- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- muzi4ka po vreme na sex
kakva muzi4ka obi4ate da slu6ate dokato pravite sex?sujelqvam ako povtarqm temata
Да, темата се повтаря
Никога не съм си поставял за цел да слушам точно отределена музика по време на секс.
ко правим ся ние ще се е*б*е*м ли или музика ще слушаме
Admin-Coki:
неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
( грубо отношение към администратор).
/ забрана за ползване на такъв!
sujelqvam 4e sum povtorila tematajavascript:emoticon('')
Sad
Каквато и да е важнито е нещо да тананика обаче да е колкото може по слаба.
tehnoto mnogo vurvqlo mi kazaha..![]()
oo da mn e qko osobeno Madonna-justify my love))))
Вярно е,че не се обръща чак толкова голямо влияние на музиката,но тя определено оказва въздеиствие до известна степен.И да техното може да те подлуди направо докато правиш секс ,но и бавна музичка също върви.
Admin-Coki:
неподходящ размер на аватар.
nqkoq romanti4na pesen na Blink ....![]()
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Ako slu6ame niakva mozuka to tva e radio i po 4esto radio Romantika no ne obra6tame vnimanie na muzikata!
Xaxaxaxaxa sekvaot metal do 4alga
![]()
Mnogo ludBMW i si4ko ostanalo deto edvam se dviji ....
не съм слушал музика до сега по време на секс... но найстина бих искал да пробвам да слушам Slipknot - duality... вярвам че ще стана повече от звярразбира се ако партньорката иска
![]()
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
Enigma(68 парчета) или ATB(89) - пускаш ги подред, приятни са, не товарят с някакви глупости, поне е сигрно че музиката няма да спре преди вие да свършите.
Темата се повтаря.![]()
Не съм се замислял по въпроса.![]()
е определено и ти повтаряш...Първоначално написано от p4elata_brumze
Ама сте големи двуличници!
Някой ще отвори някоя тема и ще му се скарате, че вече има такава... следващия път ще пише в по-стара тема, за да не отваря нова... и пак ще му се скарате.....
МИ ОСВЕН ЗАКЛЮЧЕТЕ ЦЕЛИЯ ФОРУМ... ИМА ВСИЧКО В НЕГО!
az predpo4itam nqkoe gotino metul par4e! kogato s gadjeto mi pravihme sex za purvi put (toi be6e devstven!) slu6ahme anihilater be6e mnogo zabavno!!! sega razkazva kak sum go anahilirala! ne zvu4i li qko?
black cat or white cat,that is the question!!!
Grupata se kazwa Annihilator. Chete se "Anajylejtyr", pochti sym sigurna, che ne si naqsno i s towa. Oswen ako ne e nqkoq prostotiq.
Nirvana rulzzzz![]()
dobre de neznam kak se pi6e to4no,no tova koeto kazah e samata istina!!! puk i az samo q slu6am ot vreme na vreme! predpo4itam kogato pravq sex da slu6am RAMMSTEIN!!! mnogo e qko! osobenno pesenta im AMOUR! ili ASCHE ZU ASHE!!!Първоначално написано от `Death`Whore`
black cat or white cat,that is the question!!!
Баладите като че ли са най-подходящи...
"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."
hmmmmmmmmmmm po princip slu6am vsqkuv vid metal,do sa ne sam praila sex na fona na nqkoe adsko metal par4e no traa da e qko.....i vse pak si mislq 4e Enigma ili opredeleni pesni na Madonna 6e se vruzvat mn qko