.
Отговор в тема
Страница 4 от 5 ПървиПърви 12345 ПоследнаПърви
Резултати от 76 до 100 от общо 123
    Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Чак ме е срам да си призная,ама хайде.Стана миналата седмица,а аз слред 2 месеца и нещо правя 21.Ама живи и здрави да сме.Беше си с точния човек,в точното време и на точното място.С него сме повече от година и половина заедно,но просто до сега общуването ни не се заключаваше в интимната област.Както и да е не съжелявам,защото си беше нещо искано,обмислено и приятно като изживяване.
    Иначе за морала на днешната младеж не ми се говори просто.Пълна трагедия е.Абе хора сигурно изпод моите пръсти каквото и да напиша ще ви изглежда консервативно,но секс на 12.че аз не се бях целувала с момче до 16-17 не помня вече.И то защото исках повече време да съхраня детското в мен,не ми се бързаше да порасна и прочие.И аз съм расла в тази среда-и аз гледам същата телевизия,и аз чета същите списания и аз съм имала лоша компания.но не ми е пукало за мнението на другите.Не ми е пукало,че съм последната девственица в класа или прочие. Не че е нямала злобни коментари или увиснали да пода челюсти,като съм споменавала за това.Но какво толкова-това съм си аз,и който ме изолира на базата до колко съм разкрепостена в секса е голям простак.Най-важното за секса да е правен с чувство и с разум.Аз съм на принципа-прави нещо,когато можеш да поемеш отговорност за последствията от действията си.За това и може да съм поотложила секса,защото на 15-16 едва ли бих могла да поема отговорност за деца или пок случайно за някоя болест.не,че сега ще е по-лесно,но поне мога да разбера всички последствия от действията си и да предотвратя нежеланите.
    А и още нещо-като поотложите малко ще загубите 1-2 години секс,ама ще спечелите невероятно удоволствие.И то не само физическо,а и морална удволетвореност!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    О-о-о, Кремена! Добре дошла!
    Левски шампион але але!

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Къде???Аз във форума съм от 2 години!

Супер фен Аватара на air_J
    Град
    Свищов Town
    Цитирай Първоначално написано от krem4et0
    Къде???Аз във форума съм от 2 години!
    А аз от три!
    Левски шампион але але!

ЛоЛ!
    Guest
    Малко истина ся:
    Такам....за да отвориш момиче на 12 години траа даи си еба си и магиосника.Тва направо ще е изнасилване.На такава възраст те дори не се възбуждат и ще трябва да бъркаш с пръсти половин ден.
    А за пичовета.Ай бе аз дет съм супер ценен от путките и имам гадже чак на 16 го напраих...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Abe wie dobre li ste be hora????????Naprawila go bila na 12god.Abe mome, na teb o6te ne ti e teknalo,sex tragnala da mi prawi
    Za infoto:imam dy6erq na 12 i edwa ima okosmqwane po pubisnata 4ast.Kakaw sex da prawi towa dete.To i na 12 sa 6te deca.Ne to4no 6toto se mislqt i za golemi ni akala e o6te detski.Ne me mislete za nqkakwa zadrastena maika.Ne sam takawa ,no sex na 12 e nemislimo.To i na 15 edwa li e po razli4no,no e po dobre otkolkoto na 12.I mi e mnogo interesno kolko ka4estwen sex stawa na takawa wazrast?Ili takiwa momi4enca ne znaqt kakwo e ka4estwo,wajen e sporta.
    p.s.Az go naprawih na 16 i za moeto wreme si be6e rano,no taka e kogato si dwiji6 s po golqm prijtel/9 god./I po kasno mi stana saprug.
    ti ot kude znae6 4e ne mi e teknalo ve4e a? ako iska6 da znae6 mi telna o6te kogato bqh na 10!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    Abe wie dobre li ste be hora????????Naprawila go bila na 12god.Abe mome, na teb o6te ne ti e teknalo,sex tragnala da mi prawi
    Za infoto:imam dy6erq na 12 i edwa ima okosmqwane po pubisnata 4ast.Kakaw sex da prawi towa dete.To i na 12 sa 6te deca.Ne to4no 6toto se mislqt i za golemi ni akala e o6te detski.Ne me mislete za nqkakwa zadrastena maika.Ne sam takawa ,no sex na 12 e nemislimo.To i na 15 edwa li e po razli4no,no e po dobre otkolkoto na 12.I mi e mnogo interesno kolko ka4estwen sex stawa na takawa wazrast?Ili takiwa momi4enca ne znaqt kakwo e ka4estwo,wajen e sporta.
    p.s.Az go naprawih na 16 i za moeto wreme si be6e rano,no taka e kogato si dwiji6 s po golqm prijtel/9 god./I po kasno mi stana saprug.
    ti ot kude znae6 4e ne mi e teknalo ve4e a? ako iska6 da znae6 mi telna o6te kogato bqh na 10!!!
    цици кога ти пораснаха, на 5 ли ?

