- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- НАКАЗАНИТЕ
ами проблема е следния...с моите приятели ( 11 човека )мятахме снежни топки по тролеите в градаи сега за тази простотия ще ни наказват....мислите ли 4е е редно да накажат само 5-ма от нас а останалите 6 да се измькнат ? А вси4ки мятахме и сме виновни....
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
П.С. от Враца смеПМГ
206 стая :P
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
хаха а на колко сте годинитфа са детски истории
![]()
![]()
![]()
"Целувка за лека нощ"
Emi tova ot vasha strana e mnogo glupavo i smeshno![]()
ama trqq da nakajat sicki ne samo 5mi.. no se pak tozi koito nakazva si razbira nai dobre
хахахаха
найстина това трябва да са някой по малкиако мога така да ги нарека : още деца
невярвам някой зрял човек да фърля сняг по който и да е било.
и нямате ли си друга работа ми правите тия.. шитни?
е па кажете че не сте само вие виновни.. как ше ви накажат?
хахааххахаах![]()
![]()
Аз не мисля, че заради подобна простащина трябва да ви наказват,
но те хората си знаят най-добре.
Но поне щом ще ви наказват,
най-справедливо ще е да накажат свички,
а не само няколко, защото иначе няма да е чесТно
![]()
![]()
![]()
...Be Yourself No Matter What They Say...
P E A C E
Затова няма приятели...вместо да се радваш,че те са се измъкнали ти се дразниш и искаш тях да ги накажат.Ами ако ти беше на тяхно място и нямаше наказание за теб ?Щеше да се радваш,нали?Чудо голямо...Уж сте се забавлявали ?Вярно,че е гадно ти да си прецакантата,но това не значи да се държиш така....'егоистично'Представям си щом за нещо толкова малко искаш и те да си "изпатят",кво ли е за нещо по-голямо и сериозно ?Веднага ще им забиеш нож в гърба,а?
So never mind the darkness
We still can find a way
'Cause nothin' lasts forever
Even cold November rain...
Браво! =D>Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
detski raboti...
10x za infoto no ve4e ni nakazaha...samo 5 ma..ostanalite 6tima se kefqt
I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?
Деца мои, нямате ли си друга работа. Земете се напиите някаде, кво ще ми целите със снежни топки.
Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!
Е как ще ви накажат?!![]()
И как са ви хванали бе идиоти? .. иначе тва си е много яко да си мяташ снежни топки по рейсчета и тролей
stiga zlobql,de......e,da,ne e 4estno,ama 6e go pregivee6
tztztztz..........i ne e vuzpitano da mqta6 snegni topki po troleite
hihihi aide bye
много вярно но от друга страна защо другите остават само тях на топа и те са виновни, аз никога няма да се покрияПървоначално написано от ^I don't give a fuck.^
Hoy volv
dobra ideq-metane po trolei
tva int. .emi ko kaja tva ne e spravedlivo da vi nakajat samo 5 4oveka ama si predstavi ti da be6e ot nakazanite![]()
![]()
![]()
Според мен при такива работи колкото повече хора се отарвът толкова по добре ( не ги клюкарете мноо е гадно ) Аз лично също сам се даржал мноого тъпо и знам кво е кат требе да си поемеш пследствието ( преди много време имахме един учител по физкултура които ни заключваше и един ден бехме 3ма момчета у саблеканата (другите играха а които немаше екип оставаше в саблеканята) та значи много ми се допика а оня беше заключил и аз на пук се изпиках у кофата за боклук, а на пук осталите ме последваха. Обаче оня разбра и при директорката та земи си. Наказаха ме аз много се карах с директори и учители как така ще ни заключва и в краина сметка и тои винове и аз та него го изгониха ,а що се отнася до другите аз ги прекрих и поех целата отговорност а след тва с тех станахме 1-ви приатели и много хора почнаха да ме уважават вместо да ми се смеят на простотията дето я направих у кофата )