obi4anata---priqtelq ti drusa treva i gybi a?!ti si zleeee...pro4eti nqkoi knijka,nqkoi site ,ne6to ponau4i za trevata i togava mi govori kolko e vredna a u ....dori cigarite sa po-vredni ot trevata poradi prostata pri4ina ,4e ako si redoven pu6a4(na weed) 6te pu6i6 po 2-3 pyti na den i ako ne si balyk,6te si namira6 hubava treva(demek nqma da e nujno da dyrpa6 po pove4e ot 2-3 pyti),a sredniq pu6a4 na cigari pu6i ~10 cigari /makar 4e seki znae,kolko mn sa horata det pu6at kato kumini po 30-40 cigari..kakto i da e/
ta...edin pu6a4 pu6i 10 cigari(ne mi se iz4islqva kolko drypki sa tova,no sa v pyti pove4e ot 6-7 drypki da si cql den high)...poznai na koi 6te mu se pre*be droba pove4e..
Drugo-nqma fii4eska zavisimost kym trevata(kakto e pri cigarite),a samo psihi4eska(tui stava kato pu6i6 postoqnno i pravi6 si4ko napu6en v smisyl-otivam na daskalo i se napu6vam i mi e qko i znam,4e ako otida bez da pu6a nqma da mi e tolkova priqtno tam...oba4e kato nqma weed ili nqmam kinti ne krada i ne ubivam,za da si namerq ,za razlika ot edin heroinov narkoman hah..

pyk ina4e na pi4a det e na herca edinstven iq na4in da mu se pomogne e da se prati v komuna,tezi le4eniq s METADON sa pylna shitnq,tyi kato vodqt do dr vid pristrastqvane i taka ili ina4e 6te si ostane narkoman...ako se interesuvate o6te pi6ete tuka 6e se probvam da pomogna..