.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: za zdrava kosa

Guest

za zdrava kosa

kajete mi maska za zdrava kosa s blqsuk!ili nqkakfi syveti kak da mi stane kosata zdrava i s blqsyk.
    10x

Повече от фен
    Град
    orange county
    ami za vseki e razli4no po dobre 6te e ako otide6 na frizior
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    ami za vseki e razli4no po dobre 6te e ako otide6 na frizior
    Добрече си, та сега няма нужда да се разкарва.
    За да научиш повече за пътя пред теб, питай тези, които се връщат.
    http://kevan.org/brain.cgi?dobrin

emi po magazinite i aptekite prodavat razni raztvori i takiva ne6ta sas koito da si mie6 kosata i ti stava po hubava a ina4e vav avon ima sa6to razni takiva
    Admin-Coki:
    неподходящи размери на аватар и снимка в подпис.

Guest
    относно блясъка-съм чувала,че има кристали за коса,с които да си миеш косата,но нито съм ги ползвала,нито знам нещо повече за тях.а отностно здравата коса-наистина мисля,че трябва да питаш някой фризьор много зависи какъв тип ти е косата,колко често я миеш и какво ли още не

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    iskam parvo da kaja 4e niama nujda da puskate mnieniq kogato ne ste kompetentni po vaprosi! kosata ne se mie s kristali-tva 6te e bahti glupostta-te se slagat na izmita kosa!pfuu a kolkoto do zdravina i blqsak ima razli4ni recepti za doma6ni maski-ot drugite niama efekt !
    ps iskam da kaja 4e avon i oriflame sa bokluci i prestanete da gi reklamirate 4e 4ak mi stava jal za tezi koito gi polzvat...

Фен
    Град
    леглото
    ми то тва не е маска,но шампоанчето на нивеа за блясък дето на него пише "glanz" е много готино и при мене има ефект
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

kajete nqkakvi domasno prigotveni maski s produkti koito mojem da si nabavim.zashtoto sam chuvala che domashno prigotvenite maski sa nai efikasni
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си