.
Отговор в тема
Страница 2 от 3 ПървиПърви 123 ПоследнаПърви
Резултати от 26 до 50 от общо 57
    Фен
    Град
    nqkade si
    Цитирай Първоначално написано от _4erEn_saTen_
    аз лично ако бях за 1 ден момче бих ги бутнала на някой от тези нещастници които имат навика да се гаврят с по малки или въобще с момичетата да могат и те поне за миг да си представят кво е някой да им го набута...
    =D> =D> =D> =D> =D> =D> Strahotno kazano!Bravo!
    Искам ги YOUR EYES,
    защото са VERY NICE.
    Първо LOOK AT ME,
    после DON'T FORGET ME.

be i az kato drugite bih potarsila momiche da go naprava s neia, ama to nali jenite v toia sashtia den sichkite shte imat kur... ta togaz kak shte nameria s koia da go pravia, osven analen?

---

Ако ние имахме пенис за един ден ?!Хаха.......
    Ами предполагам,че е естествено да се досетите,че бихме полудели само от вида му върху нас ,но иначе ако знаем че е за един ден тогава ще го използваме по предназначение и много.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Повече от фен
    Град
    orange county
    hahahahahah absi i perverznata naciq ste buaahahahhahaahaaahxashashahahs
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

----

[quote="chestra_f"]hahahahahah absi i perverznata naciq ste buaahahahhahaahaaahxashashahahs
    Като казваш нация и СТЕ ....... изключваш себе си от това число,а се съмнявам да си по-различна.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Ако е за един ден ще е голям кеф,колко само ще си играя с нея...

Повече от фен
    Град
    orange county

Re: ----

[quote="soundreamer_f"]
    Цитирай Първоначално написано от chestra_f
    hahahahahah absi i perverznata naciq ste buaahahahhahaahaaahxashashahahs
    Като казваш нация и СТЕ ....... изключваш себе си от това число,а се съмнявам да си по-различна.
    hahahah vij sq az sum na 14 i za razlika ot teb i tuka drugite __________ ne sum 6tot se uvajavam i dm taka izkl.i kvo 4ao (you)
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ako bqh mom4e purvo 6te si poigraia s nego,posle 6te izlqzla i 6te si namerq nqkoq macka,da se pozabavlqvame! a ako prosto imah penis (tova s koeto zapo4va temata!) 6tqh da otida pri edni priqteli koito se pi6at za golemi mujkari da gi sublaznq (te e stestveno 6te zahapqt vednaga,nali sa muje!) i 6tqh da gi opuna mnogo zdravo!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Guest
    да те жените не мислат за секс ми се струва....... =D>

Супер фен
    Град
    И в началото бе Люлин :D
    Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    да те жените не мислат за секс ми се струва....... =D>
    хахахахахахах нееееееее изобщо,жените най-малко за тва мислим хахаха
    а аз какво бих направила.хъм..може би ще си го развявам хах
    Rosenceto го е казала най -точно ! \/ =D>
    2 т. от правилника. Бан на профил

Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Ще си набия една чикия веднага . После ще потърся някое мнооооооого пияно момиче да го ... Ама ако на другия ден е още там ще се гръмна .
    и аз съм на тва мнение
    Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии

Lele tiq mneniq me razbiha ...
    Po temata - ako imah pi6ka zaduljitelno 6te si izpraskam edna zlobarka (6toto vsi4ki mom4eta kazvat 4e e mn qko) , posle s nqkoq kaka iskam pulna programa - vaginalno, oralno, analno - da probvam ot vsi4ko ne za drugo

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Фен
    Град
    Varna
    mi as mislq 4e 6i proat da naebat nqkoe mom4e da vidqt kak e ot dr strana

BVLGARI
    Guest

xax

Xaaaaaaaaaaaax, 6e si go baram cql den - da vida kvo e da ima6 hobot I posle 6e dupna za 1 pu da vida kvo e na toplo i na dr den, ako go nqma - ok, ako ne - minavam kam transsexualizma - ha ha ha ha ha. xxxaxaxa

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    според мен ше умрат от чикии за един ден

Нефертити Лудата
    Guest
    Цитирай Първоначално написано от Uraken
    mi as mislq 4e 6i proat da naebat nqkoe mom4e da vidqt kak e ot dr strana
    Възможно най-много момчета ще опъна. Да им покажа аз какво е да те ръцат у гъза!

Голям фен Аватара на thirteen

Re: ---

Цитирай Първоначално написано от soundreamer_f
    Ако ние имахме пенис за един ден ?!Хаха.......
    Ами предполагам,че е естествено да се досетите,че бихме полудели само от вида му върху нас ,но иначе ако знаем че е за един ден тогава ще го използваме по предназначение и много.
    Tozi otgovor nai mi dopada

Мега фен
    МОмичета, мислите, че можете да ебете като мъж? Много се лъжете. Едно е да яхнеш мъж, друго - да ебеш жена.

Аз ако имам такова нещо, ще ми стане гадно, че не мога да го лапам или да влиза в мен.

ParaHOD
    Guest
    abe i kura si ima nujda ot po4ivka... kato vi gledam mneniqta `6e izpraskam vyzmojno nai mn mom4eta` am4i nz dali 6e uspeete

lisi4kata
    Guest
    6te eba i 6te si biq 4ikii to kakvo drugo moje

Голям фен
    Ше пробвам да пикая права И да изчу*ам някоя мацка
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на снимка в подпис.

AKO IMAH PUTKA BASI 6TQH DA NAVRA SI4KO DET MOJE SE NAVRE TAM POSLE 6A TR1GNA I 6A SE IZ4UKA SAS SI4KO JIVO I POSLE SE F1RLQ OT ALIO6A V PLD 4E E PO VISOKO ILI OT LENINGRAD DOLU V BASEINA I DANO PUKNA VINAGI S1M ISKAL DA LETQ

Guest
    hahahahhaha ebati si4ki ebat ta se kasat =D>
    Vidqh nekvi mneniq 4e 6e ebete muje hahahahhaha are da vidim kak 6e stane to tva da ne e toku taka hahahh tva 4e 6e imate pi6ki ne zna4i 4e si4ki muj 6e stanat pedali. Golqm maitap e da 4ue6 takiva feministki iskazvaniq da vidqt i te kvo e ala bala mi kat vi e tolko merak da go praite 6to ne go praite aide zemete si vibratora i otidete i se opitate da ragnete nqkoi ot zad ahhahahaha golqm maitap 6e e i
    Drugo q kak si4ki se zasiliha da ebat jeni ama nali se se6tate 4e togava 6e doidete v na6iqt svqt Se6tate se 4e si4ki muje postoqnno iskat sex ama ne praqt postoqno jenite re6avat koga 6e e nomera q togava me svetnete tva 4e 6e si tarsite koq da ebete s kvo 6e vi razli4ava ot ostanalite 3 milqrda hahahahahahah O6te pove4e Jena s penis ebati otvratitelnata gledka naprao da si isdraifa6 4ervata ili puk pulna transformaciq o6te po sme6no myj s jenska psihika togava mesto da ebete mai e mnogo po veroqtno pak vas da vi 6ibat v gaza
    O6te poe4e 4e tragnal ida ebat ama ne znaqt kak tva 4e iskate ne zna4i ni6to moe da ne moe da go dignete to da ne staa toku taka taq raota. Nqkoi mnogo to4no e kazal predi mene edno e da vi tap4at drugo e da tap4ete

Guest
    За начало ши се изпикая права на улицата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си