.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 19 от общо 19
    Супер фен

НАКАЗАНИТЕ

ами проблема е следния...с моите приятели ( 11 човека )мятахме снежни топки по тролеите в града и сега за тази простотия ще ни наказват....мислите ли 4е е редно да накажат само 5-ма от нас а останалите 6 да се измькнат ? А вси4ки мятахме и сме виновни....
    П.С. от Враца сме ПМГ 206 стая :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    хаха а на колко сте години тфа са детски истории
    "Целувка за лека нощ"

Фен Аватара на addictedtou
    Град
    OtVyDpLaNiNiTe
    Emi tova ot vasha strana e mnogo glupavo i smeshno
    ama trqq da nakajat sicki ne samo 5mi.. no se pak tozi koito nakazva si razbira nai dobre

Град
    Търново
    хахахаха
    найстина това трябва да са някой по малки ако мога така да ги нарека : още деца
    невярвам някой зрял човек да фърля сняг по който и да е било.
    и нямате ли си друга работа ми правите тия.. шитни?

Голям фен
    Град
    София
    е па кажете че не сте само вие виновни.. как ше ви накажат?

хахааххахаах
    Аз не мисля, че заради подобна простащина трябва да ви наказват,
    но те хората си знаят най-добре.
    Но поне щом ще ви наказват,
    най-справедливо ще е да накажат свички,
    а не само няколко, защото иначе няма да е чесТно
    ...Be Yourself No Matter What They Say...
    P E A C E

Супер фен
    Затова няма приятели...вместо да се радваш,че те са се измъкнали ти се дразниш и искаш тях да ги накажат.Ами ако ти беше на тяхно място и нямаше наказание за теб ?Щеше да се радваш,нали?Чудо голямо...Уж сте се забавлявали ?Вярно,че е гадно ти да си прецакантата,но това не значи да се държиш така....'егоистично' Представям си щом за нещо толкова малко искаш и те да си "изпатят",кво ли е за нещо по-голямо и сериозно ?Веднага ще им забиеш нож в гърба,а?
    So never mind the darkness
    We still can find a way
    'Cause nothin' lasts forever
    Even cold November rain...

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    Затова няма приятели...вместо да се радваш,че те са се измъкнали ти се дразниш и искаш тях да ги накажат.Ами ако ти беше на тяхно място и нямаше наказание за теб ?Щеше да се радваш,нали?Чудо голямо...Уж сте се забавлявали ?Вярно,че е гадно ти да си прецакантата,но това не значи да се държиш така....'егоистично' Представям си щом за нещо толкова малко искаш и те да си "изпатят",кво ли е за нещо по-голямо и сериозно ?Веднага ще им забиеш нож в гърба,а?
    Браво! =D>

Супер фен
    detski raboti...

Супер фен
    10x za infoto no ve4e ni nakazaha...samo 5 ma..ostanalite 6tima se kefqt

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

detski raboti...

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    много ясно че сте от варна. другаде я няма тая селяния. заслужавате си го кво да кажа

Повече от фен
    Град
    Beyond the limits
    Деца мои, нямате ли си друга работа. Земете се напиите някаде, кво ще ми целите със снежни топки .

Аз се гордея, че съм Българин! А ти? Ако е така копирай userbar-a в подписа ти!

Е как ще ви накажат?!
    И как са ви хванали бе идиоти? .. иначе тва си е много яко да си мяташ снежни топки по рейсчета и тролей

stiga zlobql,de......e,da,ne e 4estno,ama 6e go pregivee6
    tztztztz..........i ne e vuzpitano da mqta6 snegni topki po troleite
    hihihi aide bye

Фен
    Град
    Burgas
    Цитирай Първоначално написано от ^I don't give a fuck.^
    много вярно но от друга страна защо другите остават само тях на топа и те са виновни, аз никога няма да се покрия
    Hoy volv

dobra ideq-metane po trolei
    tva int. .emi ko kaja tva ne e spravedlivo da vi nakajat samo 5 4oveka ama si predstavi ti da be6e ot nakazanite

Според мен при такива работи колкото повече хора се отарвът толкова по добре ( не ги клюкарете мноо е гадно ) Аз лично също сам се даржал мноого тъпо и знам кво е кат требе да си поемеш пследствието ( преди много време имахме един учител по физкултура които ни заключваше и един ден бехме 3ма момчета у саблеканата (другите играха а които немаше екип оставаше в саблеканята ) та значи много ми се допика а оня беше заключил и аз на пук се изпиках у кофата за боклук, а на пук осталите ме последваха. Обаче оня разбра и при директорката та земи си. Наказаха ме аз много се карах с директори и учители как така ще ни заключва и в краина сметка и тои винове и аз та него го изгониха ,а що се отнася до другите аз ги прекрих и поех целата отговорност а след тва с тех станахме 1-ви приатели и много хора почнаха да ме уважават вместо да ми се смеят на простотията дето я направих у кофата )

Цитирай Първоначално написано от korn___
    detski raboti...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си