Баткото
    Guest
    Не прочетох цялата тема, но ми бяха достатъчни мненията на първите две 12-годишни момиченца, които правили секс. Искам само да предупредя, че мнението ми се базира на педагогическото образование, което имам и на познанието и наблюденията ми върху психиката на деца и младежи.

Страшно е, когато децата дотолкова се опитват да подражават на възрастните. Страшно е по две основни причини. Първата е чисто психологическата - какво детство ще изживеят такива деца. Нека не забравяме, че качествено изживяното детство е основна предпоставка за развитието на личността. Това, което искам да кажа, е че ако преживяванията не идват в живота на човека постепенно (особено в момент на бурни физиологични и хормонални изменения на организма, водещи до лабилизация на психиката), със скоростта, с която той е в състояние да ги осмисли и осъзнае - то житейският опит, който би могъл да се придобие от тези преживявания остава неосъзнат и от него не могат да се извадят никакви ценни за оформянето на характера изводи. А тази възраст освен че изгражда тялото, изгражда и характера, морала и ценностната система на човека.

Вторият проблем с ранния секс (колкото е валидно за момчетата, поне три-пъти по-силно важи за момичетата) е чисто физиологичният. На 12-13 години човешкото тяло е все още много далеч от това на възрастен. Физиологически 12-13 годишният тийн все още се различава от 9-10 годишното дете почти само по размери. Нито една от жлезите с вътрешна секреция, отговарящи за сексуалната активност не е заработила както трябва. Чисто физиологически сексът в тази възраст е опасен за организма и в последствие за възпроизводителните способности. Твърде голяма е опасността да се стигне до бездетие в по-късна възраст. Да не говорим за случаите, които съм чувал за 14-15 годишни момичета, започващи да взимат противозачатъчни. Това си е чисто самоубийство - това са хормонални медикаменти, които при дисбаланса в организма на тази възраст могат да доведат само година-две по-късно до неприятности като безплодие, извънматочна или пък цветна бременност и дори рак на гърдата или матката. Друга неприятност в тази възраст е свръхчувствителността на лигавиците на половите органи - използването на каквито и да е химикали в този период (като лубрикантите, използвани в презервативите) могат да доведат до силни алергични реакции (дори и при нормални условия човек да не е алергичен към нищо), водещи до възпаления, отоци и отново опасност от безплодие.

Искам да поясня, че не съм чак толкова далеч от вашата възраст и помня какво е да си на 15 - на 25 години съм, а съм изживял едно много бурно откъм преживявания детство - единствено момче в класа, барабанист на училищната метъл група, което води до много купони с много алкохол и на немалко от тях е имало и наркотици; бил съм свидетел на щури оргии в нетрезво състояние... Всичко това в периода от 13 до 18 години. Следваха студентските простотии. А аз въпреки че бях на всичките тези места и купонясвах яко не се друсах, не пиех и за първи път легнах с момичето с което живея и сега. И като резултат от всичко това излязох с пъти по-зрял от много от връстниците и връстничките си, които на въпросните купони се напиваха като свине и не помнеха какво е ставало, надрусваха се и си търсеха мозъка по стената, или пък забременяваха на по 15-16, тъй като на въпросните оргии са били прекалено пияни/друсани за да помнят кой къде и как е свършвал...

