- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Любими метъл и готик групи......
GOTHICUT NE E VID METUL!Първоначално написано от chestra_f
NE SE IZKAZVAY NEPODGOTVENA!!!
Gothic i Gothic Metul sa dve razli4ni ne6ta!!!![]()
![]()
![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Готик метъл е като рап-нео метълът на Линкин парк. И да, метъл, готик и кор са различни стилове, деца.
SODOM
Излезе новия албум на Содом.Просто нямам думи най-доброто което съм слушал до сега на групата.Несъмнено най-тежкия им албум както те сами си го определиха.Мисля че дори и тези който не са фенове трябжа да го чуят невероятен албум нямам думи да опиша колко много се кефя,иде ми да подскачам от кеф.![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Ако трябва да говорим за тях аз спрях да ги слушам откакто издадоха нимфетамин, а ако си пусна нещо то ще е от преди 2001 година.Първоначално написано от xcasey jonesx
Сцената на кредъл не е мъртва защото са достатъчно комерсиални за да се продават.Всички знаем че блек метъла се харесва и разбира от малко хора, а на песента нимфетамин се кефят и чалгарите смятай за къв "блек" става въпрос.![]()
Абе аре чуйте нещо добро като например Old Man's Child.Чуйте сам човек а пък ква музика прави.
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Sepultura...
бтв ola man's child даааа....![]()
от неска exilia мъ кефят мноу, не знам кфо са, но ме кефят!!
алелуя.
Какво толкова намирате в тоя метъл?!
Първоначално написано от exploitedteen
Например? Са има готин метъл не възразявам, ама неща от сорта на некви умрели или някви дето се чува само боботене и нищо друго. Готик и блек метъл - е тва не го схващам.
Така, аз пиша втори пост във тази тема, понеже виждам, че стана адската битка и всеки е срещу всеки... Сега да не ме нападнете всички след като напиша тоя пост... Значи... Cradle Of Filth се развалиха след Midian... Съществува стил Extreme Gothic Metal и Cradle Of Filth са точно такъв в момента! Също така Cradle Of Filth са свирили и Death Metal! На пук на всички, които са против оня пич със подписа на ImmortalАми... видях един пост, в който имаше разни снимки, с които автора си мисли, че ще покаже нещо, но показва само простотията си... Неговата... Тъй... Свърших с моя пост, като се опитах да потуша "битките"...
Поздрав за всички: Hecate Enthroned - Within The Ruins Of Eden и след това Hades - Alone Walking...
П.С. : Постът ми е кратък, защото не искам още безмислени постове-спорове, които се опитват да оспорят неща, които вече са факт...
Брей още един пич дето знае к'во говори....евала!Първоначално написано от DimmuBorgir
![]()
@xcasey jonesx тебе пък точно те мислех за малко по-умно копеле ама явно съм те надценила и то в пъти повече от нормалното. Извинявай ама да седиш и да ми твърдиш, че демо албумите на групите не се зачитат и са нищо не е смешно ами направо ЖАЛКО! От къде на къде ТИ точно ше казваш к'во на групите ше се зачита и к'во не! То по тая логика може да кажеш, че албум на дадена група няма да се зачита щото разбираш ли тебе не те дърви и не ти е по вкуса! К'ъв си ти та да даваш такива определения и да се впускаш в такива размисли и страсти.....Демотата на Кредъл са дет т.е. Кредъл са свирили дет....по кратко и ясно не знам как да ти го кажа, а т'ва, че на теб не ти изнася да е така е съвсем отеделен въпрос.....
@WILD__BOY може ли да ми обясниш к'ъв ти е зора да се буташ навсякъде?!? Сериозно много ми е интересно!
ОК не се кефиш на метъл, еми кажи ми тогава душа к'ва работа имаш тук и по специално в тази тема? Ама все пак постове не се трупат лесно нали? Треба да има яко флууд, а? Ебати малоумния тип, заклевам се!
Между другото на някой друг освен на мен да му прави впечатление, че темата е за любимите ви метъл и готик групи, а не кой ше се направи на по-голям дървен философ и кой ше напише по-голямата простотия?!?
Na men lybimite mi sa: Good Charllot,Green day,Linkin Park imam i drygi no tezi sa mi lybimite
Готика е лесен за схващане послушай разни групи и със сигурност ще ти хареса аз не съм му особен фен харесват ми Type O Negative чуй нещо тяхно наистина са добри, сигурен съм че ще намериш нещо за теб в музиката им.Почти всеки на когото съм му пускал тази група първоначално не са го кефели и в крайна сметка сега всички те ги слушат и им се кефят супер много.(бааааси рекламата напраих ма кво да направя тва е истината)Първоначално написано от WILD__BOY
За блека е съвсем нормално да не го разбираш, той не е музика за всички, малко хора го чувстват вътре в себеси и го разбират (говоря за истинския блек не за кредъл) чуй Dimmu Borgir те не са чист блек, но съм сигурен че ще ти харесат поне няколко тяхни песни, а ако искаш истински блек чуй Immortal.
