.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 29 от общо 29
    Повече от фен
    Град
    orange county
    haahahhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
    i s taq pesen nqma da spe4elim
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Няма да спечелим... определно НЕ!!! песента беше най-хубава от всичките но е нищо.. А бе създават се такива яки песни които стават хитове за албуми тва онова.. та за тва не може ли да се създаде нещо??? пълни боклуциииииии!!!!! Да не говорим за песента на Жената-Мъж--> Ани Лозанова!!!!! Ъъъъъъ...... БЛЯК!
    Love changes, changes everything
    Love makes you fly
    It can break your wings
    Love changes, changes everything
    Love makes the rules
    From fools to kings
    Love changes
    Love changes everything

Edinstvenoto,koeto mi haresa v taq pesen e glasat na pevicata.Samata pesen ne mi dopada,ne mi haresva i tva,4e ne e na balgarski!I az mislq,4e nqma da spe4elime.
    Can you remember remember my name
    As I flow through your life
    A thousand oceans I have flown
    And cold spirits of ice
    All my life
    I am the echo of your past

Фен
    Град
    вкъщи
    Първо на първо песента беше най-добрата от всичките тия "творения", които щяха да ни направят за резил пред Европата с такава мощна сила, че и Лорейн и не знам си още кого щяха да им се видят златни. Второ на второ - ако някой си е направил труда да чуе всичките песни от Евровизия просто щеше да достигне до извода, че единствената качествена беше на Сърбия и Черна гора, които няма да участват. Македонската песен има интересно звучене и големи шансове. За жалост, Европа е пълна селяния, така че дори и хърватския шум (дори не мога да го нарека песен), който се състои от "зъц-зъц (нещо си), шиц-шиц (нещо си)", е потенциален победител. Или за изпълнението ония страшилища от Финландия трябва да подготвят носилки, понеже ще се наложи да изнасят припаднали хора. Както и да е, ние НЕ предлагаме песни-победители, но това е щото сме още зелени. Изчакайте 3-4 години да видите как ще ги мелим . А па и ако БНТ не го организира - още по-добре. \/
    Така че драги българи, просто ше го ядем големия дето се вика, докато някоя чалгаджийка не се осъзнае и не се яви. То и без това песните им взеха май да стават по-подходящи за такъв конкурс. Айде дано поне на финала да идем.

новата и подобрена версия на песента - специално за конкурса http://s36.yousendit.com/d.aspx?id=1...B0HIYS19ZF6LL5

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си