.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 35

Как реагират родителите ви?

poneje hodq na mn neshta i nashite malko ne sa dovolni mi doide iideqta da vi pitam vie hodite li na neshto zanimavate li se s neshto izvyn uchilishte i kak reagirat vashite na tova ?

*Липсва описателно заглавие!
    Точка 7 от Правила на форума.

Редакция на MakeMeLaugh

За какво по-точно говориш?
    Наще нямат нищо против да тренирам нещо или да ходя на фитнес (примерно), но проблемът е, че мен ме мързи, въпреки това другата седмица тръгвам на фитнес! Ако за това говориш разбира се. Те даже ме насърчават да тренирам нещо, защото по тяхно мнение съм седяла много на компютъра.
    Също така ако говориш за извън класни дейности като екскурзии, зелени училища, морета, лагери...отново едва ли не ме задължават да ходя на такива мероприятия, дори когато аз не съм много навита.
    Разбира се не се оплаквам от това - напротив даже се радвам, че нямам проблемите на повечето деца, чиито родители едвам едвам ги пускат по екскурзии и т.н.

Do minalata godina se zanimavah s kakvi li ne izvunklasni deinosti i estestveno po4ti ne se pribirah vku6ti i estestveno na6te propi6tqha. Na mene vinagi mi e bilo interesno da se zanimavam s vsi4ko dr no ne i s tova koeto trqbva (naprimer da u4a) na6te tova gi drazne6e, no nikoga ne sum im obru6tala vnimanie. Sega hodq samo na fitnes,za6toto se gotvq za izpiti i....

Когато сърцата се разделят, няма смисъл ръцете да останат една в друга.

Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    Наще нямат нищо против да тренирам нещо или да ходя на фитнес (примерно), но проблемът е, че мен ме мързи, въпреки това другата седмица тръгвам на фитнес! Ако за това говориш разбира се. Те даже ме насърчават да тренирам нещо, защото по тяхно мнение съм седяла много на компютъра.
    Също така ако говориш за извън класни дейности като екскурзии, зелени училища, морета, лагери...отново едва ли не ме задължават да ходя на такива мероприятия, дори когато аз не съм много навита.
    Разбира се не се оплаквам от това - напротив даже се радвам, че нямам проблемите на повечето деца, чиито родители едвам едвам ги пускат по екскурзии и т.н.
    vqrno podseti me govoreh za trenirovki i takiva neshta ne za ekskurziite

Супер фен
    ti na kakvo mu vika6 da se zanimavam s ne6to izvun u4ili6te .... za nqkvi trenirovki li govorime ?hodq da ritkam hek4e i hodq na rabota na kakvo drugo da hodq ....ina4e maika mi i ba6ta mi kak da reagirat .... izob6to imat li pravo na glas ? jivota si e moi 6te si go pravq kakvoto iskam !

Супер фен Аватара на sometimes_
    Az po princip s stoq v kyshti po-golqmata chast ot vremeto, izlizam samo v petyk i sybota, prez drugoto vreme...stoq na kompiutyra i ucha, taka che nashite nqma ot kakvo da se oplakvat, predi trenirah Badminton i Moderni tanci i te mnogo se radvaha, obache sega zakriha klubovete i...sym se zastoqla vkyshti...
    I`m trying to make your dreams come true...

Град
    Tc...сичко живо у ада...е как не сме се засекли???
    Да..имат много против това,че съм мажоретка в 7 клас .И се получава така,че всъщост аз сряда,четвъртък и петък се прибирам в 7:30...
    ...you told i had the eyes of a wolf
    search them and find the beauty of th beast!

Повече от фен
    Град
    Somwhere where I'll be happy
    Ми ходех на курсове по рисуване, щото мнооо се кефя на рисуването и нашите нямаха нищо против, ама ааз имах против тези курсове....

izvan uchilishte hodq na chastni uroci po angliiski i dvapati v sedmicata hodq na fitnes.nashite nikoga ne sa se barkali v moite raboti i vinagi sa mi kazvali da pravq tova koeto smetna za dobre,za koeto razbira se im blagodarq
    Търси вдъхновение и не започвай нищо без него...

Супер фен
    Град
    in gloom of night
    фитнесче, скоро ще започвам йога(гордея се със себе си)
    "Целувка за лека нощ"

Ти с тоя ник,..всеки би си помислил, че по цял ден друго правиш?!

