- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Мастурбацията
Когато мастурбираш отслабваш ли?
моля ви кажете че тука спорим с един френд![]()
хахахаха е това не го бях чувала.Не мисля че като се мастурбира и се отслабва няма абсолютно никаква логика да е така![]()
EntrE NoUs C'Est toujouRs, C'Est le ContrAiRe d"un JoUr,un VoyagE SanS DeToUr,EnTre nOuS...
Az puk mislq, 4e se otslabva. Ne go pravite dostata4no! xaxaxa
FORZA JUVE !!!
SAMO CSKA
Ако студенстката диета "чай и секс" се видоизмени на ученическия вариант "чай и мастурбация" - защо не?![]()
![]()
![]()
ahah kak kato masturbirash she otslabwash we ahahahto si tree baq rabota da po4nesh da slabeesh ot masturbaciq ahahha
....
Това, че се чувстваш малко по-отпуснат след мастурбация, не означава, че отслабваш. По-скоро отслабват мусколите ти![]()
2т. забрана за ползване на профил
За пръв път чувам такова твърдение
pyrvo imashe tema 4e stavash po nisyk sa 4e otslabvash omg q pomislete malko kade shte otide sveta ako tva e vqrno ?
Обичай този който те обича не този който те привлича!!!
Който ме обича, след мен да тича, който ме мрази, под мен да лази!!!
ami da ot vsqko dvijenie poprincip se gubqt kalorii no nemoje da se postigne vidim rezultat
аааааааааа не
хахахахаххахахаахаха
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
това вече откъде го измислихте не ми е ясно... баси развинтеното въображение![]()
"група 13"
HandOfBlood (Worthless )
83.148.67.113
83.148.67.116
212.92.0.135
212.21.143.157
212.21.141.99
хахаха,ръката може да ти отслабне,щото нея я движиш повечко,ако ръкавиците ти започнат да падат,значи ,че си прекалил с мастурбацията![]()
haha ee ako e taka 6to nqma samo slabi hora? TO po taz logika az trqva sam nqkav 5 kg-mov hahaha
На мен дясната ми ръка и гърда са по развити от мастурбацията, това се промени с тялото ми![]()
извод: сменяйте ръцете
Ne bqh 4uvala da se otslabva s takova ne6to, no nema zn........moje i da sum, no ne sum zabalqzala.......![]()