.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 47

Момичета, правили ли сте секс по време на цикъл?

Мисля, че въпросът е ясен! Момичета, вие сте! Какво е мнението ви по въпроса? Редно ли е да се прави така?
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар / широчина/

Фен
    Град
    Kadeto si poiskam
    E ne sam momi4e ama moga da kaja 4e poznavam edno momi4e deto go prai s edin priqtel kato e bila v cikul.....Tq daje ne mu bila kazala i stanalo mazalo (bili v kola) .....Ta qvno taq bila dosta zagorqla .....
    Mnogo lud BMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....

Guest

ami da

ama ne e mnogo priqtno sled tova...abe vajnoto e da sloji6 ne6to otdolu 4e da ne stane MAZALO (kakto ve4e mom4eto predi men obqsni...)ina4e si e kato vseki drug put-samo deto strastta e pove4e

аВе то може ама трябва да е в баня за да не е мазало.

Супер фен
    Ne sum i nqmam jelanie
    6te e ujasno,
    pone sexut trqbva da e analen ili trqbva da sa v banq

Супер фен Аватара на Lorelei
    Град
    In your dreams ;)

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32511&start

Dobre de mn mi e interesno kak taka shte sam v cikal i shte mu dam da mi go pyha!!!! tva e pylna ludost.
    taka da se razberem tva e mrysna kryv i nikoga ne bih go ostavila da se omaca s neq,men samata me e gnus,kamoli da dam na nego, i za tezi,koito shte go izkomentirat:"Mi kato mu nqmash doverie i t.n." tva sa gluposti,kakvoto i doverie da mu imam i kolkoto i da go obicham predpochitam bez takiva,dori samo za negovo dobro
    e verno,che po vreme na cikal mi se ebe 78684306 pyti poveche otkolkoto prez drugoto vreme,no kakvo da se pravi ,pak i ako iskame pak ne prechi da se vyzbujdame ima i drugi nachini osven da mi go nabuta

Супер фен

Re: http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32511&s

Цитирай Първоначално написано от Lorelei
    Dobre de mn mi e interesno kak taka shte sam v cikal i shte mu dam da mi go pyha!!!! tva e pylna ludost.
    taka da se razberem tva e mrysna kryv i nikoga ne bih go ostavila da se omaca s neq,men samata me e gnus,kamoli da dam na nego, i za tezi,koito shte go izkomentirat:"Mi kato mu nqmash doverie i t.n." tva sa gluposti,kakvoto i doverie da mu imam i kolkoto i da go obicham predpochitam bez takiva,dori samo za negovo dobro
    e verno,che po vreme na cikal mi se ebe 78684306 pyti poveche otkolkoto prez drugoto vreme,no kakvo da se pravi ,pak i ako iskame pak ne prechi da se vyzbujdame ima i drugi nachini osven da mi go nabuta
    ave i az to4no, kogato sum v menzis, sum nai-vuzbudena i nai-mnogo mi se pravqt nqkoi ne6ta ama trqbva da se vuzdurjam... ina4e sexut bi bil ujasen

А случайно да ви е дошло наум колко сте податливи на инфекции в този момент??? Няколко мига удоволствие дали си заслужават евентуалните проблеми?
    За момчето също е много вероятно да си навлече някоя инфекция от замърсяването(зная за такива случаи!).
    Извод: Ако все пак решите да го правите, докато сте в цикъл - ЗАДЪЛЖИТЕЛНО С ПРЕЗЕРВАТИВ!

Guest
    ако на него не му пука, че съм в цикъл,
    защо на мен трябва да ми пука...в края на
    краищата, не моя мъжки полов орган ще
    е омацан в кръв...

Guest
    Цитирай Първоначално написано от WILD__BOY
    аВе то може ама трябва да е в баня за да не е мазало.
    Именно,
    няма нищо гадно, стига да е в банята под душа,
    п.с. някои жени изпитват по-силно полово вле4ение по време на цикъла си, а ги е срам да си поискат.
    не вси4ки мъже са такива гнусливци, 4е да припадат отвида на няколко капки кръв.
    п.п.с. по време на цикъл забременяването е 100% изклю4ено

Не съм го правила, а и не мисля да го правя. През този период се чувствам много зле, боли ме корема, не съм на кеф и...последното нещо, което искам да правя е секс! А и както вече казаха не е особено безопасно.

