.
Затворена тема
Резултати от 1 до 16 от общо 16
    Guest

Домашна маска за коса

Ползвате ли домашни маски за коса?Споделете някоя която знаете и е ефикасна
    На мен днес фризьорката ми ми каза една :
    1 кофичка кисело мляко и 2 жълтъка.Стои се така минимум 1 час.Подходяща е за изтощена коса.

Guest
    Moita puk friziorka mi kaza s ZEHTIN sedi se nai malko 1 chass ii az sam q probvala dobra e

Повече от фен
    Град
    gr. Sofia
    RAZROVI SE MALKO TUK I 100% 6TE NAMERISH TOVA KOETO TI TRQBAV !www.zadoma.com

Повече от фен
    Град
    ямбол
    Бърза поправка на косата.
    Възстановяване на косата с мед е истинско удоволствие и за сухата кожа на главата. Медът я подхранва и същевременно с това заздравява косъма, като образува около него защитна „медена" обвивка.

Истинско чудо! Само опитайте! „Опаковайте” косите си поне веднъж с мед. Медената маска е експресно средство срещу изтощена и суха коса.
    Тя става гладка, реши се по-лесно и придобива изключителен блясък. Тази маска можете да забъркате и в домашни условия.

Маска за блясък.
    Мечтания блясък в косите можете да постигнете и с домашно приготвена медена маска за коса.
    2 суп. Л. мед, разбъркани със сока от един лимон до хомогенна смес, се нанасят на суха коса с помощта на гребен.
    След около 10 мин косата се изплаква добре и се измива както обикновено.
    Маска за изтощени краища.
    Изтощените краища на косата под въздействие на меда стават еластични и блестял.
    2 ч. л. масло от покълнала пшеница се смесват с по 1 ч. л. мед и оцет.
    Нанася се внимателно и след 30 мин също така внимателно се отмива с топла вода.
    Маска, която овлажнява изтощената и суха коса, придава й здрав блясък. 1/2 чаша майонеза, 1 ч. л. пчелен прашец.
    Майонезата и пчелният прашец се смесват и се втриват добре в основата на косъма и в цялата коса. Оставят се да действат 5 мин и се изплакват с хладка вода. Накрая косата се измива с лек шампоан

Ползвате ли домашни маски за коса?Споделете някоя която знаете и е ефикасна
    На мен днес фризьорката ми ми каза една :
    1 кофичка кисело мляко и 2 жълтъка.Стои се така минимум 1 час.Подходяща е за изтощена коса.

sigorni li ste 4e deistva ili sled kato se izmie vse edno si nqmal ni6to

Супер фен
    Град
    na edno mqsto
    млякото помага мн добре за еласти4ността на косата...аз съм си правила такава маска и ефекта е добър..! нО предпо4итам мас,газ и оцет...смесват се равни коли4ества..мажи се в корените и по дължината стой се поне 1 4ас ако мож еш и пове4е по-добре и...измиваш...малко мирише след това,но ефекта е гарантираН!
    Света е любов,а тя е създадена,за да прави щастлив само един човек..А този човек е най-добрия на света...той е ...

Голям фен
    има много такива теми....

;)

Опитайте маска с хума и мед.. седи някъде половин час..много е ефикасно.. =D>
    : ))

Голям фен Аватара на Sunshin3
    ^2006, братоо...........

в неделя си слагам домашна маска с жълтък и зехтин..много съм доволна косата ми вече не пада и краищата не цъфтят
    в сряда си слагам Орзен с мед

Голям фен Аватара на GrippingBosh
    Цитирай Първоначално написано от IvcHe7y
    в неделя си слагам домашна маска с жълтък и зехтин..много съм доволна косата ми вече не пада и краищата не цъфтят
    в сряда си слагам Орзен с мед
    Орзен май имат само една единствена маска или се бъркам ?
    За изтощена коса е нали?
    Аз си правя маска с тривитаминол 2 лъжици, 2 - кисело мляко , 1 жълтък , свинска мас колкото и гадно да звучи бадемово масло 1 лъжица , като имам счуквам 1 аспирин и го слагам , 1 лъжица ракия и 1 зехтин 1 оцет и 1 мед
    Страшно много неща са ,но можете да слагате само това ,което имате вкъщи ,просто аз си правя експерименти ,но доста добре се получава ,но тривитаминола е основното Шапката за баня слагам и стоя 2 часа и колкото мога отгоре повече.Измивам доста старателно щото е мазна работата и 2 пъти с шампоан иии воаляяя
    LOVE не означава Legs Open Very Easy !!!
    момиче

Мега фен Аватара на Pamaa
    Град
    Карлово <33
    1 кофичка е много! На мен ми харесва маската
    И не искам вече да поглеждаш назад.. Аз те моля, затвори очи ! Мечтая лудо за старите дни !! <33

днес си направих с лимон и зехтин моля кажете как да я махна за втори път се мия първо с вода не стана после с шампоанче не стана но е по мека като я оправих има ефект

двойно по бърз растеж !!! 3 супени лъжици икаров за коса
    2 супени лъжици мед
    6 супени дестилирана вода
    страхотна е дори светът ви се променя !!!!
    още една тайна увивате намазаната коса с топла кърпа за да може процесът да се забърза !! действа дори релаксиращо

Мега фен Аватара на MegiBoOm
    Град
    Света На Мечтите
    ТЕМАТА Е ОТ 2006та!

ЗА БОГА, ГЛЕДАЙТЕ ПРЕДИ ДА КОМЕНТИРАТЕ!

Мега фен Аватара на Cucko0
    Град
    там, където свършва небето
    2006.
    Hostis Honori Invidia

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми