.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 12 от общо 12
    Помощ
    Guest

Странна болка около сърцето

Здравейте на 21 години съм , пуша от около 1 година но спирам цигарите , в продолжение на 1 седмица получавам лека болка около сърцето , лека стягаща болка преди няколко месеца ми правиха ЕКАФЕ и всичко беше наред на какво може да се дължи тази болка страх ме е да не е рак на белите дробове ...помагайте.

pomagameeeee ama kak tuka da ne e spe6no pitai doktora
    Jivota si e moi i 6te go jiveq kakto namerq za dobre!

Guest
    може да е на нервна почва

Guest
    ot edna godina pushene ne mislq 4e imash rak na beliq drob...vyrvi na lekar

Guest
    az sam na 14 i imam podoben problem.praviha mi EKG i si4ko be6e nared. lekarite kazaha 4e tezi bolki okolo sarceto nai veroqtno se daljat na rasteja i promqnata na tqloto ili ot preumora

Фен
    Град
    Русе
    aa znachi sq kat pochna da se poqvqvat nqkvi bolki ili se strahuvash ot rak vednaga spirash gigarite ami za6to pochna da gi pushi6

Голям фен
    Град
    София
    i brat mi naskoro se oplakva6e ot su6toto... okaza se nqkakuva travma koqto polu4il kato maluk v/u muskul ili ne6to takova i az ne razbrah.. ne e seriozno... ma za tebe nz.. po-dobre hodi na lekar

Повече от фен
    Град
    orange county
    Цитирай Първоначално написано от foulmist
    pomagameeeee ama kak tuka da ne e spe6no pitai doktora
    orange county is the best serial of the world!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Супер фен
    Град
    Sofia
    Защо винаги трябва да си мислите за най-лошото? Няма ли малко позитивизъм в теб? Не може ли случайно това да се получава защото си настинал? Защото кашляш или имаш бронхит? Възможно е естествено това да се получава и от т.н. вегетативна дистония, което никак не е изключено. А може би имаш доста напрегнато ежедневие? Ако споделиш малко повече подробности може би ше мога да ти дам насоки какво да правиш. Но категорично не е рак на белите дробове!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Помощ
    Guest
    Нямам кашлица нито съм болен нито имам настинка , даже когато не мисля за това не осещам нищо но като се сетя и почва да ме наболва , също така ме боли и от другата страна на гърдата но там по рядко , действително работя работа първо че 24 часа ми е една смяна и второ има яко стрес първо от тъпите клиенти второ от тъпият шеф , за тая една година работа много нерви похабих

Супер фен
    Град
    Sofia
    Не е лошо да помислиш за някой приятен начин за борба със стреса. А ако можеш и да си смениш работата!
    Better keep your mouth shut and appear stupid instead of open it and remove all doubts

Повече от фен
    24 часа смени не си е работа, а направо убийство - от опит го казвам. Намери си нещо друго.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си