- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Адреналинките направиха секси фотосесия!
Адреналинките направиха секси фотосесия!
Адреналинките от "Господари на ефира" - Жана и Яна, заснеха първата си еротична фотосесия! Избрани от много класации за едни от най-сексапилните жени в България, Жана и Яна решиха да свалят дрехите си за новия брой на списание "Maxim". Предизвикателните пози са заснети от Дилян Марков, а стайлингът е на Кремена Халваджиян. В интервюто за "Maxim" Жана и Яна споделят защо предпочитат ниски мъже, имат ли табута в секса, какво най-харесват и не харесват в себе си и дали биха разменили нещо в телата си, стига да можеха.
Пълната статия
Време беше!
Разгеле!
Време беше, както вече казаха.![]()
Браво! Темата също ми харесва как е написана![]()
Бахти бронтозаврите, момче...
Предишните ...Теди и Ени ме кефеха повече...бяха различни и сладки и ...хм с ...индивидуалност...
Хаха радвайте се мъже...голи каки
Ти ако я видиш тая ени без грим ква е ше се насереш. Нали я познавах като бех в уилиям шекспир.
Първоначално написано от Jamalska
i mene starite po me kefeha i ne me interesuva kak sa izglejdali bez grim,teq dvete sa super kiseli i ednakfi![]()
The pain is temporary!
Теди и Ени някак си контрастираха една на друга. Ени беше сладка и чернокоса и с по-малко грим. А Теди беше с повече грим, руса и с по-строга красотаПървоначално написано от beB_
![]()
Хич даже не ми дреме, чудно защо махнаха Теди и Ени...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
![]()