- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- termometur
zdraveite az sum edno momi4e na 13 godini.v4era ve4erta bqh mnogo vuzbudena i zapo4nah da si burkam purvo si puhnah pokazaleca posle i sredniq prustne me bolq mn ama celite prusti vleznaha.posle si puhnah i termometura . bqh devstvena.sega tova ozna4ava li 4e sum otvorena?
По скоро не,зависи колко дълбоко си си вкарала термометъра.Дали е достигнал девствената ти ципа.Кръв тече ли?А колкото до пръстите мисля че не можеш да се отвориш само с тях,но момичетата са по наясно по тази тема.Нека ти обяснят по добре.
Поредната гавра ...
2т. забрана за ползване на профил
tc tc otvarqite se s mom4eta ne s termometri dezodoranti i krastavici be.....
Admin-Coki: неподходящ размер и съдържание на аватар.
/забрана за ползване на такъв.
Хаха, много ли си загорелПървоначално написано от AiKeN
![]()
![]()
![]()
2т. забрана за ползване на профил
ami termometura vleze celiq ama vse pak ne znam toi e tuni4uk
o6te edna tema-bazik, nqma zna4enie
ozna4ava 4e si super prosto, za ko si puha6 termometur tam, ami ako se s4upi, purvo 4e 6e se nareje6 na stuklata vtoro 4e jivaka 6e se razsipe vutre v tebe
ina4e e s termometur ne moje6 da se otvori6 i o6te si si devstvena (ako e ot teq termometri za merene na temperaturata na tqloto, kadet se slagat pod mi6nicite, ama ako nekuv golqm termometur (kolkoto k**) i ako si go puhnala celiq i e imalo bolka i malko kruv na4i si otvorena)
Ти си само на 13 от къде ви хрумват тези идеи да се отваряте с различни предмети.Представи си че стане някаква инфекция,да се нараниш от вътре и после... като онзи дето се обрязал сам.Помисли малко,ако толкова искаш да се самозадоволяваш кажи на някоя кака да ти купи вибратор от секс шопа.Ако не хвани си едно гадже
Между другото,тез неща ги четат в комиксите или детските книжки,в най-добрия случай вестник "Чук-Чук"...накъде отива този свят...Първоначално написано от Ангела_на_мрака
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
Между другото,тез неща ги четат в комиксите или детските книжки,в най-добрия случай вестник "Чук-Чук"...накъде отива този свят...Първоначално написано от Ангела_на_мрака
Който ме мрази,под кубинки да лази!Само ЦСКА!
E, ne ne. Dnes na kakvi li ne gluposti popadnah! Edin se obrqzal sam, druga se samozadovolqvala s termometyr! Opazil me Gospod! Abe momiche, ti, kakto se kazva-neznaesh oshte pishka li ti se ili ti se e**, bila "mnogo vazbudena" =D> Ti me razbi...Malee, az kato bqh na 13 s momche ne se bqh celuvala be! Za poreden pyt se ubejdavam, che dneshnite tineidjyri (kym koito spadam i az za sajalenie) nqmat akyl !![]()
I`m trying to make your dreams come true...
awe to nema lo6o, s purvata mi go napravihme kato behme na 13 ama 4ak puk da se zadovolqva s termometur, aide sa, po huu verno si nameri nekoi negur na 20 godini te prasne ti razbie vutre6nostite i da mirqsa6 malko, ili si nameri nekoi baluk na 14-15 godini i se samozadovolqvai s nego, 6tot vibratora e malko skupi4ak
11 точка от правилника.
Да знаеш как да печелиш е първата стъпка, но освен това трябва да знаеш и как да извличаш полза от победите.
Правила на Форума http://www.teenproblem.net/f/pravila.html