- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Meka i gladka koja(me4ti)
Momi4eta,kakvo da izpolzvam za po-gladka koja?Az nqmam akne,komedoni ili gnoini pupki,no imam malki pup4izi i 4erni to4ki!
почиствай лицето си редовно с подходящи продукти
"Целувка за лека нощ"
Отиди на козметик за да ти препоръча добро средство за твоя тип кожа
Q po-dobre vvurvi na lekar
редовно почивствана, забрави за спането с грим, ексфолиант и маска, нещо срещу пъпки и ще заблестиш... много е важно да намериш подходящите за твоята кожа продукти![]()
Муци аз използвах на AVON там онези козметики за TEEN където за пъпките, но да ти кажа никакъф ефект!!! Отидох в аптеката, тя леля ми продава там, помолих я да ми предложи нещо за черни точици и пъпчици, също така аз имах и едни червени петънца по лицето. А пъпки такива по сериозни ми излизат по принцип дни преди цикълът ми...Но повечето са по челото за мое щастие.. та такааа помолих я за нещо да ми предложи и ми даде едно ACNE Lotion 2.60 някаде струваше, имаше ги най-различни, но този беше най-добрият, другите бяха просто за пъпки, а това е предназначено точно за тоя случай. От горе пише марка МЕЛМАК и е бяло шишенце със червен етикет и червена капачка. Но и по принцип да попиташ в аптеката за твоя случай веднага ще се намери продукт. Няма значение. Това мойто го използвам 2 пъти на ден и кожата ми става чиста, гладка и също така бузките ми си стават червенички
много съм доволна от този продукт
![]()
От горе пише марка МЕЛМАК и е бяло шишенце със червен етикет и червена
az li ne6to se barkam ili onq na6iq simpati4en priqtel ALF be6e ot MELMAK:}}}}
ina4e mila naistina trqva da otide6 na kozmetik![]()
хихихииПървоначално написано от liiiil
първото нещо което си помислих беше точно за Алфчо ... понеже ми е любимец
Но спокойно .. не расте козина от този лосион!!! ххахах
![]()
Love changes, changes everything
Love makes you fly
It can break your wings
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
zna4i tozi produk ti e premahnal napulno 4ernite to4ki!?a zatvoril li ti e porite!?Първоначално написано от Milenka
ima edno krem4e koeto zatvarq porite i miri6e mn priqtno na Garnier pure-sinia tubi4ka i e okolo 7-8 lv!
миии черните точки по нослето ми се махнаха. Но знаиш ли какво направи си парна баня. Зачи сипваш вода и слагаш лайка (може и пакетчета от чай-лайка) в метален съд (тенджера) слагаш го да ври до като заври там не знам колко време. После взимаш този съд и си надвисваш главата над него и от горе се покриваш с кърпа за да може да дишаш само парата. (тук трябва да спомена че сигурно ще ти излезнат и сълзи но не се притеснявай дори ако ти е запушено нослето ще ти се отпушиПървоначално написано от kami`
) Така ти се отварят всички пори и взимаш една медицинска марля и започваш да изтискваш черните точки. Ако знаеш само колко по-лесно излизат.. като гъбки
докосваш ги и излизат. Но доста време трябва да стоиш да ти се напари хубавко лицето. После го почистваш със спирт или с ей този лосион който споменах и ще се почувстваш много добре. А за порите пише че ги свива.. но не знам мойте не са много разширени. Вземи си пилинг маска за свиване на порите
![]()
Love makes you fly
It can break your wings
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything
az pak da vi kaja li 4e ot aptekata si kupuvam katranen sapun(0.50 lv) i mn dobre mi deistva na papkite,no ne i na 4ernite to4ki.
BOG e LiUbOv !!!
Milenka to tova ne e li kato da otida na kozmetik!?dali 6te e su6tiq efekt!?ako e za6to izob6to trqbva da si davam parite naprazno![]()
tova gornoto bqh az
ta ne e li sas sa6tiq efekt!?
именно за да не си даваме парите на празно това е много ефикасно аз го казвам от личен опит който иска да пробва знам че няма да е разочарован и ще си спести ходенията по козметици, пари.. а ако не можеш сама да си ги махнеш кажи на някоя приятелка да ти ги изтиска.. аз лично много обичам да се занимавам на приятелят ми дори ги махамПървоначално написано от Анонимко
![]()
Love makes you fly
It can break your wings
Love makes the rules
From fools to kings
Love changes
Love changes everything