.
Затворена тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 46 от общо 46
    Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Ползвам различни лакове.Не ги избирам по марка, важното е цветът да ми хареса.МОга да се похваля че спокойно ми издържат между 1-2 седмици след като съм се лакирала.До колкото знам също е важно като се лакирваш ако слагаш повече от 1 слой от дадения цвят да изчакаш до пълното му изсъхване ,а не да сложиш втори слой директно.Също освен топ лака отгоре ,за да издържа по-дълго време трябва като се лакирваш да застъпваш и ръбчетата на ноката с лак тъй акто така не оставяш място на водата да навлиза между слоевете и да се излющи лакът.
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Голям фен
    Az mn rqdko se lakirvam a ako se lakiram-s obiknoveni lakove ne gledam markata

Цитирай Първоначално написано от Kisses{P}
    Ползвам различни лакове.Не ги избирам по марка, важното е цветът да ми хареса.МОга да се похваля че спокойно ми издържат между 1-2 седмици след като съм се лакирала.До колкото знам също е важно като се лакирваш ако слагаш повече от 1 слой от дадения цвят да изчакаш до пълното му изсъхване ,а не да сложиш втори слой директно.Също освен топ лака отгоре ,за да издържа по-дълго време трябва като се лакирваш да застъпваш и ръбчетата на ноката с лак тъй акто така не оставяш място на водата да навлиза между слоевете и да се излющи лакът.
    iskam da popitam otnosno tova mnenie do kude trqbva da stiga lakut po nokutq- da se zastupva po rub4etata ili ne...

Guest
    пише се ЛАКИРАМ, а не лакирвам!!!!!!
    учете малко български бе хора смешни сте

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    Цитирай Първоначално написано от sladko`eFche
    iskam da popitam otnosno tova mnenie do kude trqbva da stiga lakut po nokutq- da se zastupva po rub4etata ili ne...
    да се застъпва... поне така съм чела..
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Има много ама важнотоо е лака да ти допада не марката

AND I MISS YOU LIKE THE RAIN MISS THE DESERT

Цитирай Първоначално написано от lina13
    Има много ама важнотоо е лака да ти допада не марката

Naprotiv, ako laka e nkfo pylno akince... ko da go pravq?
    A pri hubavite marki nqma kak da ne si haresash vse nqkoi cvqt

Po temata: Az sym za
    Perfect!

Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.

Град
    в мечтите ти
    Ми аз си взимам лакове по 1 и нещо- 2 лева и много не ме интересува марката, последния ми е на Golden Rose и държи по 4-5 дни.Иначе като цветове само черно си слагам или от време на време безцветен.
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    Ами повечето ми лакове са на OPI ,но имам доста и на перфект ..доволна съм от тях,но винаги слагам основа и топ така издържат около седмица - седмица и нещо,чак се нервя че не се лющят
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Повече от фен
    Град
    Next To You... BOO o_O
    Aми тези дет ги каза 0.80-1.00лв е по-скоро 1.20лв
    Тва е защото се лакирам не толкова често и много не понасям лак, а ако имам е някъф светъл който едва се забелязва

а марката е голдър роуз... от ония малите

Град
    В Мъглите На Авалон
    LAKIRAM SE ne LAKIRWAM SEuf

Kogato mi se zanimava sama da se lakiram izpolzvam na Manhattan, Rimmel London, Maybeline и Bourjois,no kogato me marzi prosto hodq na manikiurist.Kogato se nalakiram samo mi izdarja okolo 6-7 dena,a na manikiurist okolo 10-11.
    kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!

Голям фен
    Град
    botevgrad
    Аз не гледам марката на лака толкова,колкото дали цвета ми харесва.А и друго-мацка,няма лака ти как да издържи няколко дена без поне безцветен лак отгоре и основа за лак,тва е положението...

Град
    пОдРоБнОсТи сЯ*
    На Есенс, Перфект и на Манхатън са много добри, определено най-добрите, особенно новия на Манхатън който е топ лак бързосъхнещ и с униклно силен блясък иначе Перфект са на много добри цени спрямо ОПИ да кажем
    One 21 GunS

Мега фен Аватара на xoxi
    Аз първо слагам безцветна основа, а след това запечатвам лака със заздравител..
    Така какъвто и лак да сложа не се лющи

Супер фен Аватара на breathless
    И аз така правя, ама няма никъв ефект. ^

Иначе почти всичките ми лакове са на Miss Selene и издържат най - много 2,3 дена без да е олюпат. И като влезна да се къпя почва да се бели, ама ми харесват цветовете им и затова си взимам тях. Пък и без това на 5 ден вече ми е омръзнал маникюра и го трия.
    And I will never hurt you or desert you,
    love you from the very day your mama birth you

Cherryy
    Tая тема от къде я изрови,мамка му.

Град
    CrazyLand
    golden rose FOREVER
    november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
    crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns

Мега фен Аватара на bloodyF
    Град
    Heaven
    Цитирай Първоначално написано от Cherryy
    На Есенс, Перфект и на Манхатън са много добри, определено най-добрите, особенно новия на Манхатън който е топ лак бързосъхнещ и с униклно силен блясък иначе Перфект са на много добри цени спрямо ОПИ да кажем

2007 wtf
    Нека спрем войната по пътищата заедно. /В памет на Милена Б./

Град
    някъде там...

Re: ¤§¤ LAKOVE ZA NOKTI ¤§¤

Цитирай Първоначално написано от SweetBunny
    Kakvi marki lakove za nokti izpolzvate? Za6toto ne znam za koi poreden put mi pisna
    Lakirvam se az i ve4e na drugiq den laka se e o4oplil i poiztril. I ne govorq samo za lakovete, deto sa po 0.80-1.00lv, dori posledniq put si vzeh edin lak na Perfect za okolo 3-4lv i kfo sled 1den - pak su6tiq efekt poobeli se i na mesta e leko iztrit
    Ne moga da se lakirvam prez edin den, da ne govorim, 4e ima lakove, koito zasuhvat sled kato 4aka6 i 15min ne pipa6 nikude
    Ta kakvi lakove izpolzvate i dovolni li ste
    Su6to mi e interesno i kakvi cvetove slagate

КИРИЛИЦА

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    СТАРО

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си