.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 3 от общо 3

Тема: samo za momi4eta

samo za momi4eta

zdraveite iskam da popitam momi4etata ot foruma kak si iz4islqvat ovulaciqta? koga mogat da zabremeneqt i koga ne?
    blagodarq predvartelno

Moderated by Tiffany
    по точка 1 от правилника.
    BOG e LiUbOv !!!

Град
    Пловдив
    еми с календарче
    отбелязвам си деня в който ми е дошло и следващия месец знам,че трябва да ми дойде към тази дата
    Тръгвам по пътя безкраен,срещам радост и тъга,спирам за миг,подминавам, болка,копнеж и стара мечта.Бягам по невидими пътеки,страх ме е да гледам на страни, търся ниви утехи,търся твоите очи.

Овулацията обикновенно (при редовен 28 дневен цикъл) настъпва около 14 ден от началото на всяка менструация! Естествено, както и сама можеш да се досетиш, овулацията се измества, така че с точност не би могла да определиш кога ще е (освен ако не си измерваш температурата в ануса, разбира се). Най-голяма опастност от забременяване има точно в периода на овулацията, така че дните от 11-17 ден след началото на всяка менструация са много опасни! Това обаче далеч не значи, че само тогава можеш да забременееш. Реална опасност от бременност има по всяко време, ако не взимаш предпазни мерки!

П.П. Темата не е за тук, очаквам да бъде преместена.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си