- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Кога беше първият ви път?
nikoi ne kara nikoi da se e*e...prosto nqkoi hora go pravqt za da ne izostavat ot frendovete si....koeto e mn gadno 6toto nema 4ustva a e samo e taka za kefa...az sam na 15 i o6te sam si devstven (na koeto se radvam) ne sam i nekaf 4ikijiq ni6to 4e pove4eto mi priqteli ve4e sa pravili sex az ne sam takav....ako 6te go pravq 6te e s momi4e koeto obi4am i tq men ! ob6testvoto gi pritiskalo...bojee
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Незнам кфо да кажа просто...пред вас се чувствам напро изостанала!Как на 12 бе момичета и ми били готови?!ООО аз тфа не мога да го приема аз на 12 незнаех точно де тряя да ми го пъхне с извинение те вече тогава нямали задръжки...е не ви знам сори ама...напро тфа е отвратиелно!!!
![]()
".... so ... can we move on?!!!"
Click
Mi az sum na 15 i tazi godina 6te pravq 16, a dori ne mislq 4e sum izpitvala istinska liybov!!!! A tova 4e sum devstvena, ne mi suzdava nikakvi kompleksi, za6toto ne iskam da sum kato kyrvi4kite na 12, 13, koito se pravqt 4e ne sujelqvat.... ta az na 12 dori ne se bqh celyvalaNe smqtam 4e trqbva da ima to4na vuzrast v koqto moje da se tvurdi 4e e normalnoda se pravi sex, za6toto tova ne6to si e napulno individualno, no detza da mi pravqt sex
![]()
![]()
....
Всеки ден дарявай поне по една усмивка на хората около теб.
Аз и почти на твоята възраст не се бях целувала, бия те!
az li4no go napravih malko predi da stana na 17 be6e s 4ovek s koito ne hodih no go obi4ah i prodaljavam da go obi4am vaprki 4e sme hodili 6 dena no sexa be6e neveroqten prodaljava da e takuf i be6e mnogo sme6no purviq put za6toto az neznaeh kvo da pravq i se zabavlqvah super mnogo dokato go gledah kak se mu4i![]()
16
asega na kolko si na 14 li :PПървоначално написано от cvety_i_bebeto
az za purvi put go napravih na 16 i malko![]()
e tfa e da si na 12Първоначално написано от ^Gabi^
da se besh na lqvo i dqsno
da praish svirki na muje
da se ebesh s gaza...
daaaaaaaaa ..
abe gadni malki kurviiiiiiiiiiiiiiii
В живота най-големият хазарт е да рискуваш нищото!
moqt purvi put be6e na 14 godini,ne za6toto ob6testvoto me e pritiskalo ili ne6to drugo,za6toto az go jelaex ne za6toto prosto iskax da se eba nalqvo i nadqsno,a za6toto si imax gadje ot 1 godina i polovina i smqtax 4e ve4e sum gotova da napravq takava kra4ka.Vsi4ko e do psixologizum,a ne ob6testvo ili pokolenie.Ako iska6 pravi6 sex,ako ne iska6,se zamozadovolqva6![]()
За пръв път го направих на 16.Най-важното е,че беше с момичето,което обичам!И след година и нещо сме си заедно
![]()
I THINK I'M CUTE,I KNOW I'M SEXY I'VE GOT THE LOOKS THAT DRIVE THE GIRLS WILD http://img412.imageshack.us/img412/8874/hbk24yw.gif
Аз лично не съм правила секс... мн малка съм... едва на 14.. лично аз не одобрявам секс преди 16 минимум... познавам момиче което се еб* (ако може да се каже така) на 8 о.О с момче на 12... некфи тотално изперкали о.О... тя също ся е на 14 и има "сериозен" приятел на 64 (а тоя е дядо на нейна съученичка)... и не преовеличавам нищо... казвам как стоят фактите о.О
колкото до ония 12-13 годишншти... само те губят... не знам за какво си хбите нервите за някви дето не се съмнявам, че повечето ще станат кучки...
така се процедира =D> =D> =D>Първоначално написано от ^^kotenceto^^
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
LELE!!!!!!!NA 8!!!!!!!!!SEGA E NA 14 S 64!TOZI E PEDOFIL A TQ IMA SERIOZNO PROBLEMI!az na 8 ne znaeh kvo e sex!!!!!!!!!!Първоначално написано от sweety_sf
![]()
![]()
na kade tragna toq svqt!![]()
Първоначално написано от Анонимко
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Izkam da pozdravq tova mom4e, za6toto dumite mu naistina sa mnogo silni.Zamislete se!!! =D> =D> =D>Първоначално написано от Баткото
Малее тая тема направо кърти мивкиПардонн не темата,ами мненията на някои потребители
Ебаси на 12 години секс
СъкСссс
Това е просто....Офф няма да критикувам пиклите,които са го правили-вече достатъчно ги напсуваха,ами ми е мнооого интересно какви ще са тия мъже,които се възбуждат от момиченца на 12
Аз като се замисля на 12 още дори не си махах космите по краката,играех си пред блока с някви кукли и въобще,ама изобщо не ми е минавало през главата за секс
А пък момчета....хмм то май 5 клас ми беше тогава първата "любов" (ХаХаАаХа
) с едно момченце от моя клас дето ми носеше чантата ХахАхА ....божее а някои ще ми се ебат....
