- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Moderated: Много ли е опасно като си срежеш бенка?
a hora mnogo li e opasno kato si sreje6 nqkoq benka?blagodarq
Moderated by ^npocTo^a3^f^
Точка 7 от правилника!
Благодаря!
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Желателно е да посетиш дерматолог
естествено,че е!ти какво искаш-да си срежеш бемка ли?
с това само може да си докараш главоболия.първо се замисли какво ще се случи!
![]()
♥ Усмихвай се - това кара хората да се чудят какво мислиш ♥
ne ne 4e iskam no prosto dokato se brusna se slu4va 4esto
"Тялото ми е моят дневник,а татуировките ми са неговите страници"-Джони Деп
Ами от това можеш да си докараш рак на кожата, не че искам да те плаша.![]()
И все пак не е задължително - аз лично имам една бенка, която си разраних във вратата на хладилника преди вече 6-7год., но съм си жива и здрава и не ми е правила проблеми (да чукам на дърво).![]()
benkata e vid rakovo obrazuvanie i se maha samo chrez operacia !Първоначално написано от kudravoto
Po- dobre otidi na dermatolog. Ne e 6ega rabota tovaПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
Аз имам една точно на ръката много близо до мишницата и е адски опасно да не я разраня или срежа...но да се радвам досега не съм успяла да я направя нищо за мое щастие...Съветвам те да идеш на дерматолог...![]()
опасно е! баси ти как се бръснеш с все кожата ли?!![]()
чичо ми почина от рак на кожата и то на него му праиха операция за премахване на бенка която беше възпалена така че внимавай........
Bemkite sa zaspali rakovi kletki
Pri draznene se razbujdat i ottam znaesh kakvo sledva
Prosto mnogo vnimavai, poseti lekar nepremenno !
yyyyyyyyyyy!!!!!!!!po princip benkata e dobroka4estven tumor i kato q sreje6 e vuzmojno da stane zloka4estven.super opasno e!!![]()
po dobre dryg pat nedei za6toto az edin pat si raz4ovarkah edn apapka i mi kazaha 4e ako nje s e se opravi 6te mi peavqt operaciq ama tq s eopravi
![]()
![]()
xixi kef \
/ \
/ \
/
![]()
Става въпрос за бенка не за пъпки....!Първоначално написано от Анонимко
Оттам следва операция, която отстранява тези клетки.Първоначално написано от Анонимко
Не е желателно, а наложително!Първоначално написано от Master_88
![]()
Mn qsno 4e e opasno!Moje da polu4i6 rak![]()
Ima si specialni operacii koito 4rez koito se mahat bemkite.
Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?
edinia sa samoobrqzal to pak iska da reje benki...tctc,moje da hvanesh rak imai go predvid![]()
С мен който иска, срещу мен който може
opasno e! i az imam edna gadna benka na triugulnikane q pipai mn mn i otidi na dermatolog nai dobre
![]()
Определено! Отивай моментално!Първоначално написано от p4elata_brumze
![]()
E za kvo ti e da si reje6 bemka?Awe hora vie niamate li si druga rabota?
Тя е доброкачествен рак но ако я раэраниш може да си докараш много инфекции включително и рак....Един приятел эаради това сега е болен от ракПървоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
абе вие малоумни ли се или сте кьорави?
момичето каза, че просто докато се бръсне е закачила бенка...
никой нищо няма да си реже. да ви еба и гъбите сте начи...
аз няколко пъти съм си разранявала бенки и нищо ми няма, но е доста опасно... внимавай със самобръсначката.. !
алелуя.