- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Kolko 4esto pravite sex?
mi nie s moeto mom4e go pravim vseki den po 2 puti propuskame samo kogato sum v cikal
ами зависи как,когаи по колко време се виждаме иначе правиме го тогава когато ни се иска и когато разбира сеима къде![]()
няма график за удоволствието, това е природа за мен, когато се случи... секса е като дъжда, като вулкана, когато изригне тогава... може да вали цяла седмица, после месец суша, може да вали всеки ден по малко, после да е през ден... природа ко да праиш![]()
Don't Hate The Player, Hate The Game!
Хммм ми интересно хахах преди 2г бях на по няколко пъти на ден са от 4месеца несъм правил, така че ако има желаещи да ми пишат ХАХАХА Бозава работа![]()
HMSU.ORG
на приливи и отливи.. имало е моменти когато не съм правил по 1-2 месеца имало е моменти по 3-4 пъти на вечер в продължение на около година.Сега през ден сутрин и вечер.Зависи кога как си с гаджето и дали си имаш гадже![]()
mi sas sega6niq mi priqtel go pravim nqkade prez edin ili dva dni no 3-4 teka ne ni mardat....i polse se 4udq naistina za6to horata v moito selo Shumen kazvat 4e pravq sex za slava
PpPpPpP
stavame 3ma..Първоначално написано от Зелена