Това, което искам да запомнят всички тийнейджъри е, че винаги е много по-лесно да се спуснеш по течението. Трудното е да вървиш срещу него, да се бориш. А борбата изгражда волята и силата за преодоляване на всички трудности в този живот. Бъдете силни.

Цитирай Първоначално написано от VORTEX
    цици кога ти пораснаха, на 5 ли ?
    samo da te iformiram 4e jenata po4va da se raviva edva kogato i doide!!! taka 4e na 11 ve4e imah baq golemi gurdi!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Мега фен
    Да, те гърдите така порастват - като гъби.

Боже, колко мъка има по тоя свят, Боже !!!
    На 12г го е правила с любов-ала-бала....хахахахха, абе аз на 12 слушах Мишо Шамара и си играех с колички.....таз па с любов го е правила - аз до 14 не съм изпитвал любов към друго момиче - само ги харесвах тогава....ма не съм ги е*ал....На 12 не знае е*е ли и се или и се пикае ама.... Като една позната която се е отворила с парфюм на 12 щот чак се комплексирала тогава, че не е правила секс - ако хвана 2 11-12 годишни да се чу*ат некъде къдет да мога да ги хвана....мале, кат им изплющя по два шамара и директно при майките им - тез деца щом мислят, че на 12 им е късно не е трудно да се сетя какви ще станат като пораснат
    Хора, осъзнайте се - зарежете секса...правете палачинки !!!
    I'm a person just like you
    But I've got better things to do
    Than sit around and smoke dope
    ...
    I'VE GOT THE STRAIGHT EDGE!!!

Guest
    apa az na 12 o6te si igraeh na pqsuka sus kofi4ki i bager4eta taq trugnala da sa 6iba... zemi edin voden pistolet i sa samoubii (ne si go rugai tam det ne trqa) i nedei spori 6toto izglejda6 mnogo sme6no

Guest
    Ужас- на 12 години, къф ли секс е това с някакво дете. Отвратително гадно ми се вижда. Кви са тия деца, кво е тва чудо. вече и детската градина секс ще правят. Много ти разбира главата на 12 как да се пазиш от болести, от бременност пък секс прави пиклата. Е затова после защо на 15 имат зад гърба си 3 аборта!

Guest
    na 13 obichah go mnogo no ne usetih nishto ama nishto otnachalo samo nqkakva malka bolka i sled tova nishto beshe greshka nz mislq che oshte sam malka no toi kazvashe che ne izduja i t.n.............kolko sum tupa!!!!!!!!!

Guest
    Ужас- на 12 години, къф ли секс е това с някакво дете. Отвратително гадно ми се вижда. Кви са тия деца, кво е тва чудо. вече и детската градина секс ще правят. Много ти разбира главата на 12 как да се пазиш от болести, от бременност пък секс прави пиклата. Е затова после защо на 15 имат зад гърба си 3 аборта!
    vie ste uniklani be!momi4eto e spodelilo ne6to li4no a vie q uprekvate i pikla 6i mi q nari4a.ai sa da ne staam cini4en ama da se e**6 maikata m*r6a

galina19
    Guest

Re: Кога беше първият ви път?

Цитирай Първоначално написано от Fighterfemme
    Малко банален въпрос и поради своята баналност сигурно вече няколко пъти е минавал като тема, но като потърсих, не открих нищо така, че извинете ме ако се повтарям.

Правя изследване за това кога днешните тийнейджъри (и по специално момичетата) започват да водят полов живот (звучи твърде научно, но ако се изразя по друг начин пък ще звучи цинично). Така че ако споделите малко лична информация ще съм ви изключително задължена. Под лична информация разбирам кога за първи път сте правили секс, как е минало-страхотно, трагично или комично. С някого когото обичахте ли го направихте или просто ви беше писнало да сте последната девственица/девственик в класа? И смятате ли,че в днешно време наистина има натиск, върху тийнейджърите, които са прехвърлили да речем 14-15 години, особено момичетата и още не са спали с никого.