Приятно слушане!!!![]()
О да и мен мнооого ме кефятПървоначално написано от i'm so excited!
А сега сериозно...Ще ми препоръчате ли готик групи със женски вокали? Щото ми харесват високите им гласове и т.н.
![]()
abe ti toq vupros nego lui zadava6 za 2 ri put il9i po to4no molbaПървоначално написано от aLL|aLoNe
![]()
orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
ТОВА НЕ Е МЕТЪЛ.Това е всичко друго но не и метъл.Първоначално написано от pepi@
![]()
In your dreams
The pain is so real
Before the dead
You'll have to kneel
Hear your future screams
See your epitaph
As you scream
The dead they laugh
Пробвай:Първоначално написано от aLL|aLoNe
Lacuna Coil
Theatre of Tragedy
Epica
After forever
Leave's eyes
Xandria
Sirenia
Tristania
Octavia
Flowing Tears
Darkwell
Dreams Of Sanity
Catafalque
EDIT: Сетих се за още някой:
Elis
Lunatica
Trail of Tears
The Gathering
Lullacry
Mortal Love
Lacrimosa
Edenbridge
Blackmore's Night
Първо, не ме познаваш, че да казваш че съм прост. А и тези снимки не съм ги правил аз, просто са си такива - смешни са. Блек метълистите са смешни, гейски и жалки, не зависимо от великата музика, която правят.Първоначално написано от DimmuBorgir
Както и да е, вашата сцена е мъртва...Метълкора ви уби!
mira.nu - МИРА
мисля че, се водят нео-фолк, това са една НЕВЕРОЯТНА група, много силно ми въздействат песните им. освен това, правят музиката си заради самата Музика, а не с някаква индустриална цел.. пуснали са всичките си MP3-ки, който можете да си дръпнете от официалния им сайт. горещо ви препоърчвам да ги чуете. а и да си кажете мнението след тва=)))
други групи с женски вокали, които много ми харесват
the GATHERING, вокалката има много приятен глас поне на мен ми харесва ... xandria също така=)
а и Therion имат женски вокали, нали ...![]()
![]()
алелуя.
xcasey jonesx, аз първи да ти кажа няколко думи... Всеки човек си избира сам музиката, която ще слуша, и която е за него, която музика той може да почувства... Така, че не ми се хвали със този метълкор и, че блек метълистите били не знам си какви... Това са си твои някакви мисли и вярвания, които първо, че са грешни и второ, че не си чул истинския блек... Неговите идеи, атмосферата... всичко... Най-добре ще е да замълчиш поне за известно време... Както някой беше казал в някой от постовете си - Тук се обсъждат любимите групи, а не нещо друго!...
поздрав за всички: Burzum - Dunkelheit... на тъмно е по-хубаво да се слуша, но все още е 21:20 часа...
Чакай да ти кажа аз няколко думи.Първоначално написано от DimmuBorgir
Първо много прибързано говориш. Защо си мислиш, че не съм чул истински блек? Групи като Venom, Mayhem, Burzum, Immortal, Emperor, Sabbat, Gorath, Satyricon, Dark Throne, Gehenna, Dawn, KHOLD, Disiplin и т.н. не са ли истински? Просто приличат на педали с тия кожени гащи и тоя смешен грим. Да не говорим, че блек метъл клиповете (ОСВЕН ТИЯ НА KHOLD) са най-смешното нещо, което съществува в ъндърграунд музиката.
Второ. Въобще не ти се хваля с метълкора. Метъла е много нива над него, но...има едно НО, вашата "метъл" сцена наистина е мъртва и това е факт. Метълкора, може би и да е само временен бум, който ще отмине накара хиляди метъли да си острижат косите, да сложат шапките с козирките, да захвърлят кубинките, да сложат кецките и камуфлажните гащи и да мошват здраво на "новите групи". ТОВА Е ФАКТ. Аз самият не съм бил в чужбина по концерти, НО имам много приятели, които са ходили на концерти на всякакви стари метъл групи от ранга на Obituary, Bolt Thrower, Khold, Mayhem и т.н. и тяхното впечатление от публиката е че олд скуул метълите по тия събития са около 20% от всички останали присъстващи, а останалите са точно тия за които пиша по-горе, пичувити с тениските на Hatebreed и Throwdown...
A мойте любими метъл групи съм ги изрдеил в началото на темата....
awe hora gothica ne e li stil vuv metyla:>>>>
не.Първоначално написано от Анонимко
Готик метълът е стил в метъла...
А по темата- Lacuna Coil
The Gathering
Nightwish
Apocalyptica
Within Temptation
Готик метълът /ако има такова понятие/ е смесица между готик и метъл. Не се научихте!!!Първоначално написано от killing_loneliness
Da, ne se nau4ih....![]()