Малко банален въпрос и поради своята баналност сигурно вече няколко пъти е минавал като тема, но като потърсих, не открих нищо така, че извинете ме ако се повтарям.

Правя изследване за това кога днешните тийнейджъри (и по специално момичетата) започват да водят полов живот (звучи твърде научно, но ако се изразя по друг начин пък ще звучи цинично). Така че ако споделите малко лична информация ще съм ви изключително задължена. Под лична информация разбирам кога за първи път сте правили секс, как е минало-страхотно, трагично или комично. С някого когото обичахте ли го направихте или просто ви беше писнало да сте последната девственица/девственик в класа? И смятате ли,че в днешно време наистина има натиск, върху тийнейджърите, които са прехвърлили да речем 14-15 години, особено момичетата и още не са спали с никого.

Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям за това спирам. Балгодаря предварително на всички.