уставих и само 2 лева да има да си земе нещо и си фанах пътя (няма да си разкривам самоличноста зашото тва се пак е престъпление