- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Дееба тия пишлемета
Абе вече ми дотягат беееееее.....Големи гадове са...Седа си аз и некви идват и почват да псуват ,да фъргат снег и т.н...Кво е това поколения не знам.При вас как е ?имали ли сте някакви такива случки?
дам.дребосите по улиците ме закачат редовно и ме целят със сняг...добре,че поне снегът се топи...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ти пък!за какво им се връзваш?само малоумни чеда на майка България могат да измислят такава простотия да целят секи минаващ...
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
офф...в нашто даскало има едни дечковци дето се закачат и преди не ми праеха впечатление, ама неска едно ме фана за косата! Такав му изших че ще го запомни....хаха![]()
![]()
Admin-Coki:
неподходящ размер на снимка в подпис.
хаха - ела му заший тиПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
Admin-Coki:
da beee.. to 6tot 6a doi nqkoe lape da me oceli sas snqg i da me napsuva... i 6te si optide jivo ama kfotoi![]()
![]()
хахаха, те не се закачат с мене щото мислят че съм наркоманка![]()
алелуя.
Аз като бях малка много се кефех да замерям някви дангалаци дето се мислят за вжни само щото са по-големи от мен... \
/
1. Човек се ражда изморен и живее за да си почине.
2. Ако видиш някой да си почива помогни му.
3. Работата е свещена. Не я докосвай!
4. Когато изпиташ желание да работиш,седни и чакай да ти мине.
Не ме целят, но аз целя!![]()
Tova ne sa deca, nekfi na po 8-9 godinki idvat skubqt ti kosata, darpat ti 4antata ... Da ne povqrva6 i 6toto sa 1 metar ot zemqta si4ki se nahvarql s/u teb. Az na takiva ne se advam, ima edno lape v daskaloto deto hodi ot drugata strana na koridora zaradi men. To moje samo4uvstvie, ama pak 4ak tolkoz mnogo![]()
Първоначално написано от exploitedteen
сигурно им вдъхваш респект![]()
а мен са ме замервали и с тухли.....ама това си беше цяла конкретна случка,която ме мързи да разказвам...
![]()
Да бе за тфа миналата седмица кат си карах колелоту некфи си седяха уж невинно ма аз загрях че ше ме целят и ги гледам лошо, те пък се праат дупета некфи на по 13 и те ме гледат лошо и като отминах и ме напрайха на снежен човек и кат набих спирачки се разбегахаПървоначално написано от rusalkata_
![]()
мноу се издразних щото са нагли....детска му работа :Р Ама ги разбирам щото не сека зима пада сняг на -3 метра надморско равнище хахахаха
Birdy birdy in the sky dropped a poopy in my eye, I don't worry I don't cry, I'm just happy that caws can't fly!
kato bqh malka vednuj ba6ta mi me kara na trenirovki s moskvi4a i nekvi lapeta furliha kamuk po kolata i s4upiha ediniq far.. ba6ta mi se qdosa, dogoni ednoto i boi..
Men ne me celqt, minavat na drugiq trotoar.
Dori tupanarite, koito razdavat bro6uri samo men me propuskat, tva ponqkoga e leko drazne6to...![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
Еми може да не е случайно - що не го обмислиш??? Ако си това, което си представям и аз бих вървяла на другия тротоар.....Първоначално написано от Sinister_Doll
Нищо лично...
Admin-Coki:
A how about fuck you?
Prez centura na pra6kite mi e kvo misli6 ti, tupite hlapeta ili koyto i da e drug![]()
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
pff ma ne vi hva6tat za zadnika postoqnno,nali?????![]()
![]()
![]()
get off.
fa6tat ni ma golemite pi6lemeta ne malkiteПървоначално написано от Juicy_Lucy
![]()
слава богу и мен ме мислят ако не
за наркоманка, то за изключително пропаднал
тип със сигурност/незнам как е женското
на тип-типка ли?/
относно гъза-ако някой посмее да барне там,
следва кастрация...МАЛКО са хората на които
им се разминава..изключително много мразя
да ме хващат за задника![]()
![]()
![]()
Мне , не смеят ... просто знаят какво ще им се случи ако го направят![]()
Simplicity, complexity, oh what a tragedy! Reality, insanity, strange normality. Incredible, untouchable, but just visual...
мноо точно казаноПървоначално написано от дрЕБОсъчко
![]()
Мразя ги тея пишлеменца. лазат ми по нервите.само ми се блъскат в краката, дишат ми въздуха и реват![]()
Последната промяна е направена от Korn_FOREVER в шестак Февруари 30, 3012 г. 25:67 pm; мнението е било променяно общо 2 241 531 пъти