.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21
    †††††
    Guest

q kajete ne6to po vaprosa

Ave hora da vi pitam ne6to az sam na 15 i kura mi e 17 santa tva normalno li e ili ne .. 6toto kato opravih priqtlekata si (na 14) mnogo q bole6e ... all k'vo 6e kajete

миша
    Guest
    Ми ще я боли...или е с по-дебела ципа й е тясна или ти не знаеш как се оправя момиче на тая възраст и си ръгал дето свариш като дървар!
    За твойта възраст 17 см е напълно нормално и тва че я е лболяло както казах не зависи много то дължината!

Фен
    Град
    Пловдив

Re: q kajete ne6to po vaprosa

Цитирай Първоначално написано от †††††
    Ave hora da vi pitam ne6to az sam na 15 i "мъжкия полов орган" mi e 17 santa tva normalno li e ili ne .. 6toto kato opravih priqtlekata si (na 14) mnogo q bole6e ... all k'vo 6e kajete
    Не мисля,че това е похвално
    Колкото до "мъжкия полов орган" е напълно нормално

Мега фен
    Защо ли аз никога не съм мислела, че мога във форум да си реша проблемите и да намеря отговор на сексуален въпрос?

Фен
    Град
    Varna
    4e si sme6nik 6te kaja

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Много си кьопък и затова ще е било

Че тва голямо ли трябва да е ? В мойта рота спадаш към малокалибрените.

Супер фен
    Град
    Другата страна на Земята (още разследвам дали е тъмната или не)
    Ба, рано сте се награбили. Или аз бавно съм се развивал За боленето - ще я боли, ако
    >не я възбудиш достатъчно
    >не уцелиш точния ъгъл и поза, с която да свикне със секса (това е много ненаучно и непрофесионално, очаквам поправки от по-висши инстанции)
    >бързаш прекалено много. няма си вкарваш 17те санта от раз, карай я бавно - първо я клати само с 5, останалото само ще се плъзне като е готова.

Фен
    Град
    Iowa
    що па да не я боли ? и тебе да те ръгат у гъза че те боли

mi kolkoto i da si vnimatelen vse 6te q boli .. ve4e ot teb zavisi dali 6te ponamali6 malko bolkata .. iskreno se nadqvam 4e si bil mn vnimatelen s neq ...

Супер фен Аватара на Momchence
    Град
    София
    И на мен ми се струва доста малко Явно си просто некадърник
    Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Че тва голямо ли трябва да е ? В мойта рота спадаш към малокалибрените.
    kato 4eta ili pro4eta ei takiva gluposti mi stava sme6no, ili ti do sega patka ne si vijdala ili si nqkoq selska kurva deto ne znae ve4e kolko sa q ebali

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от kotence_f
    mi kolkoto i da si vnimatelen vse 6te q boli .. ve4e ot teb zavisi dali 6te ponamali6 malko bolkata .. iskreno se nadqvam 4e si bil mn vnimatelen s neq ...
    mda,iaz tva se nadqvam
    Никога никой,няма да заслужи сълзите ми,а този който ги заслужи,никога няма да ме разплаче!!!

миша
    Guest
    vihrogon,
    аре не се заяждай с момичето, щот си личи че я нападаш щот тяказа че 17 см е малко а твойта патка като е 10 и се комплексираш...разбирам те споко ама аре да млъкнеш малко

Фен
    Град
    Varna
    ae glupaci ne si praite ta6ak sas Стеснителната ве Тя е Номер 1

Драги ми курогоне, простена ти е злобата , знам че си ядосан на света задето майка ти не ти позволява да излизаш след 10 и че те кара да си пишеш домашните и да си изяждаш всичко за вечеря. Зная за проблемите ти с разговарянето с момичета от срещуположният пол поради фактът че се притесняваш от вълненият пуловер изплетен ти от баба и от малките размери на половият ти член. В това няма нищо нередно, много момчета имат проблеми с ориентацията си през пубертета и не бива да те тревожи това че ти си едно от тях. Искам да знаеш че всички ние те обичаме въпреки твоите малки тайни и това че мокриш чаршафите нощем докато си мислиш за мъжки задници.

Супер фен
    Град
    Аве, момиче, н'ти знам профила, размерите и характеристиката, ама като се държиш кат кучка и ще ти отговарят кат на кучка. Т'ва е. Елементарно. "В моята рота" - че, ако наистина си си пъхала толкова много курове, нямаше да се пениш на някакъв си новак, дето просто отбелязва очевидното заключение на целия форум. Стеснителна, my arse.

Не се пеня опитвам се да му помогна.

Супер фен
    Град
    Аахахахах!! Добре, признавам, пред такъв отговор и аз мълча. Амм.. нали и двамата говорим за вихрогона?

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Драги ми курогоне, простена ти е злобата , знам че си ядосан на света задето майка ти не ти позволява да излизаш след 10 и че те кара да си пишеш домашните и да си изяждаш всичко за вечеря. Зная за проблемите ти с разговарянето с момичета от срещуположният пол поради фактът че се притесняваш от вълненият пуловер изплетен ти от баба и от малките размери на половият ти член. В това няма нищо нередно, много момчета имат проблеми с ориентацията си през пубертета и не бива да те тревожи това че ти си едно от тях. Искам да знаеш че всички ние те обичаме въпреки твоите малки тайни и това че мокриш чаршафите нощем докато си мислиш за мъжки задници.

ставаш за комик =D> =D> =D> =D>

Цитирай Първоначално написано от миша
    vihrogon,
    аре не се заяждай с момичето, щот си личи че я нападаш щот тяказа че 17 см е малко а твойта патка като е 10 и се комплексираш...разбирам те споко ама аре да млъкнеш малко
    е мерси пак много голяма си ми я изкарала

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си