.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Тема: ginekolog

pitanka
    Guest

ginekolog

kogato ginekolkoga gleda tam s negovite si uredi/ne ehograf i tnt,ami onazi kato traba,s koqto mi gleda vatre6nostite/, vinagli li se vijda, ako ima bremennost?

Re: ginekolog

Цитирай Първоначално написано от pitanka
    kogato ginekolkoga gleda tam s negovite si uredi/ne ehograf i tnt,ami onazi kato traba,s koqto mi gleda vatre6nostite/, vinagli li se vijda, ako ima bremennost?
    ami da na ehograf se vijda ma za " onazi ... traba " zaprav pat 4uvam

Guest

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    off..mi nzn kak to4no se kazva. 6te ti go obpi6a mn bukvalno : navira ti go v dupkata i ti gleda trabite. nqma ni6to ob6to s ekograf, "ra4no" sredstvo e.

Повече от фен
    Този уред не е тръбичка, а метал, нарича се спекулум. С него се осъществява самият гинекологичен преглед. Не е той нещото обаче, с което се разбира дали има бременност. Какво точно те интересува, защото въпросът ти е малко общ...потай по-конкретно, ако се съмняваш за нещо, за да можеш да получиш повече отговори.

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    off..mi nzn kak to4no se kazva. 6te ti go obpi6a mn bukvalno : navira ti go v dupkata i ti gleda trabite. nqma ni6to ob6to s ekograf, "ra4no" sredstvo e.
    ne mislq 4e shte ima nujda ot taq " traba " deto ti q opisvash ako iskash da razberesh dali si bremenna mislq 4e samo ehograf e dostaty4en .

Guest
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Този уред не е тръбичка, а метал, нарича се спекулум. С него се осъществява самият гинекологичен преглед. Не е той нещото обаче, с което се разбира дали има бременност. Какво точно те интересува, защото въпросът ти е малко общ...потай по-конкретно, ако се съмняваш за нещо, за да можеш да получиш повече отговори.
    ммм, притеснявам се, че съм бременна, но отидох само на профилактичен преглед, защото имах др проблеми. той ми изписа едни хапчета/на хормонална основа/, след 3 дни ги спирам и след още 2-3 трябва да ми дойде, а като ми свърши ще отида пак на преглед, защото мисли, че имам някаква хронична инфекция на тръбите.но нзн дали ще издържа още 5-6 дни, докато трябва да ми дойде. само се параноясвам, защото преди 2 месеца ми дойде, а след това ми прескочи... знам,че това не е основателна причина да си мисля, че има нещо, но просто ми беше интересно, дали се вижда със спекулума.

Повече от фен
    Не се притеснявай, ако имаше бременност, гинекологът щеше да разбере веднага. Спокойно

Guest
    Цитирай Първоначално написано от adult
    Не се притеснявай, ако имаше бременност, гинекологът щеше да разбере веднага. Спокойно
    мерси много, много, много =D>

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си