Аз до колкото знам жените изпитват по-силно полово влечение по време на овулацията, съвсем естетсвено, като творение на природата, понеже тогава най-лесно се забременява. А по време на мензис пък незнам...

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    ...
    п.п.с. по време на цикъл забременяването е 100% изклю4ено
    Дрън, дрън та пляс ... няма да обяснявам защо не е вярно, който има глава на раменете си знае кво прави. Другите правят аборти

За секс по време на цикъл
    Просто не ми харесва, а и много болести могат да хванат и момчето и момичето. Пък и колкото и да сме близки това би отблъснало както мен така и него, се пак мога да изтрая 5-6 дена

I LOVE MY SEX

Za6to ne?
    Guest
    Ne moga da razbera ne6to-Za6to ZADULJITELNO bilo mazalo,gadno i ne znam si tam kakvo?! Na men mi se e slu4valo vednuj i moga da kaja 4e beshe mnogo gotino... Bqhme v banq,s prezervativ i ne mi beshe zle za6toto az si bqh super vuzbudena. Plus tova moje da ne go pravite 1-te dni...za6toto mai togava se 4uvstvame nai-zle nie jenite-korem te boli,nervna si i vsi4ko ti e krivo Ami spored men..nqma ni6to losho da se probva stiga da ima jelanie i ot dvamata i da ste vzeli nujnite merki

...........
    Guest
    по принцип когато момичето е в цикъл изпитва най - голямо удоволствие от секса а относно това колко е мазово има момчета на които не им пука тъй като за тях е най - важно момичето да свърши

Блях не съм го правила ама тогава съм най-възбудена...
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

otnosno vaprosa:)

ti 6te b1de6 meka ako go napravi6.trqbva da si ebati zagorqlata!
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар/широчина/

Град
    Sofia
    правете го!
    няма лошо, но само с презерватив!
    Don't Hate The Player, Hate The Game!

Guest
    abe tva deto go izcepihte , 4e e nevazmojno momicheto da zabremeneee po vreme na cikul e palna tapotiq! ne se znae,zashtoto mnogo zavisi koi den go pravqt i dali kletkata e padnala veche!a kolkoto do temata mislq che tva e mn kasapsko celi r K** na momcheto posle v krav,a sum i chuvala che posle pochva da teche po silno!

ami az sum 4uvala 4e poprincip kogato si v cikul i ako prai6 sex ti dostavq po golqmo odovolstvie oba4e sega ima edno golqmo NO moje da hvane6 nqkoq veneri4eska bolest!za tva po huu nedei vse 6te izdurji6 4-6 dena
    NEKA CQLATA ZAVIST KUM MEN,PRERASNE V MOQ LICHNA ENERGIQ!!!!!!!!!

jojojojojo
    Guest
    a we hora az sam go pravila i e qko ama zadaljitelno trqbva prezervatv shoto e mnogo mrasna kravta i momcheto moje seriozno da postrada.da hobavo e da e v banq

Каква ти баня аз отворих гаджето си докато беше в мензис и само одеалата се омазаха с кръв.След няколко месеца пак беше в мензис и ми каза че тогава изпитала за първи път оргазъм.Така че няма нищо страшно

e vqrno 4e na jenite im se prai mn sex v toq period ot meseca ama vse pak si e gadno...tekat ti nqkvi kyrvi6ta tam toi 6te te e*e ne vyrvi nqkak si pyk i mu se gubi romantikata mai pone za men...ne sam probvala i ne mislq i da probvam nqkak gadno e da si omazan v kryv...6te iztraq nqkak si 5 dena
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

рошличка а ако е 7 дена

xixi 6te se naloji 7 dena da izdyrja ko da prai6 priroda 6te si 4akam dokato svyr6i
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Въпрос на вкус Не виждам нищо нередно стига да не те мързи да чистиш...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си