.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Vladdd
    Guest

Тя се уплаши ... ами сега?

Преди няколко дни с приятелката ми, с която ходим от около 4тири месеца бяхме в тях и гледахме филм. От дума на дума спряхме да гледаме филма и така доста интимно се държахме и двамата. И друг път тя е правила жестове по който съм съдил, че евентуално е готова ... тя обаче до сега не е спала с момче. Проблема е, че тя се уплаши, разбирам я, все пак щеше да й е за първи път (тя ми сподели)! Проблемът ми сега е какво да направя. Разбира се няма да я насилвам, за сега оставям нещата така, но дали да поговоря с нея за това или просто да се държа сеедно нищо не е станало?

П.С. Забравих да допълня, че това не е просто момиче за мен, не е просто поредната бройка, тя е всичко за мен, обичкам я страшно много (поне до такава стемен, до каквато мога да обичам!) , по нейните думи и държание тя изпитва същото към мен..

Супер фен
    Град
    Varhu klaviaturata!
    Spored men e dobre da pogovorite za da se izqsnite-koi e gotov i koi ne! taka niama daima skonfuzni situacii i vseki 6te znae jelanieto na drugiq!

Насили я ама не много, просто явно сама няма да се реши ако ти не настоиш. Много по лесно ще и е на нея ти да я караш да го направи вместо тя самата да се кара. И това че я обичаш не означава че трябва да я галиш с перце, понякога трябва да нахалстваш и да и покажеш че и ти имаш нужди.

Фен Аватара на Siseetoo
    Град
    Айтос
    От какво се е уплашила толкова много ??? Ти да не и опря пистолет в главата?
    Поговори си с нея.. обясни й че всичко е напълно нормално Нито ще е първата нито последната Успех

Ami ne e lo6o da pogovori6 s neq po vaprosa. No prosto q nakarai tq sama da go jelae!Vazbudi q... Nakarai q da se 4uvatstva komfortno i sigurna.No ne burzai...deistvai bavno za da ne se doupla6i!I ako e gotova-vsi4ko 6te si doide na mqstoto. Uspeh!
    Само слабите се стремят към порядък. Силните владеят хаоса.

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    щом се е изплашила, трябва да поговорите и да види че явно с теб няма от какво да има страх
    не насилвай нещата и колкото и да мисля- тя трябва да ти има доверие
    "Целувка за лека нощ"

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    Говори и че ще си нежен да не се притеснява че всичо ще е наред отпусни я малко там с музика ала бала или там нещо такова и бъди малко първичен и тва е (под първичен имам предвид груб в омерени количества)ако се спече нещо спри защото се пак я "ОБИЧАШ"
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

emm .. shtom si q obi4ash tova nqma da e problem da go obsudite... po si e kofti purviqt put... ama se pak se nqkoga she go napravish po ok sa otkokoto da stane posle kusno are i yspeh!!!

Повече от фен
    Град
    В една приказка :)
    Най-добре поговорете и си изясни от какво се е уплашила,кажи й,че няма да е поредната бройка,а че е всичко за тебе

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Поговори с нея.

---

Да съгласна съм - говори с нея.Явно тя иска,но нещо я плаши и ти трябва да я пшредразположиш,за да премахнеш страха й.
    Admin-Coki:
    неподходящ размер на аватар.

Мега фен
    Насаме сте, например у вас. Препоръчително е родители да няма. Уговорката е, че няма да правите секс. Ти я целуваш, галиш, лижеш - с една дума, я възбуждаш много. И то не си играеш с нея 5 минути, а повечко. Ако след половин час тя не поиска да И го вкараш, няма да я навиеш за секс скоро.

Супер фен Аватара на rowzz
    Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от Стеснителната
    Насили я ама не много, просто явно сама няма да се реши ако ти не настоиш. Много по лесно ще и е на нея ти да я караш да го направи вместо тя самата да се кара. И това че я обичаш не означава че трябва да я галиш с перце, понякога трябва да нахалстваш и да и покажеш че и ти имаш нужди.
    е окей.. тфа е до голяма степен правилно но зависи от момичето и то много.. щото сяка е с различен характер и незнаеш точно тфоята как мисли относно тоя акт.. ако усещаш че може да я фкараш лесно оке нямаш проблеми.. ама ако не е такава не се пуска лесно и се опиташ да я фкараш просто тфа ше е една много голяма грешка и най малкото отношенията ви вече няма да са същите..
    Искам да бъде точно както едно време, не всеки които ме срещне да гледа да вземе, да смуче, да бяга това ли е играта.. добре тогава ти решаваш блъскаи си главата.. !

