Видях няква тема за най-големите простотии, които хората са правили като пийнат, та си рекох, че аз не пия толкова често и не ми се случват кой знае какви работи докато съм пияна. Тук е мястото да споделите най-големите простотии, които сте правили под влиянието на наркотици (за по-общо мислещите хорица - без цигари и алкохол

)
Например, преди време се бях наяла с Акинетон и седя на пейка с един приятел. Ама зинзикам - то голям бейхър. И моят човек стои до мен и ме гледа как треперя и ми предлага да си облека блузата, която ми е в чантата. Аз казвам ”Добре” и докато се присегна към чантата забравям какво съм щяла да направя. Той ест. ми напомня да потърся блузата и аз отварям чантата, бъркам и... забравям какво ми прави ръката в чантата. Затварям чантата и продължавам да зинзикам. Човекът се принуди да ми бръкне в чантата и да ми подаде блузата. Обаче аз така и не го измислих откъде трябва да ми мине главата, откъде ръката.. И тупнах гръб върху облегалката на пейката ядосано, зинзикайки, без да знам защо съм ядосана. Наложи се да ме облекат като наистина малко дете