.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Мега фен
    Град
    София
    От класната ми струят комплекси...и си ги излива върху мацките, може би щото тя самата прилича на кит

Иначе има една, която не ми предава, не знам що ама много ми е противна. Просто не мога да я гледам, противна ми е

Град
    stamboliyski

hehe

koi li ne iska da ubie niakoia gospoja nared s men
    OBI4AI TOZI,KOITO KAZVA OBI4AI ME ,A NE TOZI ,KOITO KAZVA OBI4AM TE

Супер фен
    има го и това чуство-напоследьк особено

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

obi4anata
    Guest
    da imam osobeno s taq po nemski tva go pravi za6oto sum zaedno s priqtelq mi na4i teku6tite ocenki i na dvamata sa ni 666652 i tq ni pisa i na dvamata 3 6oto sme zaedno a vse pak sme 12 klas i ni .............. vsi4ko

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    da....., iska mi se da otrepa himi4kata shtoto e super zlobna nemoa e gledaammmmmmm g-j andreeva akon 4etete tova neshto da znaete 4e ste KU4KAAAAA
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Повече от фен
    Има една учителка, която ми се ще да убия, дам. Тя ми е учителка по математика, но много често ми се е струвало, че не е учила педагогика, по простата причина, че се държи с учениците отвратително и използва някакви нейни си системи, които провалиха успеха на целия клас...

Искало ми се е госпожата ми по математика да получи инфаркт \/ И следващият час (в съседният клас) тя получила инфаркт и вече не е учителка \/ \/
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Фен
    Град
    Plovdiv
    xaxa tukati tukati tukati...lash pri direktorkata...preduprejenie za izkliuchvane v nai dobria sluchai \/

Re: ТЪПИ ГОСПОЖИ

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    невили ви се е искало да убиете някоя госпожа
    направооооооооооооо некой са толкова тъпи
    4ak da q ubiq ne no me draznqt nqkoi ekzemplqri no se pak ne moje da obi4ash si4ki kakto si4ki nemoje da obi4at teb

Супер фен
    Град
    до тебе...
    e to po4ti si4ki dasklo sa tupi ima samo malki izklu4eniq
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Фен
    Град
    Шумен
    Ооооо да имаме една г-жа по английски език ама тая е адски проста не може да укроти класа цял час преди имахме една друга г-жа беше гадна ама при нея винаги слушахме като войници а тая кранта....Има и още един господин ли е госпожа ли е на мога да гарантирам води ми по химия тоя/тая е адски зле бе правим си ние контролно и аз имах 6 и вика "ааааа ти пак си преписвала вече само устно ще те изпитвам" егати идиота много ме дразни ей зле е човека...А сетих се за още един господин по БЕЛ тоя човек какво ме е набелязал всеки час съм на дъската ама всеки час и като каже "айде сега мойта любимка на дъката..." и аз си знам вече...Имаше и още ама тях ги разкарахме досадните.Има само един учител който най-много уважаам г-на по физкултура с най-добре се разбираме хич не ни прави проблеми.

ооооо даааа колко пъти съм искала да убия някоя даскалка за дето ми се е правила или пък ми е писала по ниска оценка(която не заслужавам според мене)!! какво да ви кажа в моето училище имаме един господин които е на 65 години сигурно по физика и седим по номера и ест. аз се падам точно пред него на парвия чин и все аз за нещо съм виновна! даже на всяка контролна имам 4+ и тоя плюс кво каде да си го сложа и ква полза от него,никва пфф тва даскалите са полудели хора!! слушайте мене! даже веднъж си седя кротко пред него на чина без да говоря(което мн рядко правяда отбележа)и съм се подпряла на ръката ми и го слушам и изведнаж ме поглежда злобно и казва"ЕИ ТИ МОМИЧЕ ЗАГЛАХНАЛА СИ!!!" е добре кажете ми кво значи това? и аз викам "да кажете господине какво съм направила сега пък?" и пак ме погледна злобно и продалжи да говори!! е тва да си даскал не е лесно много бързо полудяваш!!) хахахах луди даскали има!! хихихи

Голям фен
    Град
    :)
    Ima samo kum tri uchitelki, za koito moga da kaja che im se vuzhishtavam. Drugite sa kato izlqzli ot psihiatrichno ili sa neadekvatni. V moito uchilishte povecheto ili sa super zaspali (losho e) ili sa super aktivni (umirash...ot uchene) i samo 3 sigurno zaslujavat uvajenie. Inache da- nashta po AE sa i obeshtali da q gazqt koi s bager, koi s tramvai, koi s vlak, koi s samosval, koi s betonovoz i s karuca koi kak se uredi

Голям фен
    Град
    София
    оффф да беше само 1...имам един учител където смърди,не се къпе мн е кофти...

Голям фен
    Град
    :)
    Цитирай Първоначално написано от Jenninka
    оффф да беше само 1...имам един учител където смърди,не се къпе мн е кофти...
    Позната история...

mn qsno,na koi ne mu se e iskalo ponqkoga sa ujasni
    vse edno ti si nqma6 dr rabota osven da pi6e6 doma6ni prez vakanciqta....

Голям фен Аватара на tainstvenata
    az mn mrazq gospojata ni po himiq ujasna e samo kat izleze6 na dyskata i te hva6ta strah ot neq ..
    Music is a higher revelation than all wisdom and philosophy

Голям фен
    Град
    sofia
    iMA 1 TUPO STO GODI6NO SU6TESTVO V NA6TO DASKALO KOETO ME VBESQVA VINAGI PI6E OCENKI SAMO PO SIMPATI4NOST A NE PO ISTINSKITE REZULTATI

az li4no mnogo iskam da ubiq gospojata po matematika mnogo e ....

Фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от Mart1n
    Искало ми се е госпожата ми по математика да получи инфаркт \/ И следващият час (в съседният клас) тя получила инфаркт и вече не е учителка \/ \/
    мисля че това е отвратително!И мен ме дразнят някои учителки, но до такива желания не съм стигала...
    Hoy volv

Повече от фен
    Град
    sofia
    ooo.gospojata mi po bylgurski e stra6no typa i zla.ima stih4eta za neq kak pravi otrovi za decata za da gi ubiva,izlizala ot groba(spored men e vqrno)

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си