- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- ¤§¤ LAKOVE ZA NOKTI ¤§¤
Ползвам различни лакове.Не ги избирам по марка, важното е цветът да ми хареса.МОга да се похваля че спокойно ми издържат между 1-2 седмици след като съм се лакирала.До колкото знам също е важно като се лакирваш ако слагаш повече от 1 слой от дадения цвят да изчакаш до пълното му изсъхване ,а не да сложиш втори слой директно.Също освен топ лака отгоре ,за да издържа по-дълго време трябва като се лакирваш да застъпваш и ръбчетата на ноката с лак тъй акто така не оставяш място на водата да навлиза между слоевете и да се излющи лакът.
Az mn rqdko se lakirvam a ako se lakiram-s obiknoveni lakove ne gledam markata
пише се ЛАКИРАМ, а не лакирвам!!!!!!
учете малко български бе хора смешни сте![]()
Има много ама важнотоо е лака да ти допада не марката
AND I MISS YOU LIKE THE RAIN MISS THE DESERT
Първоначално написано от lina13
Naprotiv, ako laka e nkfo pylno akince... ko da go pravq?
A pri hubavite marki nqma kak da ne si haresash vse nqkoi cvqt
Po temata: Az sym za
Perfect!
Реалния свят не е оферта... Да прибягаме към алтернативни варианти.
Ми аз си взимам лакове по 1 и нещо- 2 лева и много не ме интересува марката, последния ми е на Golden Rose и държи по 4-5 дни.Иначе като цветове само черно си слагам или от време на време безцветен.
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...
Ами повечето ми лакове са на OPI ,но имам доста и на перфект ..доволна съм от тях,но винаги слагам основа и топ така издържат около седмица - седмица и нещо,чак се нервя че не се лющят
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Aми тези дет ги каза 0.80-1.00лв е по-скоро 1.20лв![]()
![]()
![]()
Тва е защото се лакирам не толкова често и много не понасям лак, а ако имам е някъф светъл който едва се забелязва![]()
а марката е голдър роуз... от ония малите![]()
![]()
![]()
Kogato mi se zanimava sama da se lakiram izpolzvam na Manhattan, Rimmel London, Maybeline и Bourjois,no kogato me marzi prosto hodq na manikiurist.Kogato se nalakiram samo mi izdarja okolo 6-7 dena,a na manikiurist okolo 10-11.
kLaSaTa Ne sE kUpUvA s kInTi!
Аз не гледам марката на лака толкова,колкото дали цвета ми харесва.А и друго-мацка,няма лака ти как да издържи няколко дена без поне безцветен лак отгоре и основа за лак,тва е положението...
На Есенс, Перфект и на Манхатън са много добри, определено най-добрите, особенно новия на Манхатън който е топ лак бързосъхнещ и с униклно силен блясъкиначе Перфект са на много добри цени спрямо ОПИ да кажем
One 21 GunS
Аз първо слагам безцветна основа, а след това запечатвам лака със заздравител..
Така какъвто и лак да сложа не се лющи![]()
И аз така правя, ама няма никъв ефект. ^
Иначе почти всичките ми лакове са на Miss Selene и издържат най - много 2,3 дена без да е олюпат. И като влезна да се къпя почва да се бели, ама ми харесват цветовете им и затова си взимам тях. Пък и без това на 5 ден вече ми е омръзнал маникюра и го трия.
And I will never hurt you or desert you,
love you from the very day your mama birth you
Cherryy
Tая тема от къде я изрови,мамка му.![]()
golden rose FOREVER![]()
november,malty,magicfairy,naskokaulitz,kadifwerewo lf,rammstein123,Axe_vs_sword,thesadgirl,
crazyteengirl,Xtina,MaLyKoLiU,LambOfGod,smileforyo u12,Bombshell,EndlessNights,Sisito941,psychopath,v olvolin4o, bubblebabe,pedigree,woshata,Linns
Първоначално написано от SweetBunny
КИРИЛИЦА
СТАРО
Чудиш се дали си бременна? Кажи:
1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!
Шофирай разумно- стигни жив!