Голям фен
    Град
    [`Лунно`цвете`]
    Сега и моето ЕнтелигентнУ мнение
    Значи..самия факт че сте заедно от толкова време и ти не си я насилил сам говори по себе си... А затова че се е уплашила...хм я повтори къде сте били? В ТЯХ! Ууууу нима искаш тя за първи път да го направи у тях на нейното легло....незнам как стоят нещата с родителите, но едва ли там е най подходящото място... Поговорете си, няма лошо...не сте малко време заедно, ще можете да си споделите... А всичко с времето си... ще добавиш малко повече любовна игра, ще намериш ПОДХОДЯЩОТО МЯСТО и..всичко ще си мине по реда....Айде обичайте се и ... когато всичко стане предпазни мерки - много моля!!!
    В ръцете си ме вземаш и усещам
    как ти си всичко в моя малък свят,
    и как септември-хладен и надменен
    не ще ми вземе теб и любовта...

mnogo mi e sme6no kato tragnete da kazvate na tezi godini ve4e obi4am te i tempodobni gluposti , 6toto na tozi etap vsi4ko e prehodno i pusneti sled opredeleno vreme interesna ti e o6te 3-4 meseca i ti omrazva ne samo na teb , a i na neq

naistina pogovorete,razberi ot kakvo se strahuva,pokaji i 4e tova za teb ne e nai vajnoto i 4e si gotov da 4akash dokato tq poiska za da vi e hubavo i na dvamata
    С мен който иска, срещу мен който може

predlagam da si pogovori6 s neq,taka 6te e nai dobre! osven tova ako slu4aino se okajete sami u vas ne se kolebai da si poigrae6 s neq,no mnogo vnimatelno da ne se stresne! i ne priburzvai s ni6to!!!

uspeh!!!
    black cat or white cat,that is the question!!!

Фен
    Град
    В най - якия град
    В днешни времена, най - големия проблем на днешните тийнове е да говорят , затова и форумите като този са пълни с хора.... ГОВОРЕТЕ СИ !

spored men e hubavo da si pogovori6 s neq,bez da q nasilva6,za6toto momi4etata nai mnogo mrazat da sa nasilvani i taka 4e e nai dobriq na4in spored mene!!!!

Голям фен
    Град
    v mechtite ti ;))

http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=32728&start

pogovori s neq za tva,koeto e stanalo,popitai q tq kakvo e ochakvala,popitai q kak bi iskala da stane i taka.sled kato ste vodili razgovor na taq tema,tq shte znae,che moje da ti ima doverie i shte e mn po-sigurna v teb,v neq i vav vas.aide uspeh
    Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo! )

http://178342.Sladur.com

po govori s neq, no ne taka 4e da q nasilva6, za6toto ako go napravi6, 6te q otblysne6, a .... tova ne e cela. ne biva da i nastoqva6, za6toto 6te i q za 1-vi pat, a toi ne e ot nai-prekrasnite. ako stane, bez tq da e napalno sigurna, posle moje da q ..."otvrati6"... pone za izvestno vreme. trqbva da izdeben6 momnta.pak i... v dne6no vreme.. ne vs stava s razgovori, prosto badi nejen i... kakvoto trqbva 6te se slu4i po to4noto vreme
    vav vseki ot nas spi geniiqt i vseki den vsepo-dalbokoooo)))

Mi man 1 mnogo si pribqrzal s sexa 2. trqbva da si pogovorish s neq kolkoto i da e trudno i taka man .

Повече от фен
    Razgovora e nai-vajnoto v edna vruzka.Taka problemite se svejdat do minimalna stepen.GOVORETE! =D> obesni i ne6tata(ako i ti gi razbira6),popitai q ot kakvo se pritesnqva,a 6tom se obi4ate-vsi4ko 6te mine ok!

Guest
    Trqbva da q predrazpolojish kum tova neshto vsqko momiche ili pone vsqko se strahuva ot purviq si put..Naprimer na men skoro mi beshe purviq put i neshtata se poluchiha taka spontanno che dori na razbrah koga veche ne sum devstvena..i az sushto se uplashih dori proronih nqkolko sulzi no posle osuznah che nqma nishto strashno i ot tova ne se umira.Rano ili kusno se sluchva na momichetata kakto i na momchetata de no momichetata se pritesnqvat poveche spored menTq trqbva da e sigurna v teb i neshtata da stanat spontanno,zashtoto povecheto bolka pri purviq put e na psihicheska osnova>az i edna pr dori ne razbrahme koga sa ni otvorili i ne sme izpitali pochti nikakva bolka..

Guest
    Цитирай Първоначално написано от vihrogon
    mnogo mi e sme6no kato tragnete da kazvate na tezi godini ve4e obi4am te i tempodobni gluposti , 6toto na tozi etap vsi4ko e prehodno i pusneti sled opredeleno vreme interesna ti e o6te 3-4 meseca i ti omrazva ne samo na teb , a i na neq
    mn qsno che moje da se obicha na taq vuzrast! dori i po malki..kak obichash roditelite si naprimer Razbira se tva e savsem razlichna obich i vseki q vazpriema po razlichen nachin!no moje da se chuvstva obich dori na tezi godini..a tva za pisvaneto..ti kvo si mislish che vashte ne sa si pisnali do smurt veche li i obichta odavna ne se e izparila..naprotiv milichak tazi obich postepenno preminava v silno priqtlestvo i privurzanost!A puk i gi svarzvat deca i mn dr neshta..no da ne se otklonqvam ot temata!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си