- Форум
- По малко от всичко
- Музика и ТВ
- Чалгата-за или против?
Кой ти е казал, че слушам чалга. Единствената чалга, която харесвам са Руслан Мъйнов и Артерия (които са метъли). Сбъркал със с оределението чалга, но Грийн Дей не са пънк. По скоро са Поп-Пънк или Пауър поп.Първоначално написано от macy_day_parade
11 tochka deaktiven profil.
ХахахаПървоначално написано от midian
![]()
Докато не го бях видял това не мислих, че Евънесънс фенче е позьорка. Ама това е уникално. Ти ща се лушаш Диму Боргир и едновремено с това ще слушаш чалга, ама ще твърдиш, че мразиш чалгата.![]()
![]()
аз съм за моите любми чалгарки ....просто обичам да гледам тъпите им фенки по улицата как им подражават като по лицето си имат около 2 тона грим и се чудят по каф начин да демонтрират малкия бюст които имат заюото нямат силикон ....
обичам да виждам 16 годишни чалгарки с 30 годишни чичковци...
оби4ам да слушам коя чалгарка каква опирация си е направила ...
обичам да виждам как всички затъпяват заради тъпата чалга ...
с една дума чалгата е моята любима "музика"
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
CHALGA SUCK
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
Neeeeeeeeee!Mo6no az ne go napisah za teb tova a za RedChil![]()
Razbral si gre6no![]()
I green day sa punk.Krai na spora![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
Аз си помислих, че съм го писал аз. За Грийн Дей няма да коментирам повече.
dobre,dobre!!!!!!!Aide nqma da sporq.Ama vse pak za men te sa nai-velikite![]()
![]()
priznavam-znae6 10 p1ti pove4e ot men.okey,ml1kvam. i dumi4ka nqma da obelq![]()
![]()
![]()
-Пишката ми е огромна и внимавай да не ти я плесна на лицето, че да не се обезобразиш.To...Накъде повече.
horata ot scenata?!?!?! ne te razbiram i ne te razbiram![]()
![]()
![]()
Истината боли феновеПървоначално написано от IdiOtKa
![]()
R.I.P to PAC :/
" So many babies screamin' cuz they seein' distruction before seein' a human beeing' "
znae6 li az kvo razbiram pod horata ot scenata:
4e ti s edna duma mi kazva6 4e si po-navisoko,taka li?
i s kvo si po na visoko!?!?4e vsi4ki te pitat za punk skins i tn mi togava
oooooooooookeeeeeeeeeyyyyyyyyy i az imam vesti za teb:nau4i se na drugi ne samo na teorii za muzika stilove i tn
ami poprincip bqx mnogo protiv,no tuk ot polovin godina me kefi.osobenno VELIKATA IVANA I FURIQTA RAINA.vse pak i te sa xora i muzikata im e dabest.super.
![]()
svetogled za men e muzikata na green day...hubavo e da misli6 4e si na v1rha...az mislq 4e s1m na d1noto no da ne zahva6tame tazi tema....nali znae6-razli4ni hora,razli4ni na4ini na svetogled,razli4ni na4ini na jivot...qvno s teb nqmame mnogo ob6to![]()
ще повярвам че грийн дей са пънк,когато видя с очите си негър расист!
k1v etiket si lepq be!?!?!
az da s1m kazala ne6to?k1v etiket si lepq,a!?!?!
aide kaji mi,svetni me,gospodin vseznaiko!!!!!!!!!!
добре,грийн дей са пънк...Първоначално написано от exploitedteen
![]()
Експлойтед много говориш против Грийн Дей, ама знам те аз по цял ден тайно ги слушаш.![]()
предлагам на широката публика следния сайт- (потърси в темата за пънк)
Оргазм Нострадамуса
луди
дано онова момиче,което слуша от 2 години поп и си мисли,че е пънк,да се разровичка из сайтовете
все ще намери нещо по-свястно от онези 3-мата
И като е станало дума за пънк, аз ще кажа любимите си пънк групи. Те са Контрол, Rise Against, The bouncing souls, Sex pistols и The Ofspring. Последните не са съвсем понк, ама айде. Разбиращите от пънк - я кажете мнението си за тези групи и доколко имат общо с пънка.
Кажи ми някои готини групи, но като за начало дай нещо как да го кажа не толково брутално, по-леко.
Слушам я и ме кефи!
Сега пуснах да тегля My girlfiend is punk.
Иначе от написаните групи единствената, която съм слушал някога е Rancid. На тях съм им слушал 3-4 песни, като даколкото си спомням в едната се пееше "straight outta control" или нещо подобно.
Ще ти чуя нещата, ама няма да се откажа от Офспринг.![]()
Мхм ся се сетих. Мисля, че беше Need for speed.Първоначално написано от exploitedteen
ами аз определено не съм почитател на чалгата...не съм и чаааааак толкова негативно настроена,но не бих седнала да си я слушам вкъщи...нямам и 1 песен в Уинампа си...и все пак...нищо против чалгарите![]()
Не се доверявай на блясъка в очите на някой,защото това може да е слънцето,прозиращо през кухата му тиква!