- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Kakuv grim im otiva na po-tumnite?
Az imam lek ten,i tui kato zveta na kojata mi e po-tumen,i se 4udq kakvi na zvqt senki za o4i da si slagam!Kogato slagam rozavo izglejdam kato ZIGANKA,a vie znaete kolko populqren e tozi zvqt!6te mi pomognete li v izbora?
ne si slagai i nqma da ima6 problemi![]()
mi slagai zavisimost ot tova s kakav cvqt si oble4ena misl q4e na po t1men ten bi otivalo zlatno ili nqkakvi takiva brukateni senki pyk zadaljitelnio li e da slaga6 senki?Moliv ili o4na liniq ne sa li dostata4ni?
Не оставяй пътя да те води. Вместо това, върви там, където пътеки няма и свой си направи.
Ami da ti kaja zavisi nai-ve4e kakav cvqt rozovo izpolzva6.Az sam po4ti kato teb,za tova mn vnimatelno si izbiram cveta na senkite i absolutno vs moi mi otivat.Grimirai se s takiva cvetove,s kakvito si oble4ena,no nai-ve4e perleni i v nikakav slu4ai qrki!
Искам ги YOUR EYES,
защото са VERY NICE.
Първо LOOK AT ME,
после DON'T FORGET ME.
мисля,че бронзови,оттенъци на кафявото ще ти отиват.Братовчедка ми има страшен тен,но не слага грим...само една спирала и е готова.![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
Както вече казаха задължително перлени сенки (не матови) и по възможност да са по-светлички - бледо розово (не изкрящо!), бледо синьо, бледо зелено, бледо оранжево, бяло...
Перлените сенки седят страхотно на по-тъмна кожа!![]()
П.С. И все пак цвета на сенките малко или много зависи и от това с какъв цвят дрехи ще си облечена, какъв цвят са косата и очите ти.![]()
Подкрепям напълно - и аз не съм от най светлите ама ползвам много бронзиращи нюанси кафяво а за устните карамелени и шоколадови гланцовеПървоначално написано от rusalkata_
kat nemoje da si izbere6 kakuv da si sloji6 prosto ne si slagai![]()
If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !
И тва е вариант - има човек, има проблем. Няма човек, няма проблемПървоначално написано от piFka_LP