.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 34 от общо 34
    Голям фен Аватара на thirteen
    mersi pak horca che obarnahte vnimanie.rabotata sa opraih se.ve4e ne mi teche takoa.. =D>

А кви са признаците на цветната бременност???

Повече от фен
    Разликата между обикновенната и цветната бременност, е че си бременна, но все пак в дните на менструацията ( когато е трябвало да ти дойде ) прокървяваш леко, то е по-скоро като зацапване, не може да се обърка с мензис де, като розово течение, а може и да е еднократно петно кръв, продължава съвсем кратко...все ще се усетиш, няма как

Голям фен Аватара на thirteen
    znachi e nevazmojno da si bremnna i da ti teche normalno.. zashtoto moq sluchai be6e sex 1 den predi da mi doide i mi doide ...
    govorim za cvetna bremennost ?

Повече от фен
    13, не си бременна.

ioxo
    Guest
    zdraveite,imam maluk problem.pravix sex s prezervativ ne e imalo nikakuv gaf,mislix 4e nqma za kakvo da se pritesnqqvam.zakusnqva6e mi s sedmica i posle mi doide pravix test dade otiricatelno no problema e,4e ne mi te4e tolkova mnogo i cveta e po razli4en po kafqv i mngo nasiten,i mi izkara s 2-3 dena po malko ot obi4ainoto.moje li da sum v cvetna bremennost ili ne.mnogo sum zatrudnena tak4e pls pomagaite

anichka84
    Guest

I az imam cvetna bremennost

Predi edna godina,pak imax cvetna bremennost.No,za sajalenie go izgybih s spontanen abort. Tozi mes.mes4niq mi cikal doide ne normalno,samo edna kapka krav,sled 5dena napravix test za bremennost i izlezna polojitelen \/ :P \/ dai boje da go zadarja,4e tezi spontanni aborti sa po yjasni ot vsi4kite bolki na sveta

Аз също имам въпрос Неделята преди 31.12 ми дойде .Цикълът ми е нередовен и пия хапчета-Дуфастон.С тях си ми идва точно на време.Първия ден след като ми дойде беше слабо розово на меса червено ,но на следващия ден вечерта си ми протече както трябва.Беше си тъмно и течеше силно както винаги.Трябваше точно на нова година да спре и така и стана със силното кървене...След това започна кафявото течение(винаги ми е така когато ми спира),но от тогава до сега още си го имам и не ми спира.Приятелки ми казаха да пия витамин ц и така щяло по бъро да ми свърши ,но от както го пия 2 дни пак започнах да кървя.Искам да питам какво става ?На лекар ще ходя 1000%,но искам да питам има ли такива случаи за цветна бременност. или е нещо от хапчетата.Помогнете МОЛЯ ВИ

Цитирай Първоначално написано от !rena
    Аз също имам въпрос Неделята преди 31.12 ми дойде .Цикълът ми е нередовен и пия хапчета-Дуфастон.С тях си ми идва точно на време.Първия ден след като ми дойде беше слабо розово на меса червено ,но на следващия ден вечерта си ми протече както трябва.Беше си тъмно и течеше силно както винаги.Трябваше точно на нова година да спре и така и стана със силното кървене...След това започна кафявото течение(винаги ми е така когато ми спира),но от тогава до сега още си го имам и не ми спира.Приятелки ми казаха да пия витамин ц и така щяло по бъро да ми свърши ,но от както го пия 2 дни пак започнах да кървя.Искам да питам какво става ?На лекар ще ходя 1000%,но искам да питам има ли такива случаи за цветна бременност. или е нещо от хапчетата.Помогнете МОЛЯ ВИ
    Предполагам е ефект от хапчетата, няма да е цветна бременност понеже тя е доста краткотрайна, а доколкото разбрах менструацията ти продължава от преди Нова година. Най-добрият и полезен съвет който мога да ти дам е- лекар.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си