- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Ako jenite imaxa "KYP" za edin den
Xaaxa, mnogo qka tema![]()
![]()
Amiii...bih si nameril nqkoq piqna ku4ka i bih q nakarala da mi duha i 6e razbera za6to mujete tolkoz mnogo obi4at svirkite![]()
![]()
![]()
Ми ако бях момче щях да го направя с най-добрата си приятелка щото ще знам кво и харесва и ще е хубаво и за двете! НЕЗАБРАВИМ МОМЕНТ
Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!
hahhahahha..posle nikoi da ne kazva 4e momi4etata ne mislqt za sexabe nie ok da imame pi6ki za den ama kato se zamislq dali pyk nqma se otvratim da se 4ukame s nqkoe dr momi4e????vse edno da stanem lezbiiki za edin den..mai taka izliza samo deto 6te ni e po lesno da e**m..nai-mn na dr den da razbirame po dobre mom4etata i da im puskame po 4esto
![]()
![]()
![]()
XXxxxxXXxПървоначално написано от Анонимко
Ммм мн интересна тема. Аз много бих искала с гаджето ми да се разменим за един ден... просто да видя какво е. Първата ми работа е да си лъсна една... После да правя секс. Да наеба някого. Ако гаджето ми е мен ще е лудница.. Аз да спа със себе си и той със себе си. Ще се лижа и ще го(я) накарам да ми духа. А и да се изпикая ест... И това трябва да се види... Нз може би след това бих се обезкосмилаАаа и ще накарам гаджето ми да се обезкосми с епилатор да види как боли :РР
HardC0re and BDSM forever![]()
![]()