.
Затворена тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19

мода лято 2006

Някой знае ли какво ще е модерно това лято, като цветове, обувки, аксесоари, дрехи???
    От деня, в който се раждаме Смъртта започва да обмисля края ни.Тя ни преследва....

Повече от фен
    Град
    Земния рай
    http://www.vogue.co.uk/Shows/

Избери си дизайнер и си готова \/ Но е най-важното да ти седи добре, а не просто да е fashion

Фен
    Град
    леглото

Re: мода лято 2006

Цитирай Първоначално написано от deizi
    Някой знае ли какво ще е модерно това лято, като цветове, обувки, аксесоари, дрехи???
    мии тва лято ще е модерно квото ти е удобно и ти стои добре и те кара да се чувстваш готина
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

mila kaji mi shto se vodish po na nqkoi modata a ne si izmislish moda deto na teb da ti haresa
    Блазе на тез, които знаят,
    че двама ще са през нощта!
    Те "лека нощ" не си желаят,
    но винаги е лека тя!

Голям фен
    Ама то не е задължително като се обличаш модерно да не ти харесва
    \/
    Примерно на мене тея поли с воалите ,които си бяха модерни и миналото и по-миналото лято си ми харесваха и ми седят добре

оууууууу
    Guest
    Хо Хо Хо!
    Много сте зле!
    Как така всички казвате (в интернет пространството), е не се водите по модата(щото е "мноо тъпа" и носите само дрехи,които на вас ви харесват и са ви удобни и т.н. ..... а като излезеш на улицата всички са облечени модно - половината в розовко или зеленко или лилавко .. а другата половина .. "метълско" - всичко черно
    по темата .. първо наистина трябва да се съобразяваш не само с модата, а с фигурата ти и все пак да избираш нещо, което ти е удобно, но едва ли авторката не го знае
    има тема за модата във всичко тийн накуп
    модерно ще е (пролет-лято) зелено,лилаво+жълто-оранжево-червено
    модерни са къси гащи
    обувки .. такива имаше и миналата пролет, и сега ги има

[img]http://www.shoes-bg.com/files/thumb_1141221174_565.JPG
    [/img]
    гащи ... най различни .. едни такива къси за лятото ... до коляното че и малко над него

сакенца .. такива късички и вталени ..няма да показвам снимки ..

Голям фен
    Цитирай Първоначално написано от оууууууу
    Хо Хо Хо!
    Много сте зле!
    Как така всички казвате (в интернет пространството), е не се водите по модата(щото е "мноо тъпа" и носите само дрехи,които на вас ви харесват и са ви удобни и т.н. ..... а като излезеш на улицата всички са облечени модно - половината в розовко или зеленко или лилавко .. а другата половина .. "метълско" - всичко черно
    по темата ..
    Да бе и на мен тва ми е много интересно..Тук всички са 'уникални' и не са от 'тълпата' а навън такива 'уникални' просто липсват и са 1 на 100000.Явно тези уникалните от форума само вкъщи си седят
    Надявам се да не съм обидила никого [/b]

Guest

bo0

naistina kustie gashti sa moderni...ama te sa o6te ot zimata ...samo che sega v po bledi cvetove

Град
    Пловдив
    Според мен свободния стил е супер яко нещо Ако нямате много средства за скъпи дрешки, направете си сами! Купете си обикновени класически дънки, от рода на 20-25 лева и вложете малко ножици и въображение! Това е всичко. Дори не се старайте, със сигурност ще стане добре и при не толкова сръчните-като мен например

Фен
    Град
    леглото
    Цитирай Първоначално написано от smile_f
    Според мен свободния стил е супер яко нещо Ако нямате много средства за скъпи дрешки, направете си сами! Купете си обикновени класически дънки, от рода на 20-25 лева и вложете малко ножици и въображение! Това е всичко. Дори не се старайте, със сигурност ще стане добре и при не толкова сръчните-като мен например
    съгласна съм с теб..почти всичките ми дрехи съм ги пипнала тук там и дори най-семплите модели се превръщат в нещо ,което със сигурност никой друг няма
    You can cheat some people all the time or all people sometimes but you can't cheat all the people all the time..

Re: мода лято 2006

Цитирай Първоначално написано от emotions
    Цитирай Първоначално написано от deizi
    мии тва лято ще е модерно квото ти е удобно и ти стои добре и те кара да се чувстваш готина
    това е валидно винаги

Град
    Пловдив
    така си е...всичко,което те кефи и ти седи добре е модерно (поне за теб самия/ата)

V edno modno spisanie(ama ne se se6tam koe)pi6e6e 4e tova lqto 6te se vurne na moda:rozovoto,siniq,zeleniq,oranjevoto!Dano sum ti pomognala!
    Nikoi ne umira devstven!Jivota preebava vsi4ki!

МОДАТА Е ХУБАВО НЕЩО

Супер фен Аватара на RainbowGirl
    Темата е от 2006 ..
    I'm still here bitches and i know everything !!!

Тери.. <33 ♥

Супер фен Аватара на pressiana
    kwadratnaYbik0lkaMissKiss, заслепи ме ..........

Супер фен Аватара на musS
    Може ли само да попитам защо изравяте стари теми ?

Супер фен Аватара на Wwwooow
    Град
    В театъра
    Цитирай Първоначално написано от musS
    Може ли само да попитам защо изравяте стари теми ?
    + и то с този ,,умен'' и ,,смислен'' коментар

Цитирай Първоначално написано от kwadratnaYbik0lkaMissKiss
    МОДАТА Е ХУБАВО НЕЩО
    В мойта сцена на живота,
    вече ще си публика,
    и от ъгъла ще гледаш,
    как ще блестяя..

И аплодират ме, по име викат ме.

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=440091 влез...

Мега фен
    Град
    <3
    Цитирай Първоначално написано от RainbowGirl
    Темата е от 2006 ..
    4XCOKИ
    Sometimes the best gift is the gift of never seeing you again.
    Всичко за мен? Че то ако го кажа, няма вече да е за мен. Ще е всичко за теб.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си