- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- мода лято 2006
Някой знае ли какво ще е модерно това лято, като цветове, обувки, аксесоари, дрехи???
От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....
http://www.vogue.co.uk/Shows/
Избери си дизайнер и си готова \/ Но е най-важното да ти седи добре, а не просто да е fashion
![]()
мии тва лято ще е модерно квото ти е удобно и ти стои добре и те кара да се чувстваш готинаПървоначално написано от deizi
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
mila kaji mi shto se vodish po na nqkoi modata a ne si izmislish moda deto na teb da ti haresa![]()
Блазе на тез, които знаят,
че двама ще са през нощта!
Те "лека нощ" не си желаят,
но винаги е лека тя!
Ама то не е задължително като се обличаш модерно да не ти харесва
\/
Примерно на мене тея поли с воалите ,които си бяха модерни и миналото и по-миналото лято си ми харесвахаи ми седят добре
![]()
Хо Хо Хо!
Много сте зле!
Как така всички казвате (в интернет пространството), е не се водите по модата(щото е "мноо тъпа" и носите само дрехи,които на вас ви харесват и са ви удобни и т.н. ..... а като излезеш на улицата всички са облечени модно - половината в розовко или зеленко или лилавко .. а другата половина .. "метълско" - всичко черно
по темата .. първо наистина трябва да се съобразяваш не само с модата, а с фигурата ти и все пак да избираш нещо, което ти е удобно, но едва ли авторката не го знае![]()
има тема за модата във всичко тийн накуп
модерно ще е (пролет-лято) зелено,лилаво+жълто-оранжево-червено
модерни са къси гащи
обувки .. такива имаше и миналата пролет, и сега ги има
[img]http://www.shoes-bg.com/files/thumb_1141221174_565.JPG
[/img]
гащи ... най различни .. едни такива къси за лятото ... до коляното че и малко над него
сакенца .. такива късички и вталени ..няма да показвам снимки ..
Да бе и на мен тва ми е много интересно..Тук всички са 'уникални' и не са от 'тълпата' а навън такива 'уникални' просто липсват и са 1 на 100000.Явно тези уникалните от форума само вкъщи си седятПървоначално написано от оууууууу
Надявам се да не съм обидила никого[/b]
naistina kustie gashti sa moderni...ama te sa o6te ot zimata ...samo che sega v po bledi cvetove
Според мен свободния стил е супер яко нещоАко нямате много средства за скъпи дрешки, направете си сами! Купете си обикновени класически дънки, от рода на 20-25 лева и вложете малко ножици и въображение! Това е всичко. Дори не се старайте, със сигурност ще стане добре и при не толкова сръчните-като мен например
![]()
![]()
съгласна съм с теб..почти всичките ми дрехи съм ги пипнала тук там и дори най-семплите модели се превръщат в нещо ,което със сигурност никой друг нямаПървоначално написано от smile_f
![]()
You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..
това е валидно винагиПървоначално написано от emotions
![]()
така си е...всичко,което те кефи и ти седи добре е модерно (поне за теб самия/ата)![]()
V edno modno spisanie(ama ne se se6tam koe)pi6e6e 4e tova lqto 6te se vurne na moda:rozovoto,siniq,zeleniq,oranjevoto!Dano sum ti pomognala!
Nikoi ne umira devstven!Jivota preebava vsi4ki!
Темата е от 2006 ..![]()
![]()
I'm still here bitches and i know everything !!!
Тери.. <33 ♥
+ и то с този ,,умен'' и ,,смислен'' коментарПървоначално написано от musS
Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
В мойта сцена на живота,
вече ще си публика,
и от ъгъла ще гледаш,
как ще блестяя..
И аплодират ме, по име викат ме.
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...
Първоначално написано от RainbowGirl
4XCOKИ
Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.