Интересно ми е какво мислите за нашата кандидатура... Ще спечели или загуби България от една олимпиада у нас? Защо мислите така?

Аз съм твърдо против тази идея...
Не че няма да ме кефи да зяпам олимпиада на живо... =D> Дори много ще се изкефя, аз съм страшен фен на зимните спортове,НО...
Не мисля,че сме способни да организираме такова голямо нещо... Най-много да се изложим...
Края си личи по началото... Все още "организаторите" не могат да се разберат къде аджаба да се проведе една евентуална олимпиада- в Банско, Боровец, или както иска бат Бойко- на Витоша
Всички тези съоръжения, освен че струват адски много пари(да речем че ще се строят с чужди инвестиции), но изискват и огромни средства за поддръжка след това... А и как по дяволите бихме могли да поддържаме покрити пързалки за хокей, за шорттрек,за фигурно пързаляне и какво ли още не... Да не говорим за бази за кърлинг или улеи за бобслей- изключително популярни у нас спортове... Тея съоръжения просто ще си гният , ако не от липса на мераклии, то от липса на средства.
Олимпиадата в Торино, е струвала пет МИЛИАРДА евро ,само през първата седмица...
За сравнение бюджета на България за 2005 година е 18 милиарда. Абсурдно е според мен да се хвърлят пари и усилия за организацията на такова грандиозно събитие при сегашното дередже на България...
Природата по планините ни ще бъде безнадеждно осрана.