- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Как го предпочитате ? ( Въпрос за момичетата )
Как предпочитате да ви лижат ? Интересно ми е защото някои момичета са ми казвали едно, други другоНа някои им харесва когато лижеш само клитора, други малките срамни устни. Някои предпочитат докато ги лижат да бъркаш с пръстче във влагалището. Вие как харесвате най-много ?
![]()
2т. забрана за ползване на профил
Da byrka, dokato mi zasmukwa klitora.
даааам и да е по-бързо
И аз така харесвам, всичко в едно
![]()
Да живее романтиката..Първоначално написано от `Death`Whore`
![]()
Аз пък обичам да ми лижат нежно само клитора и без да бъркат, това после :Р
Чакам още мнения![]()
da zasmukva i zahapva leki4ko,no bez da byrka![]()
Nikoga ne pla4i za onova, koeto ne moje da pla4e za teb
Първоначално написано от machoka
![]()
![]()
![]()
![]()
Мии и аз предпочитам всичко на куп...![]()
Или преодоляваш страха си и излизаш на сцената или цял живот оставаш зад кулисите...
klitora?kakvo zna4i?
Ами да ми захапват нежно клиторчето и с пръсче да прониква в мен![]()
Как Да Ти Кажа Че Те оБичАм,КоГатО Те ГледаМ с ДруГa Да ВърВиш?Как Да Ти КаЖа Че По ТеБ сЕ УвлИчаМ,КогАт0 с РадоСт Не Ме ПозДраВи?Как Да Ти Кажа Че По Теб КопНея, КоГато оБиДи БезБроЙ Ми Дари?Как Да Ти КаЖа чЕ НаСила Се Смея ЗащоТо ОтВъТре Ме БоЛии
Kato che li da kajesh, che w chekiite ima romantika.Първоначално написано от machoka
![]()
Ем аз само да кажа, че ... знам няколко на които най-им харесва с езиче по клитора и пръстче във влагалищенцетУ![]()
bre ,boje Gospodi!!!!!!!
tolkova li sym izostanala..ima li nqkva razlika mejdu klitor i vlagalishte?!
Breh,vremena
Ако трябва да обобщим повечето момичета предпочитат стимулиране на клитора с език и пъхане на пръстче![]()
Shte se izrazq kakto edin poznat - dryj se s vaginkata i kato s princesa - shavai nasam natam s ezi4e, kato ne se zadyrjash na edno mqsto tvyrde dylgo.
Bih dobavila estestveno pryst4e-dve (ponqkoga vyv vlagalishteto, ponqkoga daje na samiq anus dopreni) i stava oshte po-qko![]()
estestveno che ima! shto za mnenia! klitora e tova kato topche nai otgore kadeto se sabirat sramnite ustni, a vlagalishte e cialoto nadolo i navutreПървоначално написано от bree
as nai-obicham da si igrae s ezik po klitorcheto mi prez tva vreme da pronikva s 1-2 prusta, a moje i s drugata raka i dupeto da mi gali...
Ооо, това е по-висша ценностПървоначално написано от `Death`Whore`
Нека степенуваме нещата все пак, това седи на върха
![]()
Нищо де.. аз съм с вас![]()
broi i meneПървоначално написано от LoRinSeR
![]()
Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.
А харесва ли Ви да е по-влажно, тоест мъжа да изпуска слюнка ?
ПХАХАХАХАХАХАХАПървоначално написано от bree
Сложи си един аспирин в клитора тогава да те видим. (нали знаеш предпазва от забременяване)
![]()
![]()
Иначе да си додам на темата, аз обичам да ми изписват азбуката буква по буква и после наобратно.
Първоначално написано от `Death`Whore`
mda...
mi to ot ezika si se ovlajnqva pak.ama kolkoto po mokro tolkova po dobre spored mene.a za temata mn qsno 4e i s prusti i s ezikПървоначално написано от LoRinSeR
![]()