- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Русата девойка от "Нимфетамин"
ПО принцип не пускам теми, но моля някой да ми припомни как се казва тази, която пее с Крейдъл ъф филт в песента "Нимфетамин" и на коя група е вокалистка тя.
"Русата девойка" е Liv Kristine и е вокалистка на Theatre of Tragedy
доста бездарно същество
Беше вокалистка на Theatre of Tragedy....сега е на Leave's eyes!
Ако те интересува може да скиваш официалния сайт на Leave's eyes
Хъх да ти кажа нито я знам как изглежда нито нищо не ме интересува и като личност, но гласа и....имат ужасно яки песни с Theatre of Tragdey не знам дали е твой стил но имат една песничка Venus, не е само тя......просто ти я давам като един чудесен пример...Първоначално написано от Alma
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
Първоначално написано от Momchence
Съгласна съм, дори бих казала, че целия Aegis(албума) е страхотен, но като цяло групата не струва кой знае колко.. особено ако ги нямаше и мъжките вокали, не мислиш ли ? Musique,както и албумите след това бяха пълно разочарование на времето, тъй като напълно измениха на стила си.
П.С. Momchence, на мен лично Lorelei ми беше любима![]()
Казва се LeaveПървоначално написано от Alma
![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
A, mersi, 4e me swetnahteOt ima-nqma polowin godina se 4udq koq e tazi hubawata dewoika!!!I wyobshte ne e bezdarno syshtestwo ako trqq da sydq po "Nymphetamine"!!!
Ти си луд:Първоначално написано от Анонимко
1. Тя въобще не е хубава. Ама хич. И не мога да разбера защо на клипа е цялата в кръстове!!!
Устата й е отвратителна, очите също. В тялото е добре, но пък с тая руса коса...
2. Не може да пее. Вярно, спрямо другите певици, с които е правена песента, направо си пее, но гласът й не е за тоя стил, а и не пее кой знае колко сложни тонове.
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Благодаря.
Не може да пее? Пее високо, което орпеделено не значи, че не може да пее!
Но предлагам темата да не се превръща във война.
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
Моето момиче, научи се да не говориш за нещо, за което явно не си достатъчно осведомена( а съм забелязала, че ти е навик да изпъкваш с ограничеността си). Ставаш смешна.
хммммм бе не е много хубава ама има готин глас и добре си пее \/
/rossa./
Leave се казва. Групата й е Leave's eyes и е кръстена на нея! И не ми казвай от какво разбирам и от какво - не, мисля че не ме познаваш достатъчно, за да можеш да си вадиш мнение. Но явно не аз съм ограниченатаПървоначално написано от Alma
[/b]
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Не ме кефи.
Опа, Лив е, искрените ми извинения![]()
Nymphetamine
Nymphetamine Girl...
Първоначално написано от HereTodayGoneToHell
![]()
Не знам ама в Nymphetamine не и е висок гласа.Не мисля, че е особено голям талант, но визията й ме кефи![]()
Но в други песни е, чувала съм ги и са трудни за изпълнение.Първоначално написано от aLL|aLoNe
Liv Kristine си е мноо готина!И си пее много добре девойчето...