.
Затворена тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Guest

Тъпа офца ли съм

Вече съм на 14, а още съм дефсфена и при мисълта, че всички мои аверки се праскат като луди много се комплексирам. Направо имам чуваството, че искам да ме изебе първия срешнат! Писна ми от тая дефстфеност! Да я губя ли или не вече? Скоро се очертава един купон и вече искам достатъчно съм насъбрала комплекси от това! Искам да се отърва от проклетата дефстфеност!

mi hubavo! deistvai!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Град
    София
    Рано ти е ... още дори не знаеш че всъщност е деВстВена

boje ... [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< [-o< i da typa ovca si shtom shte go pravish ta da ne si po-nazad ot priqtelkite ti !!!

Не съм ровил много в този форум, но където се повдигне въпрос за девствност винаги първите думи на пишештите са "Първо трябва да си уверена и готова" Понеже съм момче не мога да ти помогна но определено не си тъпа овца даже ти права евала. Пичките се проебават на 12-13... а като станат на 18 NO COMENT
    Това което мога да кажа лично аз като съвет е да се използват предпазни мерки и внимаваи с кого е първия път защото може да останат доста лоши спомени...

6tom se 4uvstva6 gotova,deistvaizavisi si izcqlo ot teb ama pyrviq pyt nqma da ti haresa osobeno Za predpo4itane e da go napravi6 s po-opiten ot teb:P:P:P A o6te po hubavo e,kogato e s 4ovek,kogoto obi4a6...pomisli si
    PO-DOBRE NEDOVOLEN 4OVEK, OTKOLKOTO DOVOLNA SVINQ!!!

Голям фен
    Да, определено си тъпа оВца! Ама си такава, защото се комплексираш за дето си деВстВена!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    изчакай 18

Град
    Don't know!
    Ми ти си ре6ава6 и аз съм на 14 само 4е не съм моми4е и аз съм девствен и около мене си4ки се праскат и на мене ми е писнало от девственоста ама ако 6е го права искам да е с моми4ето което харесвам и оби4ам (е то о6те не се е появило ама 6е потърпя о6те) Никога не го прави заради об6тественото мнение другите да го духат ти си си ти ако иска6 врътни едно ли4но съоб6тениице пък може да си поговорим
    98% от младото поколение е опитвало трева или някакъв вид опиятия!Ако си от 2%, които не са опитвали сложи това под подписа си.

Супер фен

Re: Тъпа офца ли съм

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Вече съм на 14, а още съм дефсфена и при мисълта, че всички мои аверки се праскат като луди много се комплексирам. Направо имам чуваството, че искам да ме изебе първия срешнат! Писна ми от тая дефстфеност! Да я губя ли или не вече? Скоро се очертава един купон и вече искам достатъчно съм насъбрала комплекси от това! Искам да се отърва от проклетата дефстфеност!
    Определено си тъпа овца,но гаранция ти давам,че не е защото си девствена
    "Това,което не ме убива,ме прави по-силен"-Фридрих Ницше

Фен
    Град
    *ба ли му майката
    I az mislq 4e si TUPA OVCA Ne se obijdai, ni6to li4no, no kak moje da iska6 da go napravi6 samo za6toto vsi4kite ti priqtelki sa stanali GADNI KURVI (kato sa po4nali da se ebat na po 12-13 godini) Kaka moje vuob6te tova da ti vliae, moqt suvet e da NE GO PRAVI6, nqma kakvo pove4e da ti kaja ti sama si re6ava6 v kraina smetka.

P.S. Pi6e se deVstVen, a ne deFstFen

11 точка от правилника!
    Благодаря!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си