- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Какво мислите за видния професор Вучков?
hahahaha toz obraz si go obi4am![]()
basi ludiq e!!!
![]()
http://www.bgbook.dir.bg/bookimg/17469.jpg![]()
Юлиан Вучков е един от видните есеисти, публицисти, културолози, театрални, литературни и телевизионни теоретици, историци критици. Има около 1000 участия в телевизионни предавания и около 500 участия в Националното радио. Много от изявите му са свързани с художествената култура и човешката психология. Автор е на 22 книги и на 1500 публикации в печата. Едни от наи-ценните му трудове засягат проблеми на художественото творчество. Това са тритомникът „Българска драматургия 1856-1878" (1983), „Българска драматургия 1878-1944" (1980), „Българска драматургия 1944-1979" (1980), „Кратка история на световната драматургия" (1. изд. 1997, 2. изд. 199, „Телевизията - живот и чудо (1990) - първото по рода си у нас проследяване на всички телевизионни програми в България, „Върхове в историята на българската литература" (1999), „Теория на художествената култура" (2000), „Артмениджмънт" (2002). Книгата „Българска драматургия 1944-1979" е удостоена с висока национална награда от Министерството на културата, Съюза на българските писатели и Съюза на артистите в България. Трудът „Кратка история на световната драматургия" е отличен с наградата за литературна история и критика на Съюза на българските писатели. Юлиан Вучков е автор на 8 книги от областта на социалната психология философията на човешкия живот: „Живот с голяма и малка буква" (1965), „Човешки нрави" (1975, 2. изд. 1979, удостоена с наградата „лауреат на Димитровския комсомол), „Изборът в живота" (1981), „Изкуството да живеем" (1984), „Изкусство жить" (издадена в Москва и наградена от Партиздат като едно от най-добрите произведения за 1984 г.), „Капризите на живота" (1995), „Загадките на любовта" (1996), „Човешкият свят, или храна за душата". „Животът в България през моите спомени" („Срещи с бележити хора") е последната книга на Юлиан Вучков. Тя обхваща много страни от битието на България между 1940 и 2005 г. Тя ни приобщава и към личното, и към професионалното съществуване на забележителни творци от много области на човешкото съзидание. Юлиан Вучков разисква системно философията на човешкото битуване и чрез рубриката „Храна за душата" с предаването „Ранобудник" в телевизия „7 дни". Той осветлява същите проблеми и чрез постоянната си рубрика „Посланията на Юлиан Вучков" във „Вестник за жената".
Юлиан Вучков е удостояван със званията „Заслужил деятел на културата" (1977) и „Народен деятел на изкуствата и културата" (1983), с орден „Кирил и Методий - I степен" (1986), с орден „Народна република България - I степен". Докторът на филологическите науки Ю. Вучков работи като професор по художествена култура в УНСС. Там чете лекции и по дисциплините „Арт-мениджмънт" и „Култов туризъм". Той е създател, коментатор и водещ на широко известното кабелно предаване „Ум робува, ум царува" в телевизия „2001". Сега събира огромна аудитория чрез своето предаване „Размисли и страсти" на национална телевизия „Скат".
e sega kajete s ruka na surce,ne e li sladak![]()
![]()
Pi4ut mi e sused...
Slu6ala sum go v magazina kak polovin 4as spori za polovinka mekko sirene
Unikalen e!
†
†
I'm not CRAZY! My reality is just different than yours...
hahahahaha e ne vzemi mu otreji q uho q nos da se mane toq oligofren na koito sa mu spreli lekarstvata ...Първоначално написано от Sinister_Doll
mene mnogo me radva,ama ne vodi po ni6to Bobito Cankov![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
айде пак да отворим темата за Вучков че е много нашумял напоследък.
Съгласен съм, айде да се наговорим и да му се обаждаме. С VoipDiscound може безплатно да го подиграваме....![]()
Аз съм ЗА!!! Имам я тази програмка\
/
ohh tozi go sleda postoqnno. Da mu se obadim v nedela prez tazi profvamka
Айде и аз да се присъединя към колектива. =D> Смятам да се обадя и да пусна някакви звуци от компютъра.
Ако не знаеш - ще те научим!
Ако не можеш – ще ти покажем!
Ако не искаш - ще те принудим!
Пролетарии от всички страни - обединявайте се!
мнението ми за Вучков е![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
и аплодисменти за невероятното му комедиино шоу =D> =D> =D> , колкото до обаждането-наистина трябва да му се обадим и да го поздравим! хахахахаххаха
![]()
![]()
![]()
![]()
ами умен е,но е много емоционален
Ако всички професори са като този "професор" , еб?х му май?ата и професори.
т. 2, 9
И аз съм съгласна за неделя да му се обадим повече хора![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ТАМ СЪМ, ЩЕ ИМА ШОУ МАЙ, ПЪК НАЛИ ЗНАЕТЕ МОЖЕ ПО ГОСПОДАРИ НА ЕФИРА ДА НИ ПУСНАТ ПО НАТАТЪК![]()
![]()
Присъединявам се и аз смятам
да му звънна в неделя .Ще има наистина
голямо шоу гледайте
Да на 11 тази неделя вси4ки да са налиния да гледате Вучков ще има бъзци![]()
hora aide v nedelq da skapem vu4kov . gn vu4kov va6to predavane e strahotno sledq go s ogromen interes , naunavam mn ot nego i vie ste 1 prekrasen dart glupak))
hora aide v nedelq da skapem vu4kov . gn vu4kov va6to predavane e strahotno sledq go s ogromen interes , naunavam mn ot nego i vie ste 1 prekrasen dart glupak))
Вие се ебавайте, ама тоя човек е по-умен от всички вас взети заедно. Заслушайте се КАКВО казва, а не КАК го казва.
Наистина е интелигентен, но има психични проблеми. Макар че май всички гении са имали.
mn 4oveka si ima mn psihi4ni problemi i tolkova no vse pak e zabaven
Този какво прави пред екрана мястото му е в психото![]()
aaaaa nekfyyy lydyyy, za psihobolnica ee![]()
![]()
be careful what you wish for 'cause you just might get it
Бе човекът е доста интелигентен, но заради разни други фактори това остава на заден план.
Но пък определено е вдъхновяващ. Приятели от А. С. Попов са направили нещо подобно на предаването му, но по доста аматьорски начин, разбира се. Който иска да го дръпне, нека заповяда. Само за "ценители".![]()
"Hominem te esse memento"
Кърти фаянс!![]()
![]()
![]()