.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 57 от общо 57
    Повече от фен
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Ще си набия една чикия веднага . После ще потърся някое мнооооооого пияно момиче да го ... Ама ако на другия ден е още там ще се гръмна .
    I az su6toto si pomislih \/

Супер фен
    Xaaxa, mnogo qka tema
    Amiii...bih si nameril nqkoq piqna ku4ka i bih q nakarala da mi duha i 6e razbera za6to mujete tolkoz mnogo obi4at svirkite

Град
    Казанс иначе казано Казанлък
    Ми ако бях момче щях да го направя с най-добрата си приятелка щото ще знам кво и харесва и ще е хубаво и за двете! НЕЗАБРАВИМ МОМЕНТ
    Ей джудженца, ей ги две, ритат в храстите дете!!!!!

Guest
    hahhahahha..posle nikoi da ne kazva 4e momi4etata ne mislqt za sex abe nie ok da imame pi6ki za den ama kato se zamislq dali pyk nqma se otvratim da se 4ukame s nqkoe dr momi4e????vse edno da stanem lezbiiki za edin den..mai taka izliza samo deto 6te ni e po lesno da e**m..nai-mn na dr den da razbirame po dobre mom4etata i da im puskame po 4esto

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    hahhahahha..posle nikoi da ne kazva 4e momi4etata ne mislqt za sex abe nie ok da imame pi6ki za den ama kato se zamislq dali pyk nqma se otvratim da se 4ukame s nqkoe dr momi4e????vse edno da stanem lezbiiki za edin den..mai taka izliza samo deto 6te ni e po lesno da e**m..nai-mn na dr den da razbirame po dobre mom4etata i da im puskame po 4esto
    XXxxxxXXx

ми ако бях момче за един ден щях да първо да си прасна една и после щях да си намеря някоя мацка и ауу

Супер фен Аватара на Chiana
    Град
    In the Alcoholic world
    Ммм мн интересна тема. Аз много бих искала с гаджето ми да се разменим за един ден... просто да видя какво е. Първата ми работа е да си лъсна една... После да правя секс. Да наеба някого. Ако гаджето ми е мен ще е лудница.. Аз да спа със себе си и той със себе си. Ще се лижа и ще го(я) накарам да ми духа. А и да се изпикая ест... И това трябва да се види... Нз може би след това бих се обезкосмила Ааа и ще накарам гаджето ми да се обезкосми с епилатор да види как боли :РР
    HardC0re and BDSM forever

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си