- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Pravilno li postupix?
Amii sega i az da spodelq svoeto kolebanie.Ot 3 meseca izlizax s edno mom4e...mn bqx vliubena(uj) vsi4ko vurve6e po voda i uj 6te6e da e s mene oba4e...edin prekrasen den ako ne mu bqx poglednala profila vuv flirt4e.com nqma6e da razbera 4e si e xvanal gadje i f tozi den mi umrq si4ko kum nego...bez ni6to da mi kaje 4e na si4koto otgore me izluga...sled izvestno vreme toi se vurna pri mene i po4na da govori kofti ne6ta za momi4eto pred mene i da kazva 4e i kru6ka s mene i 4e 6te skusa s neq zaradi mene...oba4e nqma6e nikfi namereniq da kusa s neq spored mene za6toto pred men govore6e edno,na neq govore6e razli4no a prave6e 3-to....oba4e momi4eto qvno useti 4e az i se qvqvam konkurenciq i zapo4na da ob6tuva s men pri koeto se spriqtelixme....i razbrax 4e e mnogo gotin 4ovek kolkoto i da me be6e qd 4e tq e s nego a ne e ni6to osobeno...vupreki tozi fakt bqx gotofa da sum s nego osobeno pri obe6taniqta koito mi dava6e no edin den zabelqzax 4e pravi obratnoto....mnogo mu se vbesix a i imaxme ugovorka 4e 6te izluje vsi4ki okolo sebe si 4e v4era 6te e na RD i 6te bude s men...no tui kato mu se vbesix i go otrqzax f posledniq moment zaradi momi4eto nai-ve4e...sled koeto i pusnax muxata 4rez 1 priqtel 4e tq ne mu e edinstfena pri koeto tq se doseti za mene....i sno6ti imax mnogo dulug razgovor s neq i q nakarax sama da me popita pri koeto i razkazax vsi4ko za nego i men...kakvo e bilo....kakvo 6te6e da bude...na neq i stana mnogo gadno no i tq mi razkaza nqkoi ne6ta i v kraina smetka i 2-te re6ixme 4e e za dobro tova koeto stava i 4e moje da mu vrutnem 1 nomer 2-te za da ni zapomni dosta dulgo vreme i da se nau4i 4e ot 2 stola 6te ostane na zemqta...(to da bqxme samo nie s neq...) oba4e ne sum q 4uvala ot sno6ti i se pritesnqvam....ta vuprosa mi e pravilno li postupix spored vas...za6toto ne mislq 4e i 2-te s neq zaslujavaxme da stradame zaradi toq sopol koito ne znae kfo iska....
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
a nqkfi idei za nqkfo nomer4e da mu spretnem![]()
![]()
Ti Znae6,4e Te Obi4am.Za Tebe Az Moga Da Buda Dete,No Detskata Obi4 E 4ista I Svqta I Tq S Deteto Raste!!!
Не ме бива да измислям подобни отмъщения, ама като гледам на тоя му се пада нещо много гадно!Има един такъв дето се опитва да скара две мои приятелки, дето не се и познават мноо мноо ама едната мрази другата заради глупостите на тоя...Начи такива бих ги...не знам и аз!Ама не си постъпила лошо!Върнете му го тъпкано!![]()
![]()
Всеки може да опикае пода, но ти бъди герой и осери тавана!
epa Bravo
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.