Темата поне на мен ми е наистина интересна и ако ми помогнете с
    мненията си ще съм ви много задължена. Май почвам да сеп овтарям

за това спирам. Балгодаря предварително на всички.
    На мене ми беше първия път на 16,а това че някои го правят на 12 е
    тъпа работа......

Голям фен
    az pak bqx na 13...mnogo go obi4ah...vsa6tnost vse o6te go obi4am..za6toto o6te sme zaedno....
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

Повече от фен
    15...
    http://www.bulgar-bg.com/pitbull/phpBB/gallery/pictures/BIG%20MAN'S%20ELI%20(CLEMMONS)_jpg.jpg

На 18 съм и още го чакам .
    Най-голямата курва на света е парата - постоянно ходи от човек на човек и не можеш да познаеш коя е твоята.

Град
    nqkade v galaktikata
    ami bqh na 16 bez 2 meseca.be6e na to4noto mqsto s 4oveka kogoto obi4am i dori sme vse o6te zaedno.
    i az mislq 4e na 12-13 godini prosto ne e normalno.sestra mi e na tolkova i ako razbera 4e e napravila ne6to takova 6e q spukam ot boi.makar 4e ot neiniq klas ve4e sa kaki4ki i se 4ukat kato besni s po golemi ot tqh
    Ima Div Sex,Lezbo Sex,Gu6ka6t Sex,Lud Sex,Cunka6t Sex,Nejen Sex.......No Za Hora Kato Teb NIKAKAV SEXX!!!!!

Guest
    Цитирай Първоначално написано от God-Is-A-Girl
    На 18 съм и още го чакам .
    kakvo savpadenie \/

victori
    Guest
    se6tam se za edno momi4e, koeto e na 13, vodi si aktiven polov jivot, koeto vklju4va qko svirki i dori troiki...! nz, tva za mene ne e normalno... nqkvo izvra6tenie e, ebasi, da 4uka6 nekvo DETE, koeto o6te hodi izpraveno pod masata... e, vqrno vseki si re6ava sam koga da zapo4ne da pravi sex, no tva na 12-13 spored men e ne4ove6ko prosto. ne iskam da kritikuvam i uprekvam nikogo, samo izkazvam mnenie.

az samata sam na 17 i ne sam pravila sex po prostata pri4ina, 4e ne smqtam 4e sam gotova, a i ne sam namerila podhodq6tiq 4ovek, s kogoto da se 4uvstvam sigurna i uverena.

za final 6te kaja samo, 4e trqbva da se misli predi da se deistva!!! pravete lubov, a ne deca!!

Guest
    ot moq klas ima nqkade 6-7 momi4eta ot ob6to 16 koito sa pravili ve4e sex ama mene tva vaob6te ne me barka govorq za 9 klas a tova na 12-14 e rano spored men,na 15 sa6to ne mi se stryva mn mn podhodq6ta vazrast a i ako nqkoi znae slu4aino zakonite v balgariq-zabraneno e sex s mom4e pod 14 i momi4e pod 15(vklu4itelno 15).pravete si izvodite.za kade sa se razbarzali vsi4ki ne moga da razbera.ima vreme jivota e pred vas

Повече от фен
    Град
    In The Paradise City, Where The Grass Is Green And The Girls Are Pretty
    Цитирай Първоначално написано от f0`shiZzle
    tq gorkata ne e znaela de sa namira,12 god. bila gotova ,ae molq ti sa.
    Ако приемем че мнението й е истинско!!!
    Аз няма да отговарям, смятам че сичките тея неща са прекалено лични, за да се използват в някаква си анкета!!!

Guest
    12?!
    ShockedБоже, накъде отива тоя свят? Важното е обаче с какво самочувствие се носи момичето. Истинска героиня - ч*кала се на 12 години!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си