Супер фен
    Град
    Искам да стана модератор
    след училище в понеделник сряда и петък ходя на фитнес. вторник и четвъртък на тае бо. а обикновенно неделя релаксирам от събота вечер. а и от април може да тръгна на карате пак всеки понеделник сряда и петък иии.... незнам кога ще уча спя ям сера и т.н. ...

Голям фен
    Град
    :)
    ходя на рисуване и ми се отдава. Наште нямат нищо против....освен ако не направя някоя изцепка там... Иначе много ми се радват и мисля че им харесват рисунките ми.
    Преди ходех на фитнес и се дразнеха мелко, че не отделях на училището достатъчно време. Мисля скоро пак

Повече от фен
    Град
    sofia
    hodq na kursove po matematika

Мега фен
    Град
    Няма усмивки тук, само човешки боклук..
    Цитирай Първоначално написано от ^npocTo^a3^f^
    i pri men e taka
    Така стоят нещата,
    cилата определя правилата -
    Добре дошли на нашата забава,
    cамо силните оцеляват!

mi pone v tova sa zad men))
    az treniram ot 10 godini(ne propuskam da se pohvalq)i te sa za

Супер фен
    ami da treniram basketball i hodq na sportna strelba taka relaxiram :P

I'm gonna do what ever I want,so why to risk it ?

Супер фен Аватара на IKisseDAGirL
    Град
    dimitrovgrad
    мм през лятото ходих на танци, преди съм ходила и на плуване
    наште са много "за" щото все пак не само умственото развитие е важно
    Когато човек силно желае нещо, цялата Вселена му съдейства.
    Само времето доказва силата на Любовта.

Супер фен
    Град
    i`m lost (;
    Сега единсвеното ми занимание е ходенетоп на "Училища Европа".Миналата година ходих и на рисуване, и на БЕЛ, и на не знам си още какво и наще се дразнеха, щото не бях в нас.Главно баща ми де...Все се притесняваше, че няма да уча и че много се натоварвам.За рисуването по-специално.Защото се прибирах около 5-6 часа след свършването на часовете.И сега си рисувам де, само че в нас
    Свестните у нас считат за луди

части от мен

Мега фен
    Град
    София, Лозенец
    В момента не се занимавам с нищо... е джиткам си футбол и баскет, когато мога.
    Преди ходех на английски (отдавна), баксет, футбол, карате и плуване...
    Как реагираха наще...ми кефеха се.

Мега фен Аватара на ThePainIsReaL
    Град
    зад ей онова дърво ;)
    Даскало , Йога , Бягане , уроци по езици .. ваканцията и балет..

Иначе през кво ли не съм минала .. курсове по фотография , рисуване , БИО-организации , спортни танци .. и мноогооо неща. Нашите винаги са ме подкрепяли

.. I`m just a kid .. a kid in love ..

Голям фен Аватара на DeSiTo0o
    Град
    Botevgrad
    Emi az ne se zanimavam s ni6to izvun daskalo(po-to4no ni6to ne treniram de).Ina4e po cql den sum navun s priqteli i obikalqm po ulicite.Na6te nqmat ni6to protiv,stiga da sum si nau4ila de,no ako sme vakanciq kakto e sega-nqmat ni6to protiv.Daje si mislq 4e po-dobre im e kato sum navun...
    Yellow diamonds in the light... and we’re standing side by side... as your shadow crosses mine... What it takes to come alive?

Голям фен

Re: kak reagirat roditelite vi na tova ?

Цитирай Първоначално написано от KRaLiCa_na_OrGaZmA
    poneje hodq na mn neshta i nashite malko ne sa dovolni mi doide iideqta da vi pitam vie hodite li na neshto zanimavate li se s neshto izvyn uchilishte i kak reagirat vashite na tova ?
    еми не много ама 1 година преди 4 години мисля че бая се ядосваха
    щото не учех прибирам се отивам на карате след това на бокс след бокса ми следваше сулфеша след това китара и общо зето нямах време да уча и ми спряха китарата и сулфеша ама иначе не

Голям фен
    Не.Само на тенис ходя от време на време,когато не ме мързи:)

Голям фен
    Град
    софия
    ми да тренирам .. Бокс и таекуон-до

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си