- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- УДИНЕЗЕ- ЛЕВСКИ
Мачът завърши 0:0 .
Какво мислите за играта на сините и за мача като цяло?![]()
Ами какво да се каже, Удинезе са трагични и Левски трябва да ги бие на Герена и да се възползва от щастливия си жребий...
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html
1/4 финал то е ясно![]()
HMSU.ORG
Дано да е така.Първоначално написано от BroozY
\
/
Мачът ще се играе на националния стадион, а реалния шанс за 1/4 финалите най-вероятно ще ми даде повод за още едно пътуване към София.Първоначално написано от Coki
![]()
Левски шампион але але!
Еми то хувабо ми...да продължават напредЩе ги видим к'во ще направят
Първоначално написано от BroozY
Coki,мача обаче ще се играе на Националния стадионИмам билет и на 16ти съм да гледам мача и до подкрепям наще
![]()
А колкото до 1/4 финалите ... ми ... стискам палци да ни огрее![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
Мача беше скучен, съдията беше твърдо за Удинезе, и въпреки това те са такива дървета горките че нищо не можаха да направят =D> . Очаквах да ни бият, слава Богу че не стана... Като дойдат тук, трябва да ги бием... \
/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Opredeleno udineze za ni6to ne stavat. SAMO LEVSKI! Sadiqta na maika mu v u... gi podkrepq6e daje neznam pri teq grubi falove na6te kak izdyrjaha i negi utepaha ot boi tiq jabari![]()
![]()
Наебавай и преебавай!
Съдията беше същия, който свири Швеция - България, когато ни отнесоха със САМО 3 на нула![]()
Иначе в Четвъртък на стадиона ще е лудница![]()
kakto kaza tometo i barcelona da doide i da ne padneme 6te kajete 4e sa tragi4niПървоначално написано от Coki
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!