Не знам защо си останал с впечатлението,че хората от материалите са на над 50 години.Има жени и мъже на по 21,24,30 години.Може би голяма част от материалите са с по-възрастни хора,защото Димитър Захариев се стреми да покаже,че има надежда и за тях.Друг е въпроса,че те вероятно и по-лесно се съгласяват да застанат пред камерата от по-младите.Да си призная аз още нямам такъв материал там засега.
Хайде сега ми обясни как със самовнушение се премахват щипове,артрит,коксартроза, ак,депресивни състояния,безплодие и всякакви други проявления на СЕС.Ако тая работа е толкова лесна нямаше да има ни болници,ни болни хора-всеки се лекува със самовнушение;всъщност няма да ни трябват и психолози,психиатри и лекарства.Може да положиш основите на новия твой метод'Самовнушение'( е не ти ли звучи смешно,а)
А относно постинга на момичето по-преди не мога да бъда сигурен каква е причината.По-принцип когато става дума за психически отклонения нещата стават малко по-бавно(като в случая с брат и ).
И отново ще ти припомня следното нещо написано по-горе:

Доброта - това значи силна, мощна, положителна енергия!

Енергията, изтичаща от ръцете на Д. Захариев, се нуждае от вяра, надежда, чистота! И където ги срещне - помага.

Предполагам,че тя просто е подходила с недоверие,очаквала еда бъде измамена и затова при нея няма особен резултат.
Едно нещо ще ти кажа обаче-Димитър Захариев не се подиграва с никой и това ти го гарантирам.Неговата цел е да помнага на възможно повече хора а не да печели от човешката болка.Онези,който правеха последното вече просто ги няма на този свят.Сещай се защо.