.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 40 от общо 40
    Мега фен
    Извинявай, помислих, че никът ти е на английски.
    И дори да не съм се лизала, съм се целувала с мъж, след като ме е лизал.

Guest
    ....вижте с миризмата съм свикнал.......не ме е гнус от нея,просто понякога особенно като сме правили секс преди тва и като се разтече и като трябва да ги гълта тея нещица и нарпаво........бляк.ПРосто няма как да се изплюя и ми остава само да гълтам.
    А е незнам......важното е на нея да и е кеф!

От една страна те разбирам,но от друга страна...Виж к'во и аз не умирам от кеф,когато му правя свирки,ама когато погледна изражението му и като знам,че на него му харесва...го правя.Да не мислиш,че ми е голям кеф и чакам с нетърпение!!!Ако толкова държиш на нея можеш да и кажеш.Трябва да се говори много за тези неща с партньора,за да не изпадаш в такива ситуации и единия да се чувства кофти.Трябва да изпитвате и двамата наслада от секса.Все пак доставяш удоволствие на любимия човек.

Повече от фен Аватара на aLakaZam
    Предполагам, че щом може да ти лапа палката и ти можеш да я засмучеш? Квит сте. Ако не е така карай я да ти духа.

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    emi to ne mislq 4e na nqkoe momi4e ili mom4e mu e klef da liije ili da duha kakto se kazva...e ima i takiva de...ama poprncip tva se pravi za udovollstvie na partniora ti...i ne e zadyljitelno kato ne ti iznasa si i kaji.....

Мега фен
    Не съди само по себе си. Има големи извратеняци, не можеш да си представиш.

Дай да си менкаме гаджетата. Аз пак сам на обратното положение...
    Истината е някъде там...

http://VoodooServ.HiT.Bg/
    -=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-
    IRC Server: Irc.VoodooNet.biz

Фен
    Град
    Гето Зора(СтараЗагора)
    Брато знаеш ли ко направо кажи до ся аз те лизах ся ти малко прави свирки и почни бруталната разбери дали можеш да и го вкараш целия в устата с мадята и накрая и кажи а ся виж на мене кво ми е като те лижа така ще сте квит
    Admin-Coki:
    неподходящо съдържание на снимка и текст в подписа
    ( грубо отношение към администратор).
    / забрана за ползване на такъв!

Цитирай Първоначално написано от Wu-Tang
    Брато знаеш ли ко направо кажи до ся аз те лизах ся ти малко прави свирки и почни бруталната разбери дали можеш да и го вкараш целия в устата с мадята и накрая и кажи а ся виж на мене кво ми е като те лижа така ще сте квит
    Писнало ми е от глупави коментари, ако не можеш да кажеш нещо по темата, не го прави !
    2т. забрана за ползване на профил

Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    emi to ne mislq 4e na nqkoe momi4e ili mom4e mu e klef da liije ili da duha kakto se kazva...e ima i takiva de...ama poprncip tva se pravi za udovollstvie na partniora ti...i ne e zadyljitelno kato ne ti iznasa si i kaji.....
    Абе какви са тези глупости ? Как няма да изпетваш удоволствие като лижеш, респективно като правиш свирки. Просто по-малките момиченца не сте дорасли за сексуални контакти!

Цитирай Първоначално написано от LoRinSeR
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И все пак, на колко момичета е неприятно да духат и най-вече да гълтат, но го правят. Някак си не е честно.
    Много е права ! И на мен първоначално ми беше гадно от миризмата, ама се свиква
    Така става, като си лягаш с някакви, които не се къпят...

"Music, sweet music, I wish I could caress, caress, caress..."

Цитирай Първоначално написано от Dr. Kazimbutt
    Цитирай Първоначално написано от `Death`Whore`
    И все пак, на колко момичета е неприятно да духат и най-вече да гълтат, но го правят. Някак си не е честно.
    Много е права ! И на мен първоначално ми беше гадно от миризмата, ама се свиква
    Така става, като си лягаш с някакви, които не се къпят...
    Дамм първия път ми беше с този от подписа ти

Повече от фен
    Град
    Vratsa
    Цитирай Първоначално написано от DeziRe^
    Абе какви са тези глупости ? Как няма да изпетваш удоволствие като лижеш, респективно като правиш свирки. Просто по-малките момиченца не сте дорасли за сексуални контакти!
    e ti shto sydish po sebe si ne moga da razbera samo.... poznavam i dosta golemi momi4eta |(jeni) koito si vodqt normalen polov jivot i ne obi4at da pravqt svirkii v smisyl 4e te ne izpitvat udovosltvie ot tova...i aide malko po lekata go davai... ti ako obi4ash da 'duhash' nikoi nishto ne ti e kazal.....

Guest
    Добре де какво тя не го ли прави както тряа?Хапе ли върти ли си езика или е толкова зле че те облизва целия?Ми научи я!И аз имах такъв проблем той хапеше и аз просто го зарязах,но ако го харесвах щях да го науча няма значение................

mnogo li e slojno da i obesni6 4e ne trqbva samo tova da pravite ili i go kaji napravo,ama po dobre e da i go kaje6 zaobikolno.

[size=10][b]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си