.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 26
    Guest

Moderated: На каква дълбочина се намира девствената ципа?

Искам да попитам,на колко см дълбочина се намира девствената ципа ?

Moderated by ^npocTo^a3^f^
    Точка 7 от правилника!
    Благодаря!

Супер фен
    Град
    до тебе...

Re: Въпрос:

Цитирай Първоначално написано от Анонимко
    Искам да попитам,на колко см дълбочина се намира девствената ципа ?
    i misli li 4e nekoi moje da ti otgovori ?
    sig na vseki raZli4no
    If you love me fuck me.... if you hate me , FUCK YOU !

Guest
    emi pone gore-dolu? orientirova4no

Супер фен
    7-8-9

Guest
    haide nqkoi da dade o6te nqkoe mnenie....

На входа на влагалището се намира. Няма смисъл да го търсите по-навътре.

Guest
    Цитирай Първоначално написано от Майка ти
    На входа на влагалището се намира. Няма смисъл да го търсите по-навътре.
    e ne e li malko po navytre?!?!

7,8 i shte si padnala

My na 7,8 samtima ma moge i po malko

Голям фен
    Град
    In the embraces of my favourite...
    spored men na sqko momi4e si e razli4no

Na vhoda na vlagali6teto be hora!!!pomislete realno i se zamislete kakvo se pita!!!

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

mi ako be6e na vhoda na vlagali6teto kato polzva6 tampon 6te6e da si se razpe4atala...mislq 4e e na 5 6 cm navytre....pone taka si mislq
    DoN't WoRRy, Be HaPPy

Мега фен
    Цитирай Първоначално написано от ro6li4ka
    mi ako be6e na vhoda na vlagali6teto kato polzva6 tampon 6te6e da si se razpe4atala...mislq 4e e na 5 6 cm navytre....pone taka si mislq
    Спри да се излагаш!
    Май не си наясно нито с тампоните, нито с предназначението на ципата.
    1. Тампонът се пъха доста навътре, почти докато показалецът ти влезе целия. Дори ципата да беше на 5 сантиметра навътре, пръст+тампон е равно на поне 5 сантиметра.
    2. Само един човек мисли, че е на входа. Защо да е навътре? Нали уж в темите за дължина на влагалището доста хора пишат, че е дълго 8-9-10 сантиметра. Тогава какъв е смисълът девствената ципа да е на 8-мия сантиметър?
    3. Според теб девствените момичета имат ли цикъл? Имат. И от къде излиза кръвта? От влагалището. А ако на входа му има ципа без дупка, от къде ще излезе? Логично е.

Guest
    Упс тук си признавам ,че ме хванахте в невежество относно женската анатомия

Град
    София
    Хм... май и аз ама то при сяка е различно, а и доколкото знам девствената ципа не е изцяло запечатана... в противен случай мацките щяха се пръскат от кръв ... Така че според мен тампони и пръсти могат да влизат, и ти още да си девствен-а
    Проблемите си имат вече решение...

Мега фен Аватара на bulgarche
    Град
    Стара Загорка
    Dobre be mama mu stara, vie u4itelki po biologiq nqmate li da popitata be? A i s tampon sashto moje da se otvori edno momi4e (da si narushi cqlostta na devstvenata cipa)

adanjnada aweeee qdosvam se kato vi 4eta mneniqta 7-8 santimetra 10-11-12 neshtete li !!!!!! namira se na vhoda na vlagalishteto ne e po navytre ne e po navyn basssssiiiii ma*k*ta

Guest
    Да анализираме ситуацията значи е на около 3-4 см на един пръст растояние

Цитирай Първоначално написано от Аз съм БЪЛГАРЧЕ
    Dobre be mama mu stara, vie u4itelki po biologiq nqmate li da popitata be? A i s tampon sashto moje da se otvori edno momi4e (da si narushi cqlostta na devstvenata cipa)
    Mi zna4i trqbva da si go puha tampona s vse rykata!Ne vyzmojno ako e vnimatelna!

Have you run your fingers down
    the wall...
    And have you felt your neck skin crawl...
    When you're searching for the light?

Фен
    Град
    ruse
    e dobre de ne pri vsqko momi4e se razkysva cipata prislagane na tamponi.ako naprimer si sloji6 ot nai-tynkite,puk i to v upytvaneto pi6e6e,4e moje pri pyrvata menstruaciq da poljva6 tamponi.ne moje da e to4no na vhoda na vlagali6teto

Фен
    Град
    В най - якия град
    7 сантиметра

Мега фен
    Значи с тампон може да се скъса. Защото мислите, че ципата няма дупка. А, забравих...вие сигурно слагате тампона в началото на вагината.

Guest
    Влагалището представлява своеобразна мускулна тръба с дължина 8-10 см и ширина 3 см, покрита отвътре с лигавица. Неговият заден /вътрешен/ край обхваща шийката на матката. В предния край на влагалището се намира девствената ципа или нейните остатъци. Тя представлява ципеста преграда с пръстеновидна форма у повечето девойки. Предният отвор на влагалището е покрит от двете малки срамни устни. Пространството между малките срамни устни се нарича предверие на влагалището. В горната си част двете малки срамни устни се съединяват.

Входът на влагалището при момичета, които още не са имали полов контакт, най-често е покрит от една тънка и еластична ципа, наричана “девствена ципа” (химен). Тя изглежда, подобно на яката на пуловер-поло.

Влагалището започва след девствената ципа. Вътрешните му стени са покрити с безброй малки жлези. При сексуален контакт, тези жлези отделят секрет, който овлажнява влагалищната стена. В края на влагалището се намира входът на матката, откъдето се попада директно в нея. Матката има големина и форма на малка круша, която е обърната върху дръжката си. Цялата матка е изградена от слой мускули, който е бекрайно разтеглив. Така трябва да бъде, защото по време на бременност, бебето нараства в нея. Тогава “крушата” изглежда повече като надут балон.

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Nqma takova ne6to!Devstvenata cipa e v na4aloto na vlagali6teto!Ako ne e taka za6to spored vas tamponite sa samo za nedevstvenici?

Цитирай Първоначално написано от 20/M/Sf
    Nqma takova ne6to!Devstvenata cipa e v na4aloto na vlagali6teto!Ako ne e taka za6to spored vas tamponite sa samo za nedevstvenici?

Ае всичките сте големи разбирачки!
    Пъхни си една краставица и стига си питала като чели е от значение .....!
    Като си назор върви на гинеколог питай го..ако искаш да знаеш със точност !!!

Miami Beach Mansion Tour Cruise
    Cogen Rapero Con Marijuana, Pistolas, y Cosas Raras

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си