.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 33 от общо 33

Hybrid View

obi4anata
    Guest
    mi nie s moeto mom4e go pravim vseki den po 2 puti propuskame samo kogato sum v cikal

Град
    Nqkade tam!!
    ами зависи как,когаи по колко време се виждаме иначе правиме го тогава когато ни се иска и когато разбира сеима къде

Град
    Sofia
    няма график за удоволствието, това е природа за мен, когато се случи... секса е като дъжда, като вулкана, когато изригне тогава... може да вали цяла седмица, после месец суша, може да вали всеки ден по малко, после да е през ден... природа ко да праиш
    Don't Hate The Player, Hate The Game!

Град
    Sofia City
    Хммм ми интересно хахах преди 2г бях на по няколко пъти на ден са от 4месеца несъм правил, така че ако има желаещи да ми пишат ХАХАХА Бозава работа
    HMSU.ORG

на приливи и отливи.. имало е моменти когато не съм правил по 1-2 месеца имало е моменти по 3-4 пъти на вечер в продължение на около година.Сега през ден сутрин и вечер.Зависи кога как си с гаджето и дали си имаш гадже

mi sas sega6niq mi priqtel go pravim nqkade prez edin ili dva dni no 3-4 teka ne ni mardat.... i polse se 4udq naistina za6to horata v moito selo Shumen kazvat 4e pravq sex za slava PpPpPpP

Фен
    Град
    Plovdiv
    Цитирай Първоначално написано от Зелена
    Цитирай Първоначално написано от shizzle
    Е, па, такива хора.. тъпички са си, какво да ги направим.

А по темата - два-три пъти седмично, покрай ученето за кандидатстване и това ми е много. Кофтито е, че приятелката ми иска да се виждаме по-често, да прекарваме нощите заедно и т.н. Просто няма начин.
    И аз съм по съ6тия начин пич...малко кофти,ама няма много време
    stavame 3ma..

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си