А иначе аз не съм толкооова по-голяма-на 15 и няколко месеца съм,не съм правила секс и нямам никакво намерение да го правя поне преди 18...най-малкото защото съм сигурна,че на моята възраст физическо удоволствие от секса НЯМА...да не говорим за разни такива фактори като нежелана бременност,болести и разъсвания и още Бог знае какво...![]()
"Модата се купува. Стилът се притежава" Коко Шанел
Първоначално написано от Evi_15
100% съгласна с казаното от Баткото. Изобщо не е нормално на 12 да правиш секс. А това за 8 си е извращение направо. Накъде върви светът, бива разврат ама това е нещо НЕНОРМАЛНО!
Ujas! Lele kato gi 4eta tiq raboti napravo se xva6tam za glavata - kak moje da pravi6 sex na 12 ili o6te po-lo6o na 8!![]()
Iskam da kaja slednoto:
1. Az sum na 14 i sled 1.5mesec stavam na 15 i dori o6te ne sum se celuvala nito puk sum imala gadje(za tva vtoroto ne se smeite -tragi4no e ma kakvo da pravq kato nikoi ne mi xaresva!a i edinstveniq koito nqkoga sum obi4ala se pravi 4e ne me poznava i se zadqva s po-malki ot nego pikli![]()
![]()
![]()
). Prosto ne moga da si predstavq kak bix mogla da go napravq dori i sled 2 godini - nz 4uvstvam se mn malka o6te
2. Stra6no mi e mu4no za momi4etata koito gubqt devstvenostta si tolkova rano - ena ot nai-dobrite mi priqtelki si legna minalata godina (be6e na 14) s edin deto e na 25 i za men tva e....ne moga da go priema i napravo mi ide da go kastriram. Xubavoto e 4e sa zaedno ot 1 godina i ne sa se razdelqli za pove4e ot 3 dni nikoga i pone tq tvurdi 4e mn mn se obi4at. I vse pak....razlikata v godinite im e 10!!!V neiniq slu4ai lo6oto e samo 4e izburza tolkova.
No imam priqtelka koqto go napravi s Niki Bakalov (geiskiqt vode6t na "Xit minus Edno") i sled tova toi dori ne i se obajda pove4e. Da ne govorim 4e mrusnoto kopele i postavi uslovieto da si legne s nego za da ostanat zaedno tui kato 2 puti kusa s neq![]()
![]()
Ima gi i takiva ne6tastnici za sujalenie.
Ta zna4i imam edno zakliu4enie : Protiv sum sexa predi 16!
i edna molba: Be kajete kakvo da pravq s tiq mom4eta. Stra6no zle se 4uvstvam kato si nqmam gadje.
Ta...tva e![]()
Blagodarq na vsi4ki koito go pro4etoxa[/b]
Az go napravih tazi godina 2 meseca predi da stana na 17 s priqtelq mi.Ne beshe koi znae kolko priqtno daje izobshto ne beshe priqtno izjivqvane ama shte stane![]()
Inache sum napulno suglasna che v dneshno vreme vsichki i ot vsqkude se kreshti samo za sex!I sluchaino ako si na 17 ili 18 i ne si pravila sex ti s edna duma si veche prestarqla , taka da se izrazq!Vsichki sa pochnali oshte po na 13 14 godini da se praskat i se mislqt za mnogo veliki!Posle zashto imalo kurvichki?!
![]()
На 17!Можех и доста преди това,но просто не бях готова,а и сякаш не бях намерила подходящия човек!Но пък се кефя,че го направих с човека който обичам страшно много!
Аз бях на почти 14....не съм си играела с куклите и не съм го направила за да разгласявам....и не съм станала няква тъпа КУЧКА както биха казали много от вас....просто БЯХ ГОТОВА....което е най важното въпреки че сега някой след мен ще каже че съм "тъпа кучка"или нещо от сорта....аз бях с човек когото найстина обичам и не съжалявам за това .....!!!!![]()
![]()
![]()
na men mi beshe purviqt put na 13 t.e ostavaha mi dva meseca do 14 godini sega sum na 15 ot edna strana beshe super ot druga ne... kef mi beshe zradi sexa a loshata strana beshe 4e beshe s kurva!!!!
Az li4no bqh na 14 i 6 meseca to4no ! Be6e s naistina pravilniq 4ovek s koito sum vse o6te zaedno.Toi napravi purviq mi put nezabravim i priqten.I pani4eskiq strah ot `adska bolka` se prevurna v `sladka,priqtna bolka`:P
Keep your head up,legs closed,eyes open ! ! !