.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 31 от общо 31
    Голям фен
    Град
    Memphis
    bez komentar : kurvenska tema pak i sia priqtelia ti sigorno kato si vurvite i mu vikat bajanak shotm sas tolkos mn si spala i piqna ei svinska rabota
    169 бан по ип и профил за системни нарушения на 2т.

Цитирай Първоначално написано от Mike-Jones
    bez komentar : kurvenska tema pak i sia priqtelia ti sigorno kato si vurvite i mu vikat bajanak shotm sas tolkos mn si spala i piqna ei svinska rabota
    хаха Еми не са чак толкова много,просто на мен ми се струват много.Не оправдавам,но мисля че мислиш погрешно.Даже бих казала,че за нашия град съм назад с бройките
    Но за мен,те са много.И бъди спокоен никой не му вика така,защото тези с които съм спала,вече почти не са в бг.Ма както и да е,нали вече нещата не са така.Нали съм щастлива. :P
    НИКОГА ВЕЧЕ НЕ ВЯРВАЙ НА ЛЮБОВТА,защото тя има прекалено много лица,и повярваш ли поне на едно от тях,то другите тръгват срещу теб и в крайна сметка се озоваваш на дъното на черна дупка,от която изход няма!

Мега фен Аватара на koalka
    Цитирай Първоначално написано от s1nlivkata
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Просто се наслади на момента и имай самочувствие като правиш секс.Но не мога да разбера как секса за 1-2 вечери и никакви чувства ти носи удовлетворение и удоволствие?Тъпо е това според мен.
    Mи такъв секс не ми е носил удовлетворение,изобщо.Напр отив на следващия ден се чувствах като курва,а то може би си беше и така.Незнам,правех единствено защото си мислех че така ще се науча или пък ще изпитам удоволствие.
    Сега съм,с човек който обичам и неправим просто чукане,правим любов...и наистина има разлика в усещанията.Сега сам щастлива,доволна и тн.Няма срам(е малко де ),правим това което но доставя и на двамата удоволствие.Яд ме е че пропилях доста време мислейки,че безразборното чукане,ще ми помогне.Напротив.
    Радвам,че си го осъзнала.

Guest
    един голям мазен караколювски хуй

Голям фен Аватара на Bisollini
    Град
    ADMIN
    ebi se se edno nikoi ne te gleda
    [img]http://monmonjalaci.hit.bg/MATRIX.jpg[\img]

Темата е стара!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми